Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janša NIKOLI VEČ!

Janša NIKOLI VEČ!

JANŠOVC JE POPUŠIL VI STE PA MISLILI DFA BO RES ODSTOPIL BI ON SE OKLEPA OBLASTI Z VSEMI ŠTIRIMI PA ŠE S PARKLJI ON BO ODSTOPIL TAKRAT KO MU BO KDO METEK POSLAL V RIT

Kaj pa je s teboj?

Nikoli več trofaznega Janše, pravoslavčka, izdajalca domovine.

Pečeta za predsednika!!!

Gospod Janez Janša SAMO ON LAHKO REŠI SLOVENIJO IZ KRIZE, TI OSTALI KUČAN, BRATUŠEK, JANKOVIČ, CERAR JO PA BOJO ŠE BOLJ POTUNKALI V DREK …..

Pejt raje Dob stražit, a ni zdaj tvoja izmena?

Mislim, da bo imel SDS probleme,
dokler ga bo vodil Jansa,
dokler bo deloval bolj kot kult kot pa politicna stranka,
dokler bodo v navezi z domobranci in
dokler bodo dovolili, da jim cerkev diktira.

Sele ko bodo te stvari odpravili, bodo lahko zaceli delati na programu, ki bo pritegnil vec ljudi.

Po pregledu vseh zapisov o Janši se čudim, da ga sploh kdo voli, po drugi strani pa se sprašujem, zakaj ga tako preganjajo. Glede na to, da so maske naše države začele padati (izbrisani, varčevalci LB), se ga očitno še vedno bojijo.

Za tako agresivnost bi bil na nekem forumu izključen za vedno.
Najbrž si potomec “metkašev”.

zareklo se mu je[/url]

Želim pritrditi avtorju, ki je omenjal dejstvo, da se je v vladi JJ 2004-2008 delalo.

Moja izkušnja je iz 2012, ko sem se kot članica Državljanske liste pridružila odboru za šolstvo. Dokler je vladala Janševa vlada, smo redno dobivali gradiva, pisali mnenja, se srečevali … Človek je imel občutek, da je koristen, začeli so se kazati rezultati Šušteršičevega vodenja financ … po padcu vlade pa je bilo vsega konec. Ker je DL zaradi odhoda liberalcev, ki sem jih podpirala, doživljala pretrese, sem že mislila, da so me zbrisali s seznama prejemnikov pošte, vendar pa je bilo to samo normalno nedelo vlade, ki je sledila in za katero smo ravno danes izvedeli, v kakšnem stanju je pustila državo.

Ko tako berem komentatorje, ki bi se JJ lotili kar z metkom, se bridko zavem dejstva, da je nekaj hudo narobe. Pa ne z JJ.

Ljubezen je močnejša od sovraštva in vedno zmaga. Res pa včasih traja dlje, kot bi si želeli.

Zelo težko najdeš kakšen primer v živalski še manj človeški vrsti, ki se tako poslužuje laži in sprenevedanj kot SDS podrepniki! Že to stalno vlačenje starih tem jasno kaže, s kom ima človek opravka!
Zapomnite si za vse večne čase, da je bilo naše gospodarstvo in banke v letu 2004 v solidni formi! V letu 2008 pa je bila prava katastrofa, gospodarstvo uničeno, banke izropane, zaradi katastrofalnega šalabajzerskega vodenja podjetja ogromno delavcev na cesti za kar se lahko zahvalimo temeljitemu bankrotu s pomočjo škofij in Zvonov!
Pred kratkim je eden najboljših naših menadžerjev zapisal resnico in vsi razsodni ljudje mu verjamejo, ker dejansko stanje to več kot očitno potrjuje!!!

“Korelič je v knjigi opisal nekatere ključne dogodke v Luki Koper, od lastninskega preoblikovanja v delniško družbo, združevanja Luke Koper in Intereurope, sodelovanja s Trstom na sedmem pomolu tržaškega pristanišča, prodaje Banke Koper, Foruma 21, upora Ankarančanov proti tretjemu pomolu do obiska tedanjega predsednika vlade Janeza Janše v Luki Koper in Koreličevega slovesa.
Odstopil je julija 2005, dan po svojem 61. rojstnem dnevu. V začetku julija, pred sejo skupščine, ga je k sebi poklical koprski župan Boris Popovič, sicer tudi član nadzornega sveta Luke Koper. “Obvestil me je, da ga je med vikendom poklical predsednik vlade Janez Janša ter mu naročil, naj mi sporoči, da sicer lahko še naprej ostanem v vodstvu Luke Koper do konca mandata, da pa mi bodo v upravo dali še nekaj novih članov,” v knjigi opisuje Korelič. “Županu Popoviču sem brez velikega razmišljanja rekel, da sem si vsa leta izbiral svoje sodelavce sam in sprejemal odgovornost. Da me vodenje Luke s politično nastavljenimi člani uprave ne zanima. Imel sem občutek, da je Popoviču odleglo, saj je tako imel proste roke za mojo zamenjavo, ki bi se zagotovo zgodila kakšen mesec zatem, ko je predsednik nadzornega sveta postal Marko Starman, ki mi nikoli ni bil naklonjen, tako kot tudi ne njegov oče Danijel Starman.”

Da tega ne boste pisali o Cerarju, čez pet let, ker nikoli je zelo dolga beseda.

New Report

Close