Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Janis in ostale zlobe..

Janis in ostale zlobe..

na spodnjem postu sem nazadnje malo besno odreagirala..glede na pripombe..ker me je razjezilo, priznam, nisem lepo napisala, shame on me, posipam se s pepelom in na splošno nimam nič proti “legebitra”.
Ampak res se mi pa zdi, da nekateri(Janis, Elaine, pa še kdo.. pa ne morejo, da na vsak post ne bi dajali raznoraznih zlobnih pripomb, opazk..res, tud 1x se ne gre zadržat.. Jaa in zdaj pričakujem, da se bodo name usule fanice zgoraj omenjenih, ki jim je slog pisanja njihovih omiljenih všeč.. No, saj hvala bogu, da vsi nismo všeč vsem, da se ne strinjamo v vsem, zato pa tukaj klepetamo..
Zame je najbolj na mestu Vladka K, ki nikoli ne daje grdih pripomb in je enkrat tudi sama napisala, da raje ne napiše nič, če nima kaj povedat.
Zdaj pa lep weekend in adijo!

No, nisem zlobna, nikogar ne zagovarjam in prejšnjo temo sem samo brala, nič odgovarjala.

Ampak moram napisat, da meni (samo meni osebno, ne komu drugemu) ne bi bilo niti malo prav, če bi kaj takega naredil moj mož. In tudi jaz NIKOLI ne bi šla ven z bivšim.

pa-pa in lep vikend želim

Ja, ene imajo res bedno življenje in jim je edina naslada visenje na internetu in dajanje zlobnih pripomb, za katere celo mislijo da so duhovite! V bistvu iščejo pozornost, da bi ja čim več ljudi pogledalo in odreagiralo. Zame nezrelo, po drugi strani pa si predstavljam, da to počnejo samo anonimno preko neta, v realnem življenju pa je zgodba precej drugačna…

Če je to med drugim letelo tudi name, bom napisala naslednje. Držim se dveh pravil. In sicer: 1. če tistega nekaj, kar želim narediti, ne morem povedati moškemu, s katerim sem, potem tega ne bom naredila 2. če si ne želim, da bi tisto, kar si želim narediti, meni naredil moški, s katerim sem, potem tega ne bom naredila. Po teh dveh (mojih) pravilih si ti (zame) naredila nekaj, kar ni prav. Kajti ti tega svojemu moškemu ne moreš povedati in si ne želiš, da bi on to naredil tebi. Kajpak tebi ni treba razmišljati tako, kot razmišljamo me, ki nas imenuješ zlobe. Vsak svoje življenje živi, kakor najbolje ve in zna.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

ne. Žogca, ne nate in sploh ne na mojo temo ampak tko nasplošno, kako vedno ene in iste dajejo zlobne pripombe in lahko označijo človeka, brez da kaj vedo o njemu.. tko kot lahko jaz Janis zlobno in primitivno imenujem le…pa je sploh ne poznam. Sam zato, če bi se slučajno mal zamislila nad sabo, da ni tko superiorna, ko vsaki, ki ima težave s partnerjem vedno piše: čimprej stran od njega..kot da je najlažje spokat kufre in it, kot je naredila ona, “frajerka”. Pa pustimo to.. samo res, eni so nonstop najpametnejši, veleumi tle gor!

Hvala za pojasnilo. Kot sem napisala, se pač s teboj o tej zadevi ne strinjam, vendar te ne napadam in te tudi spodaj nisem napadala. Pač povem svoje mnenje in dopuščam, da imaš ti drugačnega.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Janis še je ok. Meni gre na živce oracena, saj piše v poste, na katere ne zna odgovore in je sploh ne zanimajo. Pa še v naslovu piše za kaj se gre, ona pa vseno daje neke komentarje.

Sem ena tistih, ki MON zgolj berem. Ne pišem. No, zdajle bom:)
Tako, kot se po določenem času preobjem vsega dobrega, če je konstantno na jedilniku, sem se že nekaj časa nazaj ciničnih elaininih monopovedi, nekaj kasneje pa tudi Janisinega občutka superiornosti v vsaki urbani temi o medsebojnih odnosih. Na čase bi pasalo, durh na durh se pa jaz prenažrem. Sta že čisto predvidljivi.
Po moje bi se ob tako pogosti frekvenci nažrla celo for Debele Zofe:))) ker je pa tako redka, jo pa obožujem.

Pri oraceni me najbolj moti vulgaren nivo izražanja. Upam, da ga izrazi na MONu v tolikšni meri, da s svojimi otroki komunicira tako, kot pritiče dobrivzgoji.

Če pripomba od Janis ne drži, zakaj se sploh sekiraš?

