Janša osumljen izdaje tajnih podatkov
Čakaj malo, a ti imaš Golobića resnično za levičarja??? Jojme, mene tudi jojme, joj!!!:-)))[/quote]
hahaha mik, jojme jojme, daj preberi počasi moj zadnji stavek, morda pa še utegneš razumet!:)))[/quote]
Hm, mik, težko delo ti je naloženo. Jaz berem in berem, pa zadnjega stavka sploh ne najdem! Mene so v šoli učili, da se stavek vedno začne z veliko začetnico in konča z enim od ločil “.!?”. In kje je potem to? Daj poizkusi še ti, če boš imel več sreče.
Vse skupaj je burja v kahli vode….beri: KK je užaljena, pa hoče mal na prste stopit JJ….samo ta deklica ne ve, da so takšne reči kot bumerang……a ni ravno po tem vabilu prišlo v javnost nekaj v zvezi z njeno mamo in fizioterapevti?….KK po moje nima živcev za takšne borbe…prej kot slej bo poknila in se do konca blamirala…….tudi današnji ausdruk med nejavno javno sejo vlade, ji ne dela pozitivne reklame……
kakšna mati, takšna hči oz. jabolko ne pade daleč od drevesa.[/quote]
Ok…to o jabolkih niti ni pomembno, je pa bila KK vpletena v te čudne posle, saj jih je zastopala kot predstavnica družbe Senica & 40banditov, ki so bili njihovi pravni zastopniki…..
Vlada je s četrtkovim neposrednim prenosom svoje seje kršila institut najvišje stopnje tajnosti, pri čemer je izdaja tajnih podatkov kaznivo dejanje, ocenjuje poslanec SDS Miro Petek. Hkrati Petek pričakuje, da bo “policija tudi tokrat na podlagi medijskih objav tajnih podatkov sprožila uradni pregon neodgovornih vladnih predstavnikov”.
Kot je poslanec SDS zapisal v sporočilu za javnost, pričakuje uradni pregon zoper “neodgovorne vladne predstavnike” glede na nedavne izjave ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal, da smo pred zakonom vsi enaki.
Sicer pa 36. člen poslovnika vlade določa, da dobesedni zapisi vladnih sej nastajajo na osnovi magnetofonskega, video ali drugega posnetka. Ti zapisi so podatki z najvišjo stopnjo tajnosti, v katerega imajo vpogled le strokovni sodelavci, ki jih določi generalni sekretar vlade, še navaja Petek v sporočilu. http://www.finance.si/251704/Petek_pri{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E8akuje_uradni_pregon_zaradi_objav_posnetkov_s_seje_vlade
Tega javnega predvajanja zaupne vladne seje, morda organi niti opazili ne bodo.
Poslušajo sam tisto, na kar so opozorjeni…
Friderike pa padajo iz omar. Kresalka pa v firmi , ki je last “moža” zadeve, ki je čista prevara in mučka, ni obravnavala. malo morgen kura kurasta…
Komaj je izjavila, da zakon velja za vse enako, se je že ugriznila v lasten jezik.
jao, ljudje božji …
pa saj je ves čas že jasno, kdo komu meče polena pod noge … halo?
ste vsi slepi? naivni že … ampak slepi?!?
“nekdo” se pač ne more in ne more sprijazniti, da mu ni več tako lušno kot mu je še pred kratkim bilo,
če zgubiš – pač zgubiš … ponavadi se “normalni” ljudje s tem sprijaznijo in grejo naprej … eni se pa ne morejo nikakor. in namesto da bi pustili ljudi, da rešujejo situacijo (katero so pač dobili kot zapuščino =) -ne,
komplicirajo in ovirajo kjer in kolikor se le da … in ljudem mažejo oči =)
Ste se tudi zagovorniki “paradajzarjev” začeli spraševati, kakšno svinjarijo dela aktualna vlada?