Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JANKOVIĆ

JANKOVIĆ

Nič ne bo s kulturno prestolnico, pa če se Janković na trpalnice postavi.

he he he he

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi na poraze se bo moral navaditi.

Janković je izjavil, da bo Ljubljano vodil, kot manager.

Zdaj se vidi, kako je to mislil.Hoče od države še več denarja, da s ebo on lahko preseraval po prestolnici z nekimi fuzbal stadioni, ki jih nihče ne potrebuje.

K sreči Janša ni pristal na tako igro in je Zokija postavil na trdna tla.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se strinjam s Spiderjem, njegove managerske sposobnosti so odvisne od davkoplačevalskega proračuna in od tega koliko sodna veja miži na obe očesi pri njegovem početju. To sploh ni tako težko, saj je sodstvo tako v rokah levice. Februarja se je sestal z vodilnim človekov Šešljeve radikalne stranke in me prav zanima koliko denarja prispeva MOL za srbske packarije.

Torej bi bil zelo primeren za vodenje podjetij v lasti RKC zdaj, ko se ta krepko napaja iz državnega proračuna.

Torej bi bil zelo primeren za vodenje podjetij v lasti RKC zdaj, ko se ta krepko napaja iz državnega proračuna.[/quote]

Boom slišal jih boš od benafleka (tako kot jaz), ker vpletaš RKC v svoje poste tako kot jaz. Torej “bejžva”!

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Samo kaj ko ima JANKOVIĆ V programu še čuda projektov, ki verjetno vsi niso Janši pogodu. Bo imel precej deka z njim.

Zakaj? RKC je do privilegijev prišla po čisto političnih kanalih. Za Jankoviča pa v njenem krogu vidim lepo in uspešno prihodnost. S svojimi vezami z levico, bi sigurno te privilegije uspel zadržati, še posebej po naslednjih volitvah, ko bo levica spet na oblasti. Veze s Šešljem pa se tudi lahko izkoristijo. RKC se že dolgo trudi za zbliževanje s pravoslavnimi cerkvami, še posebej, da bi te priznale papeža za vrhovno duhovno in moralno avtoriteto ter pooblaščenega božjega namestnika na tem svetu. Jankovič lahko vsaj pri srbski cerkvi naredi zelo velik korak v tej smeri. Prepričan sem, da bi ga po smrti papež celo razglasil za blaženega.

Zakaj? RKC je do privilegijev prišla po čisto političnih kanalih. Za Jankoviča pa v njenem krogu vidim lepo in uspešno prihodnost. S svojimi vezami z levico, bi sigurno te privilegije uspel zadržati, še posebej po naslednjih volitvah, ko bo levica spet na oblasti. Veze s Šešljem pa se tudi lahko izkoristijo. RKC se že dolgo trudi za zbliževanje s pravoslavnimi cerkvami, še posebej, da bi te priznale papeža za vrhovno duhovno in moralno avtoriteto ter pooblaščenega božjega namestnika na tem svetu. Jankovič lahko vsaj pri srbski cerkvi naredi zelo velik korak v tej smeri. Prepričan sem, da bi ga po smrti papež celo razglasil za blaženega.[/quote]

joj,joj, prav željno čakam, kako bo na tole benaflek reagiral???
p.s. hi,hi

Mogoče pa je zadel žebljiček na glaviček in benaflek nima kaj za dodati.

Ja kulturni boj je edina topovska hrana nekaterih.

Če vseeno vzamem vaše razmišljanje kot zanimivo. Kako bi pa potekalo to združevanje glede na dejstvo, da je rimska Cerkev enotna po svetu, pravoslavna pa razdrobljena na rusko, srbsko, grško,… Jankovič se pozna z vsemi papežem in pravoslavnimi patriarhi?

Sploh, če bi se združitev zgodila, bi to bilo super. Samo mislim, da so tu problem lokalni pravoslavni patriarhi, papež je pa že tako neformalni lider celotne krščanske Cerkve in ne samo katoliške Cerkve.

Še glede političnih kanalov katoliške Cerkve in njeni pravi moči. Kako si razlagate dejstvo, da je naš veliki maršal Tito sprejel zadnji zakrament tik pred smrtjo iz rok frančiškanskega patra, kar je pater plačal z življenjem. Novico o prejemu zakramenta je kmalu po smrti Tita prinesel zdravnik iz kliničnega centra.

Zanima me, kako je bilo z Račanom.

Imejte svoje veselje in sanjajte naprej.

Glede na to da je bil Tito vzgojen kot otrok v krščanskem duhu (druge možnosti ni bilo)nič kaj presenetljiva novica.

benaflek je napisal;
Še glede političnih kanalov katoliške Cerkve in njeni pravi moči. Kako si razlagate dejstvo, da je naš veliki maršal Tito sprejel zadnji zakrament tik pred smrtjo iz rok frančiškanskega patra, kar je pater plačal z življenjem. Novico o prejemu zakramenta je kmalu po smrti Tita prinesel zdravnik iz kliničnega centra.

Zanima me, kako je bilo z Račanom.
————————————————————————–

Benaflek tole je pa laž bi rekel do neba , Tito tudi slučajno ni prejel poslednjega zakramenta (tudi to je podatek zdravnika iz KC)in noben Frančiškan ni zaradi tega umrl.
Če bi bilo to res bi cerkev to že zdavnaj razglasila , če ne prej pa po osamosvojitvi sigurno , saj je komunizem propadel in bi lahko takoj ta podatek dala v javnost .( pa še izredno bi ji koristil , da se je zakrknjen komunist spreobrnil )
Račan NI sprejel zadnjega zakramenta , ker sam ni hotel to so povedali pri poročilih na Hr.TV.
No seveda predvidevam , da imaš ti zopet *svojo* resnico o tem .

Je res. Patra in bogoslovca, ki ga je vzel pater kot pomočnika in za pogum, ni bilo več nazaj, ker ju je pospravila OZNA. Zdravnik, ki je to prinesel sploh ni bil katoličan. Cerkev ni tega objavila, ker je še vedno nevarno, saj se tako poruši celoten mit o Titu in komunizmu. Zanimivo, ovčice so še kar militiantne do Cerkve in krščanske, veliki vodja pa je priznal Boga.

New Report

Close