Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janša kršil ustavo?

Janša kršil ustavo?

http://24ur.com/novice/slovenija/jansa-krsil-ustavo.html

uh ta bo pa več na sodiščih, kot v parlamentu!:)

In kakšno je tvoje mennje o tem? Je JJ kršil ustavo?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

veš, zakaj ti nisi “fajn”?
ker vprašanja postavljaš z linki, meni pa se ne da brat.

in veš, zakaj si ti “fajn”?
ker se nikoli ne razburiš in ne znaš biti jezna.

sedaj pa komentiraj ga.WW

Tebe al ninej?:))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

No pa bom komentirala ninej.Zgodba okoli nujne medicinske pomoči ima že dolgo brado. Okoli leta 2000 je za koncesijo zaprosil zasebnik iz Celja, kateremu ni bilo ugodeno zaradi AMZS…..potem je vse potihnilo…..verjemi, policiji in vojski ni ravno v opisu del in nalog leteti zaradi nujnih medicinskih pomoči in to bi se zlahka razrešilo z javnim razpisom (mednarodnim seveda)….ampak nekje se je zataknilo….ups in kdo je kriv? seveda JJ

Vem, da ima za gorsko reševanje usposobljene ljudi policija…pri vojski se je že pojavil problem z osebjem, ki asistira pilotu ……in kar se tiče gorskega reševanja je še sreča, da vsaj gorska reševalna služba ne komplicira v iber…….Najlažje se je obesit za naslov in o temi za katero se gre ne imeti pojma……

Še enkrat povem….kdo bo opravljal nujne medicinske pomoči ni bilo dorečeno od osamosvojitve…do sedaj se je samo improviziralo….

v bistvu, da ninej komentira vsem nam in jasno tebi, ki si jo vprašala.

mene ali ninej, pa kdaj drugič, ninej sem tako jaz.

sploh ni bistvo te teme ali je kršil ustavo ali je ni (to bo itak pokazala razprava, no če), , bistvo je da bo več po sodiščih kot v parlamentu in to sem zapisala že v prvem postu, če nisi opazila!:))))

ne poznam ustave v ten delu, da bi se upala komentiret kršenje ali nekršenje te!:)

V naslovu sprašuješ če jo je kršil.
To da bo več na sodiščih zaradi takšnih stvari pa meni pove samo to, da se mora nekdo počutit ogroženega s strani JJ in ga poskuša še dodatno kompromitirat…upravičeno ali ne….no, glede na zgodbo o patriah, je tole zopet dimna bombica… po moje…..

V naslovu sprašuješ če jo je kršil.
To da bo več na sodiščih zaradi takšnih stvari pa meni pove samo to, da se mora nekdo počutit ogroženega s strani JJ in ga poskuša še dodatno kompromitirat…upravičeno ali ne….no, glede na zgodbo o patriah, je tole zopet dimna bombica… po moje…..[/quote]

hahaha, ja koga pa ogroža, no vsaj zaenkrat, ja morda Pahorja, ker se ne odlepita!:))))

ja a ni res, če ne toži sam, ga pa drugi?:)))

Moram rečt, da ne vem zakaj se bi nekoga tožilo če ni pripravil razpis? Prej bi pričakoval tožbo lastnika helikopterja , ki je nekaj časa to delo opravljal za ZSMS pa je bilo to po odloku vlade ukinjeno.

New Report

Close