Janiju za rojstni dan..
Včasih so besede prav odveč…
Jani čudovit človek si in dober prijatelj nam vsem skupaj..
Travarji ti želimo še veliko lepih , srečnih in prijetnih trenutkov med nami , ravno tako med tvojimi domačimi , ki se sigurno zavedajo , kako velik zaklad si ti !
In da veš…še ga bomo srali …tam nekje med travami …med stikom zemlje in nebes :)))))
Je veliko ljudi , a najlepše je poznati take kot si ti !
Vse najboljše…
tvoji špinelarji :))
Nekd je čakal le dve minuti čez polniči, da
ti vse lepo zaželi.
Jani – borim se z besedami, veliko mi jih dela
napoto, naprej pa prihajajo le tiste, s katerimi
se razumemo…. ja, besede, ja. Še govorim o
besedah. Nisem pa na žalost več v poziciji, ko
bi jih znala obračati in tako izkoristiti, da bi ti z
njimi izpovedala vsega, česar ti želim. Poskušala
pa bom.
Takole, Jani. Ker imam jaz rojstni dan za enega lepih praznikov in ga rada praznujem, se ga veselim, nič me ne gredo na živce leta, ki prihajajo, ne, v vsem, kar me obdaja, s čimer sem, v kar se podajam, vse me razveseljuje in mi lepša življenje.
In prav podobnih občutij želim ob tvojem prazniku tudi tebi. In to, da bi te tale tvoj študij v večji meri kot ne razveseljeval in da bi ga uspešno dokončal. Da bi vsi tvoji bili s teboj tako dobri in ti do njih tudi, kot je tega bilo doslej. Le tako bo v tvojem srcu mir in na tvojem obrazu veselje, zadovoljstvo. Da bi ti veliko pomenila misel R.Kerševana, ki je nekomu zapisal tole: “Dve življenji ima, kdor zna eno živeti”.
In nekomu od nas sem posredovala misel Kahlila Gibrana (1883-1931), mogočnega moža in preroka, ki je zase tudi vedel, čemu se veseliti in zakaj živeti. Takole je dejal:
“Pomemben je samo človek, ki glas vetra spremeni v pesem, čudovito zradi njegove ljubezni.”
Da, Jani, glas vetra, ki vije okrog vogalov, glas vetra, ki ga zaslišim v vejah dveh vitkih smrek, glas vetra, ki poboža občutljiva ušesa, glas vetra, ki lahko neskončno dolgo pripoveduje najlepše zgodbe sveta, ta glas vetra spreminjaš ti v pesem prijateljstva, pesem veselja do življenja, pesem smeha in radosti. In zato jo jaz tako rada poslušam, ker vem, od koga prihaja.
Jani !!! Vidiš, pa mi je uspelo vseeno nekaj zapisati, kajne, prijatelj dragi.
ŠE ENKRAT VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK.
Veš Jani, da tega že zelo zelo težko čakam,
tega srečanja. Moramo se še enkrat dobiti,
poprej, kot se vsi porazugubimo. Moramo !
Hvala ti, zadovoljstvo poznati dobrega človeka –
je moje!
Še večji kot tako v resnici….ko te ima človek pred sabo, hehe :))), si Jani, po srcu in karakterju. Premalo časa imam, da bi napisal vse kar si mislim o tebi, a dovolj je le to, da mi je lepo v tvoji družbi kjerkoli. Tu, še bolj pa zares. In da se veselim vseh Snežnikov, rallyjev in pušinav ki jih imamo za preživet skupaj. Full sem vesel, ker te poznam.
JANI JE MOJ :)))))))))))))))))))
Saško ti želi vse naj naj za tvoj RD in ti pošilja full lubčkov :))))))
………….nismo pili ga, pili ga, pili ga.
Zato pa danes dajmo ga, dajmo ga, dajmo ga.
Kdor meseca aprila rojen je,
vstani gor, vstani gor, vstani gooooor
Kdor meseca aprila rojen je,
spij ga dol, spij ga dol, spij ga dooooool.
Dvigni Jani, dvigni Jani kupico,
izprazni jo, povezni jo
na mizico.
Izprazni jo, povezni jo na mizico.
Vse najboljše še od Bruskota.