Mene je tudi enkrat nekaj obdolžila, kar ni bilo res, pa me sploh ni prizadelo, povedala sem ji, da ne gre zato in ji povedala, zakaj gre. Potem sva se pa dalje menile.

Zakaj te je torej njena pripomba oz. odgovor tako vrgel s tira? Ker si lagala možu, ker morda lažeš sebi? Ne vem, ne znam si predstavljati, da bi enega ljubila, za drugega pa bi tu gor pisala, da če bi mi boljše zgledal, me povabil v fensi hotel na večerjo in kake ciganske violine..bi mu pa dala.

Zakaj si sploh šla na zmenek? Nisem brala prve teme..a zato, da zveš, zakaj te je pustil? Zakaj te je to zanimalo..

tko pač me je..ker je ostalo nedorečeno, ker se ta frdamana reč vleče že 20 let, pa se bo zdaj nehala. Ker me je pač zanimal, če še tko fejst izgleda, pa ne.. In je bil volk sit in koza cela.
Da bi mu pa dala ob različnih pogojih, pa nisem razmišljala, ne tko ne drugače, temveč nasploh, kako ..če bi prevarala..pač ne sredi belega dne v motelu..

Sicer nevem o kateri temi je govora,ampak če pogledam čisto realno,priznam,da mi je janis všeč.Všeč mi je ker ne olepšuje,mogoče je včasih groba za koga,meni se ne zdi,jaz to prej uvrščam kot brez dlake na jeziku kot neko vulgarno grobost,ampak babe prej se boste navadle,da vas noben nebo guncal,bolš bo.
Katere so pa ostale zlobe pa nevem.

Jaz itak nisem ,ker sem super popolna :):)hec

spodaj nisem nič komentirala … lahko samo rečem lepa, povsem življenjska izkušnja in vesela sem zate, da se po njej počutiš bolje …

ne morem pa verjeti komentarjem nekaterih :))) mislim … da se grejo ljudje zapičit v eno besedo in razpredat in pisat vse možne scenarije in rešitve … na res povsem življenjsko situacijo, pred katero se lahko znajde čist vsak izmed nas … toliko pametnega, negativnega feetbacka …

ko takole spremljam MON se včasih res sprašujem če sem mogoče jaz iz druzga planeta … tu so namreč v veliki večini brezmadežni osebki, ki bi se v vseh življenjskih situacijah 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znašli.

včasih imam občutek, da sta na MON-u 2 pola … revčki s težavami, ki sprašujejo in upajo na vsaj kakšen pameten odgovor … ter ter ultrapametne hijene, ki v zasedi čakajo na napad :)) … no vsaj sodeč po nikih je tako 🙂

Toliko različnih nickov, ampak osnova je ista!!

Pri oraceni me najbolj moti vulgaren nivo izražanja. Upam, da ga izrazi na MONu v tolikšni meri, da s svojimi otroki komunicira tako, kot pritiče dobrivzgoji.[/quote]

Za svoje se brigaj.

Jaz spadam med revčke 🙂

V tolažbo… verjemi mi da vse tiste, ki se delajo največje svetnice, popolne matere in žene (saj veš- med otroci mati, v kuhinji gospodinja v postelji kurba ali kako že pravi pregovor), ki ne pohodijo niti mravlje in je njihovo življenje tip-top, so v resnici ene navadne uboge nesrečnice, ki imajo pred svojim pragom toliko dreka da ne vidijo čez, zato pa bombandirajo vsakega, ki naglas pove kar misli o vsem in se zaveda da imamo vsi napake in nobeden ni popoln.Skratka so ene navadne hinavke, ki živijo tako kot jih vodi družba, razmišljajo in delajo popolno, možgani pa so jim zakrneli, kar si tudi sama najbrž opazila. In še moja vzpodbuda:živ i življenje kot ti paše in hodi na kofetke s komerkoli hočeš, saj živiš le enkrat. Če pa hočeš ustrežti (NEKATERIM) monovkam, ti pa itak ne bo uspelo, ker gospe popolnice itak ne vejo kaj bi rade in posledično tudi z ničemer niso zadovoljne.

