Jani-zdravilec!
Vikend za pop….
Gmajnici en lep pozdravček od Saškota….ki ima ene 3 kile manj…in izgleda kot zoobie…..kozlanje, driskanje in vročina se me pač niso usmilile in sem se pridružil domači četici.
In kakor imam doma 2 uri miru in časa, študiram o Toscani, Portugalski, Arabskih emiratih ipd…(no a vidite…je blo res hudo )
Sicer je pa to samo javna zahvala Janiju, za poslano zdravilo, ki nas je definitivno “spravilo pokonci” danes…
Jani…uni “baba.mp3” ja definitivno :
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Boljši od vseh rupurutov, sinekodov, in aspirinov….hehehe.
….tko to ćuti na dan današnji :)))))))))
Hvala lepa in se priporočam !
Ohh ja…..kaj naj pa jest rečem..Pr nas se nič ne sračka,pa nč ne kozla..ampak se samo spi,spi spi….Trdovratni gripozni virusi kaj češ….
Še lupčkat se ne morm….(((
Se bo treba v red spavrt,da bo mularija doma kej od počitnic mela a ne?
Saško,pozdrav se,tud oglje žri,sam da bo boljše…Ker hujše muke ni,kot če te ornk S***t tiši…..:))))
Drži se…..
hojla Saško, madona.. sem že pozabu, da sem vam poslal babo.mp3 :)))))))))))))))))))))) hehehehehe, no tud jest bi danes rabu eno zdravilno, ker seka po grlu ko vrag.. kaj češ.. posledica snežnega neurja na Soriški cel dan :)))))
Jani je doma, ma snega vrh k**** pa čez in se sekira ker bo naslednjo nedeljeo spet moral na sneg za iste pare… da se barem naskiajo :)))))))))))))))
p.s Naš sankaški Kralj, ki je bil v nedeljo na Soriški 6. je danes na zaključku svetovnega pokala dosegel fantastično 1. mesto.
1. je SLOVENEC pomedel z avstrijsko in italjansko falango. TO!!!!