Janša je malce užaljen!!!
Pahor je v odgovoru Janši kot razlog za zamrznitev pogovorov o partnerstvu navedel izsiljevanje SDS v parlamentu ob sprejemu zaključnega računa proračuna za minulo leto, s čimer je SDS pogojeval svoje glasovanje pri ratifikaciji pristopnega sporazuma za vstop Hrvaške v Nato. Prvak slovenskih demokratov je včeraj na to odgovoril: “Danes obstajajo različne interpretacije, zakaj projekt ni uspel. Nima smisla ponavljati napake.”
http://www.indirekt.si/novice/slovenija/jansa_ministrski_stolcek_kresalove_v_primeru_partnerstva_ne_bi_bil_ogrozen/132063
——————————————————————-
jajaja, osu gre enkrat na led, hmmm no nekateri tudi večkrat, ampak v nedogled je pa tud za Pahorja preveč (je prerasel naivnost)!!!
bošček užaljeni res, me zanima kako bo spet z vsemi topi proti vladi po nedelji, ko ne bo potrebno več kazati nasmejanega in užaljenega obražčka!!!
V prejšnji vladavini je bil v uporabi prav tak sistem. V njem je sodeloval tudi Pahor pa čeprav je potem v parlamentu delal zdraho povsod kjer se je dalo, pa se zato Janša ni počutil užaljenega in ustavil to sodelovanje. Sedajšnji kalimeroti pa se kar naprej pritožujejo le delali ne bi nič. Mi je pa bila všeč Erjavčeva izjava: sedanja vlada mora prevzeti odgovornost za svoje delo. Račun pa vam bomo izstavili na naslednjih volitvah.
Janša? On je užaljenost in kalimerovstvo pripeljal na novo, doslej še nevideno raven, zato je to, da se on ni počutil užaljenega, hudo napačna izjava.[/quote]
Nikakor ne. Janša ni prekinil sodelovanja z opozicijo kar pa je naredil Pahor sedaj. To je razlika v delovanju vlad. In na to opozarjam. Daj na stran njegove izjave in toženje in upoštevaj dejanja. Užaljenost v politiki nima mesta oz. reakcija na to mora biti politična, vsaj poizkusit zrela.
boss, opozicija nima kaj sodelovat z vlado, ja če sprejmejo na posameznih področjih ( ki so pomembni za celo državo) kompromis in opozicija pomaga pri sprejemu zakonov, da gredo ti čim prej v obtok, potem ja! Drugače pa nimata opozicija in pozicija kaj sklepati kupčij, takšnih ali pa drugačnih, opozicija je zato da opozarja na napake vlade in nihče od opozicije ne pričakuje, da ona vlada skupaj z pozicijo!
pozicija je dobila mandat in naj vlada ker so ji to ljudje zaupali, opozicija pa lahko samo pomaga pri zadevah ki potrebujejo 2/3 večino, drugače pa saj veš, kaneda!??:)
ma Janša opozicije nikoli ni poslušal niti jemal resno!!!
Kot prvo ninej, si zapomni, da sodelovanje, kot je predlagano, ne pomeni so vladanje ampak pomoč vladi, da bi pošiljala v parlament usklajene zakone. Na tak način bi se hitreje odzivali na situacijo. Ker pa je KGB politično nezrel pa naj poizkuša rešiti državo sam. Cena , ki jo bomo mi na koncu plačali, pa bo za to višja kot bi lahko bila.
Zakaj je na koncu tvojega odgovora vedno zapis kako je to isto delal tudi Janša? Ali ne bi bilo bolje če bi na koncu bilo zapisano, Janša tega ni bil sposoben mi pa smo prešli čez ovire in uspeli. Če so oni lahko tudi mi, lepo opravičilo ni kaj.