Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani is back…

Jani is back…

… @!#$ (se opravičujem ;))) pa n’č mu ni jasno… ziher je kul :)))

vidim, da je samo treba spokat na morje pa gmajna oživi :)) To mi delite :)))))

Neki so pa babnice res cvilile kr te ni blo!
Welcome back!
😉
Sp

Jani..cmoka na cmoko..sem te greškala;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ma sje pravim.. n’č jasno :)))) ampak, sam da vam ni blo dolgčas .. da ni nastal še en.. samo tvoj forum 😉

fajn mej Sp!!!

no viš.. pa se je pol še tolk lepše vrniti sem :)))) cmoko na cmoko ja :)))

ja…to je to…cmokija…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hej , haj :))))))))
cmokov sto in več !

dobro jutro Drimči :))))) ja ma več kot sto cmokov :))))

Jani hello tud tvoja sestrca te je obupno pogrešila…)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jutro Jani

Može li koji ZAUHČIČ hehehe

bemti muca :))))))) no sej je Jani tut pogrešal tole gmajnico…. posebno se je spomnil na muco, ker so mu muce krajšale nočne urce… matr so se gonile okol bungalova, da ni blo za spat :)))))

cmoka muca 🙂 in lep dan !!

A pol si zjeban

heheheh mislim ejj a gonile?

A boš ti rekel da si smrčal oz.da bi pa so te…………..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

izvini seba, zauh maš na uni strani.. mislim… pejt pa poglej mail ;)))))) pa pazi da se ti ne utrže ;))))

sicer pa.. zauh še tuki :)))

ne.. zjebane so mačke dol pri Puli ;))))

Deal. Grem pogledat ;o))))

:))))))))

Une na dveh nogah ;o))))

aha :)))))))))))))))))

hihihi jep zej se pa zgovarja neki…..a ga viš tička!

no ja.. tistih je blo tolk malo… da nisem nobene vidu, tko da ne vem, al so al niso :)))))

Tiček, ja tiček. Tiček je že bil kjer mora bit ;o)))))

heheheh sej sem vedla…..

V temi pač ne hehehe. Glavno da si čutu hehehe

Ti že veš!!!!:))))))))))

New Report

Close