Janša NIKOLI VEČ!
Ob katastrofalno NIZKI podpori SDS in še večji NE PRILJUBLJENOSTI premijeja Janše je stranka SDS izvedla plakatno propagandno akcijo po Sloveniji. Ta ceneni populistični trik je jalov poizkus, da se pridobi naklonjenost državljanov.
Telefonska anketa, ki jo je med 13. in 17. Decembrom za Žurnal (www.zurnal24.si) opravil Valicon.
Anketa:Kdo bo po vašem mnenju predsednik vlade po parlamentarnih volitvah 2008?
Borut Pahor 45,1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
NE VEM 43,2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Janez Janša 8,1
Zmago Jelinčič 1,3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Drugi 2,3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Slabo – slabše – najslabše – SDS
Janša NIKOLI VEČ!
Kako manipuliranje imas sedaj? Delo in Mag sta šla pod levo propagandno mašinerijo, in kdaj bo po tvojem večje manipuliranje?
Država je kvazisocialna. Ravno zadnjič je bil po TV primer fanta, ki ga je zbil pijani voznik. Za to je dobil 10 mesecev aresta, za fanta pa skrbijo v domu upokojencev na stroške staršev, ki zanj plačujejeta glavnino svojih plač. Halo??? Tudi mi ni jasno, zakaj povzročitelj ne plačuje odškodnine aka preživnine. In vidim ljudi, ki fušajo in so zavarovani na stroške davkoplačevalcev in uradno ne delajo, takim, ki pa so resno potrebni pomoči, pa nič.
Pahor? , je premlad in ima premalo izkušnji – morda v naslednjem mandatu. Najprej je na vrsti ŠROT za pred(s)cednika, šele po tem Pahor.
Pravzaprav ne vidim, čemu se prerekamo, KDO bo predsednik, kdorkoli je že bil je najprej poskrbel ZASE in svojo “žlahto”, narod pa dobival ostanke.
Sicer, izkušnji na kmetijah so take: tudi najmanjšega prasca kadar postaviš da se hrani k dobremu koritu – zraste v veliko svinjo.
Še enkrat ponavljam: država ne bo NIKOLI bolj socialna, kvečjemu manj. Oblast ne bo NIKOLI solidarnejša do “folka”, kvečjemu manj. Kar se manipuliranja tiče, pa tudi jaz ne vem na kaj NATANČNO misliš.
Res ne vem v katerem času ste se zataknili in mislite, da če bomo zamenjali oblast bo pa vse kot v raju. Nikoli ni bilo, trenutno ni in nikoli ne bo. Raj, mislim. Menjavali bomo oblast, dokler se ne bomo naveličali.
Še enkrat ponavljam: država ne bo NIKOLI bolj socialna, kvečjemu manj. Oblast ne bo NIKOLI solidarnejša do “folka”, kvečjemu manj. Kar se manipuliranja tiče, pa tudi jaz ne vem na kaj NATANČNO misliš.
Res ne vem v katerem času ste se zataknili in mislite, da če bomo zamenjali oblast bo pa vse kot v raju. Nikoli ni bilo, trenutno ni in nikoli ne bo. Raj, mislim. Menjavali bomo oblast, dokler se ne bomo naveličali.[/quote]
Saj ne moreš vedeti, kako bo. Ne ti, ne jaz, ne kdo drug. Jaz pač verjamem, da se bodo stvari popravile. Vem pa, da nikoli ne bomo v raju, to je jasno, in mislim, da nobeden ni tako naiven, da bi mislil kaj takega.
Je pa že čas, da damo možnost Pahorju & Co. …
Glede manipuliranja pa…to je letelo na Janšo.
Res ne vem v katerem času ste se zataknili in mislite, da če bomo zamenjali oblast bo pa vse kot v raju. Nikoli ni bilo, trenutno ni in nikoli ne bo. Raj, mislim. Menjavali bomo oblast, dokler se ne bomo naveličali.[/quote]
naš raj bo takšen, kakršnega si bomo sami naredili. OBLAST JE V SLUŽBI DRŽAVLJANOV IN DAVKOPLAČEVALCEV IN NE OBRATNO!!!
