Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janković bo gradil đamijo

Janković bo gradil đamijo

Končno!

po vseh zapletih in težavah bo Ljubljana končno dobila đamijo. Smo predolgo morali čakati na pravega župana, da je to uredil, ker so prejšne “mamice” samo grele svoje debele riti na rotovžu.

Jankovič ima bore malo zaslug za to gradnjo.
Kdo je predlagal to parcelo za džamijo in jo prodal?
Hm..malo pobrskajte po spominu, če vam ne seže samo do konca nosu.
Če bi bilo po Jankovičevo, bodimo odkriti, ne bi džamije muslimanom nikoli dovolil graditi sredi Ljubljane in ne ob njen rob, Srbine jedan. Se gre pač demokrata pa se mora takega kazati.

Ajoj, no. Mislim, zdaj pa bi že lahko kot narod pokazali eno določeno mero širine. Srbine, muslič … to je pa res nevredno tistega, ki tako zmerja.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

A zdaj je že zmerljivka, če za nekoga napišejo, da je Srbin?

Reče se Srb in ne Srbin.

Džamije ne gradi Janković, gradi jo islamska skupnost.

Srbin bi sicer Srb rekel sam sebi. Ker pa nisem in nismo včeraj iz lune padli, dobro vemo, kakšen je podton, če tp reče Slovenec, še posebej, če je napisano v tem kontekstu. Pa ne se delat norca iz nas.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

In kakšen podton imaš v mislih?

Sporočilo je povsem jasno, nima niti skritega sporočila.

Pa da ne boš mislil, da sem njegova zvesta volivka. Nisem ga volila, ampak tole sranje po drugače mislečih, drugače volečih, drugače videčih … je prav pritlehno.

Lepo vam bo v Ljubljani, dobite đamijo, pravoslavni center…kaj bo sploh še slovenskega tam?

KOnec koncev, kaj te to sploh briga, če nisi iz Ljubljane.

Sej maš prav, nič, v Ljubljani je itak zavednih Slovencev mogoče 1 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, drugo sami priseljenci in jugonostalgiki.Še zdaj preklinjam Maistra, da me je priključil Ljubljani.

Pejd malo na sneg, da se ohladiš.
Pa pridi kdaj pogledat Ljubljano. Z neobremenjenimi očmi. VČasih je treba zadevo korenito spremeniti. In Janković, ne glede na to, kaj ti o njem misliš, je Ljubljano razmigal. Ne pa kot tisti pred njim, ki so samo nakladali.

Vse drugo.

Zdaj smo v EU in ti se lahko vedno priključiš Avstrijcem, če misliš, da so boljša družba. Meja ni daleč. 🙂

Ti pa si en obremenjenec nacionalistični. In nekateri celo ne razumejo zakaj so vojne. Ja kako pa jih ne bo, če bi človek sočloveku škodoval, samo zaradi nacionalne, verske,rasne, politične…pripadnosti. Me pa včasih firbec matra, kdo vas vzgaja.

Pa ne slovenski muslimani, kajne?

Res se ne bi spusščala v to debato, kajti čutim, da bo povsem brezplodna. Ne podpiran nasilja, še manj ubijanje. Mislim pa, da imajo pravico do te svoje džamije.

In vsi, ki ste neoporečni ste neoperečni zaradi dejstva, ki ga vzbujajo ravno ti ljudje. Sejejo strah v kosti. Če boš namreč kritičen, boš plačal z življenjem. It`s easy. In ne flancajte z leporečji in neko strpnostjo. Jaz sem tu doma. Zato naj se moj dom spoštuje. Če pridem k tebi na obisk, boš dovolilla, da ti preuredim stanovanje? Po mojem okusu? In ne mi s tem, da so to že tretje generacije potomcov. Itd. Če so, prav. Imajo kar smo jim ponudili velikodušno. In to je nešteto molilnic po državi. In če radi molijo. Prav. Imajo monžnost. Kdo jim jo odreka? Nihče.

Si ti za luno? Oprosti ostrini. Samo kaže, da res. Kaj misliš, da so “naši” muslimani kaj drugačni? V ničemer. PREVERJENO! Na lastni koži. MOrda še ne ubijajo, so pa agresivni do amena. In to do amena. Ko boš živela nekaj let znotraj njihove skupnosti, ko boš lahko govorila iz izkušenj se bova pa lahko pogovarjala. Do takrat so tvoji sklepi prazni. Primum vivere deine philosophari!

Kaj ni čez mero dobrega okusa to, da so ubili znanega nizozemskega filmskega ustvarjalca, ki je bil kritičen do muslimanov?[/quote]

Tale komentar , je pa brcanje v meglo !!!
Torej so vsi muslimani po tvoje , morilci , ni kaj globokoumno razmišljanje .
Na Finskem je šolar pred mesecem pobil tri svoje sošolce , a to zdaj pomeni da so Finci morilci in se jih moramo bati ????
V Angliji ( London ) se umori mladoletnikov kar vrstijo , pomeni , da so Angleži morilci ????
V Litiji poteka sojenje morilcem ( slovencem ) zaradi umora dveh mladih , vsi izhajajo iz krščanskih vernih družin .
Ker sem ateist , pomeni , da sem proti zidavi krščanske cerkve , ker so kristjani morilci .
Strah v tvojem primeru nima samo velikih oči ampak , prehaja v manijo , do drugače verujočih .

To so njegovi komentarji, širjenje verske nestrpnosti.

Kaj ni čez mero dobrega okusa to, da so ubili znanega nizozemskega filmskega ustvarjalca, ki je bil kritičen do muslimanov?[/quote]

Tale komentar , je pa brcanje v meglo !!!
Torej so vsi muslimani po tvoje , morilci , ni kaj globokoumno razmišljanje .
Na Finskem je šolar pred mesecem pobil tri svoje sošolce , a to zdaj pomeni da so Finci morilci in se jih moramo bati ????
V Angliji ( London ) se umori mladoletnikov kar vrstijo , pomeni , da so Angleži morilci ????
V Litiji poteka sojenje morilcem ( slovencem ) zaradi umora dveh mladih , vsi izhajajo iz krščanskih vernih družin .
Ker sem ateist , pomeni , da sem proti zidavi krščanske cerkve , ker so kristjani morilci .
Strah v tvojem primeru nima samo velikih oči ampak , prehaja v manijo , do drugače verujočih .[/quote]

Poznaš kakega, ki meni, da je s tem, da lahko moli v molilnici tu pri nas zadovoljen? Saj gre za to, da lahko na primernem mestu moli svojega boga, ne?
Kar se tiče katoliških cerkva pa, kolikor vem, ne veljajo hkrati tudi za politično-kulturni prostor, kar džamije so. G. Lukšič svojih študetov niti pod razno ne bi mogel poslati tja v preučevanje morebitnih političnih agitacij. Kaj se če. So pač 622 let za nami, torej ravno v obdobju zahodnega srednjega veka.

Potemtakem tudi krščanskih cerkva ne potrebujete. Kristjani lahko molite doma in vas pri tem nihče ne ovira. A ne, to pa ne, enim vse pravice, drugim nobene.

Katoliki molijo v cerkvah tako kot muslimani v molilnicah. Nobene drugorazrednosti.

New Report

Close