Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janša ali golob?

Janša ali golob?

Kateri je boljši žrebec? Meni osebno Dr. Robert Golob deluje kot pravi žrebec, prav divji izgleda 😄

Meni je bolj všeč Janša. Golob je mlajši, pa zgleda bolj zmahan. Frizura mu tudi ne gre v plus.

Meni so pa ravno kodrčki lepi, dajo mu naraven izgled.

Da me ße najbolj crknjena, oslabljena kira šwp kdaj pelje na t.i. demokratičnost. G. Janša je svoj politični Maher v politiki, g. Golobič naj pa prej razume, da sta dva pojma, politika in gospodarstvo. Potem naj pa vmesno poskusa ustvariti mavrico. Bratušek, kot je razumljen, ni dobila podpore, a bo vladala. Problemi z glasovnica itd. Za Mju bo pa kdo, Lojze Novak, ki pozna Krpana, pa ne Martina. Razočarana do kraja. Kurnik stranke še ni? 😂🤔☺☺☺ Žal je fajn, da sexhumor ohrani. Sta pač oba siva in poročena. Al neki tazga. 😂

Odgovor na objavo uporabnika
Špetirji, 14.05.2022 ob 18:06

Da me ße najbolj crknjena, oslabljena kira šwp kdaj pelje na t.i. demokratičnost. G. Janša je svoj politični Maher v politiki, g. Golobič naj pa prej razume, da sta dva pojma, politika in gospodarstvo. Potem naj pa vmesno poskusa ustvariti mavrico. Bratušek, kot je razumljen, ni dobila podpore, a bo vladala. Problemi z glasovnica itd. Za Mju bo pa kdo, Lojze Novak, ki pozna Krpana, pa ne Martina. Razočarana do kraja. Kurnik stranke še ni? 😂🤔☺☺☺ Žal je fajn, da sexhumor ohrani. Sta pač oba siva in poročena. Al neki tazga. 😂

Da Se humor*, ne sexhumor, kotcpametno pravi autocorrect as smart 😂😂😂 Shespeare bi se smejal. ☺☺☺

Lejlakraljica, 14.05.2022 ob 17:24

Meni so pa ravno kodrčki lepi, dajo mu naraven izgled.

Z Naravo gre proso. Ker mu tam malo nagaja z leti. Ni hudega, ampak ker vlečete čisto nepomembne stvari. Ki vam bo nasvet bolj prav prišel. Ne s kašo. ☺

Ko je včeraj v DZ objemal svojo nastavljeno ljubico se mu je že kazala pleša. Sicer pa naj se malo več umiva, ker tisti mastni cungli niso za nikamor.

Abies749, 14.05.2022 ob 18:13

Ko je včeraj v DZ objemal svojo nastavljeno ljubico se mu je že kazala pleša. Sicer pa naj se malo več umiva, ker tisti mastni cungli niso za nikamor.

Kolk si pa ti eno nesrečno in nezadovoljno bitje. A to že od rojstva, al samo rakrat, ko se bliža luna?

Teh dveh se ne da primerjat …

S tako grivo je Golob dejansko podoben žrebcu. A jaha ga pa Urša Klakočar?

MarinkaStok, 14.05.2022 ob 17:18

Kateri je boljši žrebec? Meni osebno Dr. Robert Golob deluje kot pravi žrebec, prav divji izgleda 😄

nobennn

New Report

Close