V tolažbo… verjemi mi da vse tiste, ki se delajo največje svetnice, popolne matere in žene (saj veš- med otroci mati, v kuhinji gospodinja v postelji kurba ali kako že pravi pregovor), ki ne pohodijo niti mravlje in je njihovo življenje tip-top, so v resnici ene navadne uboge nesrečnice, ki imajo pred svojim pragom toliko dreka da ne vidijo čez, zato pa bombandirajo vsakega, ki naglas pove kar misli o vsem in se zaveda da imamo vsi napake in nobeden ni popoln.Skratka so ene navadne hinavke, ki živijo tako kot jih vodi družba, razmišljajo in delajo popolno, možgani pa so jim zakrneli, kar si tudi sama najbrž opazila. In še moja vzpodbuda:živ i življenje kot ti paše in hodi na kofetke s komerkoli hočeš, saj živiš le enkrat. Če pa hočeš ustrežti (NEKATERIM) monovkam, ti pa itak ne bo uspelo, ker gospe popolnice itak ne vejo kaj bi rade in posledično tudi z ničemer niso zadovoljne.[/quote]

Ja se kar strinjam s tabo. Vidim da te precej napadajo tu gor. No, jaz še nisem zasledila bistva, oziroma kakih groznih odgovorov.
Je pa res, da sem sama zelo družabna, za hece, se pravi da se znam pohecat tudi iz lastnih napak, zato mogoče drugače dojemam duhovite odgovore.
Drugače pa tudi mene motijo te strašne super mame in jih res težko berem.

Ma danny ne sekiraj se. Po vseh statistikah vara skoraj polovica ljudi, ampak te polovice 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na Monu ni. Samo v reali.

Daj se malo manj ukvarjaj z mano in Elaine v virtualnem svetu, pa malo več s svojim možem in svojim zakonom v realnem.

Očitno ti živiš samo še v virtuali in fantazijah in kaj “kaj bi bilo, če bi bilo”. Upam, da ima tudi tvoj mož svojo nedolžno romanco z bivšo, da bosta za spremembo vsaj dva na kupu, ki si drug drugega zaslužita.

Meni se Janis dopade. Njen slog. Če se pa z njo ne strinjam….ja big deal! Pa elaine…hudi komentarji. še bolj mi je pa potem všeč, ko se vedno nekdo v to obregne in tolaži tistega kateremu je komentar namenjen.

mene pa elaine spominja na tisto elaine iz humoristične nanizanke 🙂

Madonca, no. Zdaj sem šla brati tisto klobaso in pocukrano štorijo, ob kateri so ene jokale. Pa mi ne kapne in ne kapne, kaj hudiča je tako groznega napisala Janis, da se ti je zdelo potrebno odpirati novo temo. Vse, kar je rekla, je bilo, da bi vse tiste, ki jo zdaj podpirate in jočete nad njeno osladno štorijo, čisto drugo pisale, če bi se zgodba slučajno glasila takole:

“Jočem in jočem in ne pridem k sebi. Tako rada imam moža, do sedaj sem verjela, da tudi on mene, imava 2 otroka. Včeraj pa sem čisto slučajno zvedla (videla ga je moja prijateljica), da “predavanje”, ki naj bi ga imel v tujini, pravzaprav ni bilo predavanje, pač pa sestanek z njegovo bivšo. Ne vem koliko ur sta bila skupaj, vsekakor dolgo. Na parkirišču sta se strastno poljubljala in potem šla vsak svojo pot. Ali pa v motel, saj ne vem. Svet se mi je sesul, sploh več ne vem, kaj naj. Vprašala sem ga, kaj je na tem, najprej je bil tiho in zardel, potem je nekaj jecljal in zanikal. Zdaj pravi, da je bil to konec in da je razčistil s svojo bivšo. Razčistil po 10 letih zakona z mano!!!! A prej je pa nanjo mislil, ko je z mano seksal? Sploh mu več ne morem verjeti, ne zaupam mu. Bogve s kolikimi ženskami je že bil. Zelo sem razočarana.”

Dvakrat lahko ugibate, kakšne odgovore bi dale vse tiste, ki ste se razjokale nad zgodbico. A bi se vam tudi tale zdela tako romantična? Ali bi morda danny svetovale, naj mu spoka kufre in odjebe prasca?

Vedno znova me zabava dvoličnost nekaterih tukaj. Ali pa gre mogoče samo za popolno nezmožnost vživeti se v kožo tistega, ki ni pisec zgodbe, pač pa samo morebitna žrtev.

Bingo Frca.

Dejmo počakat na kontra zgodbo tele danny, pa da vidimo.

Ma ne verjetno same delajo isto,kot je nekdo napisal,ko spodnese njih ,to itak ni nič resnega in ni vredno omembe,kaj bo to omenjala možu,ko spodnese moža,je lubica itak psica k ruši popolno familjo,mož pa prasc k si drzne njo varat.
Pozabijo pa nekako omenit-amnezija verjetno
da so same tudi že bile zelo romantične,ampak ne z možem:)
in glej ga vraga ,ljubimec ni pes,ki ruši popolno družino ampak spomin in lepota preživetega trenutka in ona ni prasica,ki si ga drzne varat ampak zgubljena ,nezna dušo,ki je rabila toplo ljubimčevo roko…da bi se ponovno našala v svoji srečni družini..

shit

New Report

Close