Jankovića za mandatarja
Zdaj mi je kar malo žal, da nisem volila za Kranjca. Očitno je redko pameten v politični srenji.
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20071116_3110305.php
Predsednik Stranke mladih Slovenije (SMS) Darko Krajnc je povedal, da po četrtkovih izjavah predsednikov strank „žal ni računati na njihovo treznost, saj so izgleda še vsi pijani od martinovih volitev“. Predsednik vlade Janez Janša je, namesto tega, da bi v četrtek odpovedal svoj odstop, v državni zbor poslal zahtevo po glasovanju o zaupnici vladi, katero vodi.
Glavni tajnik SMS Jože Vozelj pa je povedal, da v stranki predlagajo oblikovanje tehnične vlade, ki bi jo vodil nekdo “izven ozkih strankarskih interesov”. Po njihovem mnenju bi župan Zoran Janković, ki je v zadnjem letu pokazal, kako uspešno vodi projekte, lahko v času predsedovanja dobro izpeljal nalogo tehničnega mandatarja.
Seveda je vse to znanstvena fantastika, ker Janše niti mrtvega ne bi mogli zvleči iz vladne palače.
Žalostno je, kdo vse pri nas sedi v vladi. Namesto Jankovića (videl boste Ljubljano čez dve, tri leta), tistega Šrota (ki je menda naredil čudeže v Celju) in podobnih ljudi. Ki so sposobni. In mi je povsem vseeno, iz katere stranke so. Ne pa tole, kar se zdaj dela. Ker si družinska prijateljica moje ljubice, ti bomo dali Ministrstvo za zdravje.
Hudič se kot ponavadi skriva v podrobnostih.
Zoki živi v Sloveniji od leta 1964, ko mu je bilo 11 let.
El Bajuco je bil rojen v Ljubljani leta 1943, ko je bil star 18 mesecev, so ga starši emigrirali v Argentino, prvič pa je ponovno stopil na slovenska tla leta 1978. Od takrat je sicer redno obiskoval Slovenijo, preselil vanjo pa se je šele leta 2000, ko je postal mandatar in nato premier.
Pljuvali pa nismo po njem zato, ker je prišel iz Argentine, ampak zato, ker se je kot premier izkazal s številnimi lapsusi za ne posebno brihtno Janševo lutko.
O Janši jih je najmanj 10. Torej ????[/quote]
Ampak čisto enako ??? Meni je to butasto, da en da temo o Jankoviću za mandatarja, čez slabo urco se pojavi Žogca, ki postavi enako temo. Je pa res, da med.over.net ne slovi najbolj po razgledanih uporabnikih (glede forumskega obnašanja).[/quote]
A ti na uro ne znaš? Ta tema je bila odprta eno uro pred tisto drugo temo o Jankoviču.
O Janši jih je najmanj 10. Torej ????[/quote]
Ampak čisto enako ??? Meni je to butasto, da en da temo o Jankoviću za mandatarja, čez slabo urco se pojavi Žogca, ki postavi enako temo. Je pa res, da med.over.net ne slovi najbolj po razgledanih uporabnikih (glede forumskega obnašanja).[/quote]
A ti na uro ne znaš? Ta tema je bila odprta eno uro pred tisto drugo temo o Jankoviču.[/quote]
da se pomiriš čekiraj ure, ko so se odprle teme o Janši. Mimogrede lahko pregledaš koliko topicov na temo ‘ Janša’ je odprtih.
Med over net pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in preverjeno slovi po
omunističnih idejah izpiljenih,starih komunistov.
Za Žogco pa…. ah nič, mi je prebutasto.
Vas levih ne razumem. Recimo, vsi ste nekako usmerjeni v socialno pravičnost, delavske pravice in ne vem kaj še vse, imate pa med sabo ljudi, ki so se s tranzicijo zelo okoristili, medtem ko so zaposleni delali za mizerne plače. Jankovič je eden izmed njih. Kako mizerne plače so imele prodajalke in kako so jamrale, tudi ko je bil on direktor. In še povrhu so delale ob nedeljah. Kakšni hinavci in neumen folk!!