Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janković bo gradil đamijo

Janković bo gradil đamijo

Minaret se mi zdi res previsok! 40m ? Naj bo nekje največ 15 m. Sicer pa proti džamiji nisem. V vseh večjih mestih po svetu imajo verske skupnosti svoje cerkve.
Predstavljam si,da bi tujec letel preko Slo in nad Lj vzkliknil: smo že v Bosni ali Carigradu? Ni bilo zlonamerno- minaret,ki bi štrlel ven in nekako dajal prvi vtis o državi…to mi ne gre.

Ojoj.

Kot da bo Ljubljana edina evropska prestolnica z minaretom.A misliš, da ko tujci letijo nad Dunajem, mislijo, da je to Carigrad?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz razumem kaj hoče minaret povedat.

Mene ne moti zvonenje cerkvenih zvonov, ne klicanje k molitvi z minareta (čeprav moram priznati, da ko si na dopustu je slabo ozvočenje in zanič posnetek ob sončnem vzhodu živi horror….ampak se da preživeti)…..

Nič nimam proti đamiji…..po tolikih letih nategovanja, bo ali ne bo, si jo že zaslužijo…višina minareta pa je še najmanjši problem……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Muslimani verjetno bolje od tebe vedo, koliko visok turm potrebujejo.
Sicer pa imajo vzgled v Cerkvi in v sloveniji je običajno, da je turm poleg verskega objekta visok tam okol 40 m. A za katolike pa ni dost visoko 15m? Kaj misliš?

Tvoje razmišljanje ima napako. Ko so oni postavili tam hiše, je mežnar še vlekel zvonove na roke in je bilo tišje in tud ne tolk pogosto.
Danes pa vleče elektromotor, pa nabijajo kadar in koliko se jim zdi.

Saj kakšen namen pa ima zvonenje?

New Report

Close