Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janša-Pahor

Janša-Pahor

hehehe, če ti tako praviš bo pa že držalo!!!:)[/quote]

saj sem vedela, da si prima punca upssss fant (al kako) :))

hehehe, če ti tako praviš bo pa že držalo!!!:)[/quote]

saj sem vedela, da si prima punca upssss fant (al kako) :))[/quote]

hehehe, nisi edina ki ga moti moj nick, punca !

draga ninej,

vzela na znanje in sprejela :))

Torej, punca. Evo rokce:)))

sedaj so tvoji “gori”,
komaj čakam, da mi bo “šlo bolje”, baje že kar drugi mesec.

Vsakič, ko kdo napiše, da je ta vlada delodajalce razbremenila davkov, mi kar “mrak na oči pade”. To lahko trdi samo nekdo, ki še nikoli ni videl obračuna za “davek od dobička”. Z znižano nominalno stopnjo davka okoli mahat, ob tem pa ukiniti skoraj vse olajšave – to je….sploh ne najdem izraza. Efektivna stopnja davka na dobiček se je skoraj pri vseh gospodarskih družbah (sploh pa v proizvodnih dejavnostih) POVEČALA.

>>>

ali pa nekdo, ki slepo verjame besedam vladi, ki ji brezpogojno zaupa.

Davek na dobiček je edina pravična stvar. Večji je dobiček več plačaš. Saj ste ves čas govorili, da naj bogatejši več plača. To velja tako za fizično kot pravno osebo.

Davek na dobiček je edina pravična stvar. Večji je dobiček več plačaš. Saj ste ves čas govorili, da naj bogatejši več plača. To velja tako za fizično kot pravno osebo.[/quote]

zakaj bi moral več plačati, itak v denarju več plača, le procenti so isti!:)

najnižje plače je potrebno dvigniti pa bo, denarja je za vse, le država je prepogoltna.

pa si vedel da boš v septembru delal samo zase in svojega delodajalca, 7 mesecel si delal za državo!

Ej, super, da so tile despoti končno odšli. Zdaj boš delala samo 2 meseca za državo, ostalo pa zase. Tudi jaz komaj čakam.

Davek na dobiček je edina pravična stvar. Večji je dobiček več plačaš. Saj ste ves čas govorili, da naj bogatejši več plača. To velja tako za fizično kot pravno osebo.[/quote]

O sveta preproščina (kot je že nekdo napisal).

Upam, da bo Pahor začel nosit zaprto srajico in kravato.

Njegov slog suknjič in spodaj osprta srajica je primeren za kakšnega manekena, ali mladega povzpetnika, za predsednika vlade pač ne.

Mater s kakšnimi stvarmi se ti vse obremenjuješ. Moraš pa bit zelo obremenjen človek. Dajmo se zdaj vsi sekirat, ker Janša ne spada med lepotce. Eh, še boljše, dajmo temu reči razlog, da ga nočemo v vladi.

Ja, sori, zdaj predstavlja tudi mene.Ni mi vseeno, ali predsednik naše vlade zgleda resno, ali pa ko nek fičfirič.

Biti politik je težka služba. Ves čas na udaru, v medijih, dobri so, da se sploh lahko skoncentrirajo.

Pravi politik lahko veliko naredi za narod. Ko reče modro besedo, je kot nežen val, ki preplavi ljudstvo.

Na besede mogoče palite ve ženske, jaz palim smao na dejanja.

Čisto OK zgleda. Saj pa veš to. Nehaj.

Ma res super izgleda (tud brez kravate), samo hijene v ozadju malo kvarijo sliko….ampak never mind, samo, da on dobro izgleda:))))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

New Report

Close