Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani was…

Jani was…

…. in London last weekend… Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!

Dobro jutro gmajna dobro jutro Slovenija… Ja, Jani je bil v Londonu tale vikend.. no tale navdušenje ni od tega da sem bil tam, ampak od tega, da sem spet enkrat ugotovil kako lepa je naša dežela in kako premalo smo ponosni na to kar imamo in to, da ne zamenjam celo Anglijo za pol moje hiše :))))))))))))

lep dan vsem skupaj!!!!!!!! aja, pa cmoke pa zauhe tud no 🙂 skoraj mal … ingliš :))))

Bonđorno hahahahahah. Tut jest ne bi v Rimu žvel

heloou seba :)))

ni ga čez našo domovino a ne :))

Ti povem da res ne. Kak si

Dear Jani. as l see, your joy was without any limits last weekend.
London is great, doesnt it?
Did you see some nice woman’s legs?
:-)))))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

mal sem še po angleško len, ampak.. se izboljšuje :)))

hehehehe ma ne premore cela Anglija tolk lepih punc kolker naša mala vas :)))))))

ANE, TOLK LEPIH KOT SO TVOJE KOLEGICE , JIH PA NI, ANE, ANE??????

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pol ni nič za bati se. Jest sem po slovensko že 32 let hahahahahaha

no sta se pa kr dva vrnila nazaj … mere bit pa doma res lepo :)))

B. gre pa ful rada po svetu … in kjerkoli je in kamorkoli gre … povsod se ji dopade ful 🙂 … spet kuje načrte kam se bo šla potepat :))

B.

Me že zanima

Jutro ali dober dan

uh … včeri gledala TV … dokumentarc o Lizboni … pa že vsaj 10 let planiram tja … zdej me je pa čist zvil 😉 … sam prej bojo moral otroci še mal zrast 😉

pa ti?

Sej to ne bi pol nikol. Sem še zate držal Julijo hahahahahahahahha

Jest bom moral za začetek jermen menjat pa servis na avtu itd

sej zame pa res nebi blo treba … sem rekla da še ne vem če bomo še kdaj :)))

a avto pa rabi zdej generalno :))) kaj si ga pa tolk zmatru … v enem tednu tolk .. kt doma v pol leta 😉

Zakaj bi samo meni bilo luštno ;o))))))))))))))))

Ne, ima že tolk prevoženih, da moram nekaj v njega dat. Da me bo tako lepo peljal kot po Italiji

a ni.. doma lepo ;))))

no sej tud jest k grem po svetu.. kolikor že grem… mi je lepo, samo.. doma je vendarle najlepše 🙂

živjo Barbi!!!!

hehehehehehehe :))))))))))

New Report

Close