Janša na nori24
Rezo, 27.12.2024 ob 14:01
Anonimno 1715, 27.12.2024 ob 08:49
Nič ni norel, lepo je povedal , po volitvah bo z enim zakonom izničil vse škodljive ukrepe te vlade, v poplavljence se ne bo vtiklal, nepremičninski davek gre na smetišče če jim ga uspe sprejeti, bo se pa videlo kako bodo v Zemljiški knjigi razni Tašner Vatovci urejali lastništva, če bodo spreminjali bo sprejeto, če ne pa ne bo.
V poplavljence se ne bo vtikal? Nisem gledal, kaj o tem je rekel?
Pač pustil bi , kar je dobrega od goloba, pač poglejte .
Kdo sploh Janši verjame. Bil je večkrat v vladi in vse je še slabše. Kateri politik ima svoj tv, nobeden samo Janša. Da si taki buhtelj, da samo sebe hvališ namesto, da te hvalijo drugi. Lastna hvala še pa vedno pod mizo valja. Edino najbolj čudno in noro pa je, da ima tako naivne in dementne volivce, ki sploh ne znajo ugotovit koga sploh volijo saj je sam tujec po narodnosti in za Slovence ni primeren, vsaj sam tako trdi, ko se spravlja na tujce. Tudi to je čudno, da od takrat, ko mu to ocitamo nima več v svoji lajni naperjenost proti tujcem. Tu se lahko vidi kako se obrača po vetru.
Saj je bil janša tudi svoje čase komunist. Ker se mu je splačalo. Zdaj pa rine v cerkvene kroge, ker se mu splača. Kakor veter zapiha…kot že rečeno zgoraj.
Sicer so pa sdsovci že večkrat pokazali in dokazali, da so navadni strahopetci. Vse od Tomašiča, Hojsa, Grimsa, Mahniča, …itd… Vse prtegnjeno do amena.
Meni pa so Janševi super. Tudi levi so tudi včasih super.
Zabava me njihovo blazno kreganje v parlamentu za vsako figo, ker je nekdo nekaj rekel in maščevanje Urške Klokočorce.
Najbolj zabavna mi je ona iz MB od Svobode, pravnica Lena Grgurevic.
Ampak pri volitvah pa me ne zanima, kaj obljubljajo, ampak kaj delajo!
Tako da mi je nerazumno, da je kar 400.000 ljudi volilo Goloba kljub njegovem večkratni napovedi po TV, da bo on dvigoval davke in uvajal nove davke!
Janševi niso nič obljubljali, branili so se pred napadi zaradi koronskih ukrepov in odlokov, novinarka Erika Žnidaršič pa jim v soočenjih pogosto ni pustila nič prav in ne do konca povedati!
In kaj imate vsi danes od leve oblasti?
Vse Janševe odloke je prepisala in to poimenovala v nov ZAKON O NALEZLJIVIH BOLEZNIH, ki seveda določa zelo visoke denarne kazni za kršitev ukrepov v primeru hude nalezljive bolezni !
Eno sranje drugo pakovanje!
Janša bi dal denar nam, Golob jih daje za migrante in manjšine.
Janša je gradil, Golob ustavil gradnje. Itn.
Leva oblast je dala 7 milijonov evrov našim raziskovalkam za preučevanje življenja in položaja žensk v Ruandi!
Naj mi kdo pove, kako bo ta znanstvena raziskava nekje bogi za nogi kakorkoli pozitivno vplivala na korist, dobitek, položal Slovenije ??? Bedarija!
Po moje je bolje, da imamo desno oblast kot pa levo. Ne glede na izpade s kakimi odloki. Če bodo kdaj.
Iskreno verjamem, da če bo nova vojna, da Janša ne bo.nokoli več uvajal nobenega stanja, nobenih prepovedi in da bomo najbolj svobodna država v Evropi glede omejitev !
Ampak dvomim v novo Janševo oblast, ker mu je levičar LOGAR pobral ogromno glasov!
Anonimno 1715, 27.12.2024 ob 09:07
Ja itak, kar sanjaj dalje, kakšna vojska na ulicah neki, saj nismo Burkina faso, komiji se sprijaznite da je konec jugo norosti in izrednih ukrepov.
No, ampak jj ima modus operandi Burkine Faso. Če vzganja dramo pred sodiščem, ki samo opravlja svoje delo, ker pač meni, da je njegovo visočanstvo nedotakljivo, pač ni ta drugam, kot za v Burkino Faso. Tam so vladarji nedotakljivi in lahko počno, kar jih je volja. V EU pa pač tudi oni odgovarjajo za svoja kazniva dejanja.
Janša ne bo več na vladi, 27.12.2024 ob 22:44
Meni pa so Janševi super. Tudi levi so tudi včasih super.
Zabava me njihovo blazno kreganje v parlamentu za vsako figo, ker je nekdo nekaj rekel in maščevanje Urške Klokočorce.
Najbolj zabavna mi je ona iz MB od Svobode, pravnica Lena Grgurevic.
Ampak pri volitvah pa me ne zanima, kaj obljubljajo, ampak kaj delajo!
Tako da mi je nerazumno, da je kar 400.000 ljudi volilo Goloba kljub njegovem večkratni napovedi po TV, da bo on dvigoval davke in uvajal nove davke!
Janševi niso nič obljubljali, branili so se pred napadi zaradi koronskih ukrepov in odlokov, novinarka Erika Žnidaršič pa jim v soočenjih pogosto ni pustila nič prav in ne do konca povedati!
In kaj imate vsi danes od leve oblasti?
Vse Janševe odloke je prepisala in to poimenovala v nov ZAKON O NALEZLJIVIH BOLEZNIH, ki seveda določa zelo visoke denarne kazni za kršitev ukrepov v primeru hude nalezljive bolezni !
Eno sranje drugo pakovanje!
Janša bi dal denar nam, Golob jih daje za migrante in manjšine.
Janša je gradil, Golob ustavil gradnje. Itn.
Leva oblast je dala 7 milijonov evrov našim raziskovalkam za preučevanje življenja in položaja žensk v Ruandi!
Naj mi kdo pove, kako bo ta znanstvena raziskava nekje bogi za nogi kakorkoli pozitivno vplivala na korist, dobitek, položal Slovenije ??? Bedarija!
Po moje je bolje, da imamo desno oblast kot pa levo. Ne glede na izpade s kakimi odloki. Če bodo kdaj.
Iskreno verjamem, da če bo nova vojna, da Janša ne bo.nokoli več uvajal nobenega stanja, nobenih prepovedi in da bomo najbolj svobodna država v Evropi glede omejitev !
Ampak dvomim v novo Janševo oblast, ker mu je levičar LOGAR pobral ogromno glasov!
Če tole o 7 milijonih za proučevanje žensk v Ruandi drži, se ta oblast dela norca iz nas. Ta meglomešalska babšeta, ki so na naš račun hodila v Afriko hodila sprobavat orodja domačinov, bi bilo treba nagnat delat v DSO, da bi bila kakšna korist od njih. Vse te kvazi inštitute, kjer bogu kradejo čas, nam pa denar, bi bilo treba ukinit. Sramota, za kaj vse gre naš denar. Zdaj vidimo, zakaj je treba obdavčit nepremičnine, da bo za seks turizem.
Neverjetni ste , vidim , da ni noben gledal intervjuja , ki je lepo na spletni strani dostopen . Vrhunski intervju , z mirno besedo , kratko , zelo jedrnato , poslušajte , pa potem z argumenti -!- kritizirajte . Ni nekoč Janković v ozki zaprti družbi zaman rekel , da je Janša naš daleč najboljši politik.