Janša kršil ustavo?
http://24ur.com/novice/slovenija/jansa-krsil-ustavo.html
uh ta bo pa več na sodiščih, kot v parlamentu!:)
No pa bom komentirala ninej.Zgodba okoli nujne medicinske pomoči ima že dolgo brado. Okoli leta 2000 je za koncesijo zaprosil zasebnik iz Celja, kateremu ni bilo ugodeno zaradi AMZS…..potem je vse potihnilo…..verjemi, policiji in vojski ni ravno v opisu del in nalog leteti zaradi nujnih medicinskih pomoči in to bi se zlahka razrešilo z javnim razpisom (mednarodnim seveda)….ampak nekje se je zataknilo….ups in kdo je kriv? seveda JJ
Vem, da ima za gorsko reševanje usposobljene ljudi policija…pri vojski se je že pojavil problem z osebjem, ki asistira pilotu ……in kar se tiče gorskega reševanja je še sreča, da vsaj gorska reševalna služba ne komplicira v iber…….Najlažje se je obesit za naslov in o temi za katero se gre ne imeti pojma……
Še enkrat povem….kdo bo opravljal nujne medicinske pomoči ni bilo dorečeno od osamosvojitve…do sedaj se je samo improviziralo….
V naslovu sprašuješ če jo je kršil.
To da bo več na sodiščih zaradi takšnih stvari pa meni pove samo to, da se mora nekdo počutit ogroženega s strani JJ in ga poskuša še dodatno kompromitirat…upravičeno ali ne….no, glede na zgodbo o patriah, je tole zopet dimna bombica… po moje…..
V naslovu sprašuješ če jo je kršil.
To da bo več na sodiščih zaradi takšnih stvari pa meni pove samo to, da se mora nekdo počutit ogroženega s strani JJ in ga poskuša še dodatno kompromitirat…upravičeno ali ne….no, glede na zgodbo o patriah, je tole zopet dimna bombica… po moje…..[/quote]
hahaha, ja koga pa ogroža, no vsaj zaenkrat, ja morda Pahorja, ker se ne odlepita!:))))
ja a ni res, če ne toži sam, ga pa drugi?:)))