Ankete so eno, volitve drugo. Na zadnjih volitvah predsednika se to dvoje ni ravno poklapalo.
Sicer pa je moje mnenje: ko bodo volilci videli, da Pahor nastopa s prvo vrsto ministrov, ki so izgubili prejšnje volitve, bo izid malo drugačen, kot kažejo zdaj ankete. Res ne vem, zakaj naj bi volili tiste, ki so “zafurali levo oblast”. Očitno niso znali voditi. Bodo naslednjič?
Pa mi je v bistvu kaj malo mar kdo bo zmagal! Kar bo pa bo! Ugotavljam, da je vse skupaj en d.!
naš raj bo takšen, kakršnega si bomo sami naredili. OBLAST JE V SLUŽBI DRŽAVLJANOV IN DAVKOPLAČEVALCEV IN NE OBRATNO!!![/quote]
Tale tvoja izjava je pa kar malo revolucionarna in diši po državnem udaru. “…kakršnega si bomo sami naredili…”. Kako pa si ga v demokraciji lahko drugače sami naredimo kot z volitvami? Daj no, saj ne živimo v Kongu ali Slonokoščeni obali, kjer bi bilo treba vsako vlado zamenjati s pučem in državljansko vojno.
naš raj bo takšen, kakršnega si bomo sami naredili. OBLAST JE V SLUŽBI DRŽAVLJANOV IN DAVKOPLAČEVALCEV IN NE OBRATNO!!![/quote]
Tale tvoja izjava je pa kar malo revolucionarna in diši po državnem udaru. “…kakršnega si bomo sami naredili…”. Kako pa si ga v demokraciji lahko drugače sami naredimo kot z volitvami? Daj no, saj ne živimo v Kongu ali Slonokoščeni obali, kjer bi bilo treba vsako vlado zamenjati s pučem in državljansko vojno.[/quote]
hahaha, a sem se mogoče kaj zlagala. Sicer pa, Slovenci smo naučeni potrpeti in se ni nikomur treba bati “državnega udara”, še štrajki nezadovojlnih delavcev so nekaterim odveč.
Slabši program kot SDS skoraj nihče ne more imeti. Kadre? Strokovnejše kot jih ima SDS ima pa lahko vsak, kaj šele SD.
Pa se ti revež, sploh zavedaš, koliko univerzitetno ali pa neuniverzitetno, pač pa visokošolsko izbobraženih kadrov je v SLO? Ti sama odgovorim; ogromno, a kje je problem? Tudi en sam ni več v SDS, še tistih par, ki jih je bilo so odšli.
In ja, SDS je kar se sociale tiče, izpolnil svoje obljube. Vzel je materam samohranilkam ogromno; zmanjšal jim je otroški dodatek, preživnino, in tistim (tu so na udaru samo in izključno mame samohranilke), ki so slučajno brez službe (tega je ogromno) zaradi tega, ker imajo otroka (e), ZMANJŠAL socialno pomoč. To je naredil ta pes od Drobniča, in s tem k velikemu firerju prispeval malo več evrov v proračun. Odvzel je najšibkejšim. In ja vem, da ga je kasneje gnoj od gnoja odstavil. žal prepozno. Zakon (Drobničev) je bil takrat že sprejet. In vse te reve, ki jih prej omenjam, so ostale brez sredstev, ki jim jih je prej, dokler je bila, socialna država, le ta zagotavljala.
In ga ni na svetu tem, ki me bo prepričal v obratno, imam preveč pisem ubogih mater in njih otrok, ki jih je brezobrazni Drobnič potisnil v grozno situacijo. Ampak, še vedno mu je pa pri tem Janša gnoj, svečo zraven držal.
Tako da, Ne ti tu nekaj kar na pamet solit pameti o Borutu Pahorju. On si takšne sramote ne bi dovolil narediti. Nikoli.