Janko Jamnik umrl
Ne morem verjeti, da ga niso mogli zaščititi:
“V dneh pred napadom naj bi bili Jamniku s smrtjo že grozili, on pa naj bi družini zaupal želje glede svojega pogreba, je še poročal Planet TV.” Italijanska mafija ga je.
To je objavljena na portalu slovenskih novic.
http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/jamnikova-smrt-vodi-k-vidmarju-italijanski-mafiji
Vsi pomislijo, da se je s čim čudnim ukvarjal, samo po mojem je šlo v nos nekaterim njihovo znanje in napredek, zaradi česar bi določeni lobiji občutili krizo in propad. A niso delali na tem, da bi co2 pretvarjali v energijo ali nekaj takega? Po mojem ga je mafija pospravila…
Meni je res žal, grozno je. Da umirajo ljudje, ki si res prizadevajo za boljši svet, vlada pa še vedno mafija.
ki izvira iz komunizma, duši in zatira vsako podjetnost, inovatorstvo ipd. Pospešeno so uničevali razvojne centre naših podjetij in jim določali t.i. LON posle.
Jasno, da je šlo potem vse zu grund.
In ne dvomim, da se mu je zgodilo podobno kot Ivanu Krambergerju, tokrat pa namesto bebčka okrivili Milansko mafijo.
Veš to je takole…
Lahko da ste ga osebno poznali, lahko da je bil pameten in napreden, lahko da ni nikomur htel nič hudega vendar nihče ne dobi krogle v glavo brez razloga.
Kot so rekli že stari Rimljani – v orožju je pravica. In to niso rekli brez razloga.
Nekomu se je zdelo, da mu je Jamnik naredil tako krivico, da to lahko poravna samo s kroglo v glavo.
Kot berem, so našli osumljenca – zaradi zamere iz leta 2009. Osebno tega ne kupim niti pod razno.
Razmislite!
Vsi pomislijo, da se je s čim čudnim ukvarjal, samo po mojem je šlo v nos nekaterim njihovo znanje in napredek, zaradi česar bi določeni lobiji občutili krizo in propad. A niso delali na tem, da bi co2 pretvarjali v energijo ali nekaj takega? Po mojem ga je mafija pospravila…
Meni je res žal, grozno je. Da umirajo ljudje, ki si res prizadevajo za boljši svet, vlada pa še vedno mafija.[/quote]
Ne prodajaj megle.
Ne veš natančno, kaj je bil vzrok, da je Jamnik na koncu dobil kroglo v glavo.
Iz izkušenj pa ti povem, da se je nekje nekaj, kjer je ta človek imel prste vmes – hudo zalomilo.
Ne rečem, da je kaj kriv, niti da so bili posli čudni.
Vendar je nekdo menil, da mu je Jamnik naredil krivico in je končal s kroglo v glavi.