Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janković in inflacija

Janković in inflacija

Me lahko kdo razsvetli, kaj je mislil oz. kako ste vi razumeli Jankovića v njegovi izjavi pred kratkim:

“Će bi bil še jaz predsednik uprave Mercatorja, inflacije v Sloveniji ne bi bilo!!”

Mar le gre res za kako zaroto proti sedanji vladi, kot so nekateri ugotavljali ob podražitvah?

Za zaroto vladi gre. Generalni sekretar Partije Zares Gregor Golobič obvlada vse.

Se ti ne zdi, da to niso naključja, ampak dejanja od “pozadi”.

Ko bo Janković predsednik vlade bo inflacija O (nič).

Jaz sem ga tako razumela.

Ja, in seveda gre za zaroto. Saj to je več kot jasno. Ali je kriva prejšnja vlada, ali pa gre za zaroto? Nekaj od tega bo!!! Ha,ha, ha, hahaha,

Pa vas daje. In prav je tako. Kaj bo šele jeseni?

Kje pa je tle omenjal vladno predsedstvo? Izrecno je navedel predsedstvo Mercatorja! Kolikor je meni znano, Mercator ni vlada, čeprav bi to on hotel(morda). Očitno razumeš tako, kot se ti zdi najbolj primerno.

Prav zanimivo, kako se očita nekaterim (tudi ta ptičica), da vidijo in slišijo tisto kar jim paše ali pa jim sugerira njihov famozni vodja. Tule imamo lep primer takšnega ravnanja. Hej, ampak tukaj gre za nasprotno stran!? Vau, to je pa res smešno ne? Dejmo se smejat: ha, ha, hi, hi, ho, ho …

In seveda se ne bi podražila vodarina v Ljubljani.

Je, je omenjal. Vendar ti nisi slišala. V tem je point ali “keč”.

Kar pa se smeha tika, ti se kar smej, saj stari pregovor pravi: smeh je pol zdravja, prdec pa druga polovica. Torej škoditi ne more.

Zato se mi kar veliko smejimo.

New Report

Close