Janša, pojej, kar si si shuhal
Draga moja, v času Peterletovega vladanja so se najbolj množično upokojevali še mladi ljudje. Moja sorodnica celo pri 48-tih. Pet let si je kupila in od 48-leta dalje je upokojena. 800 evrov penzije. In še več kot deset let delala honorarno, seveda, ker je bila zdrava. Je to normalno? Takrat so pošiljali v penzijo 50-letnike, 53-letnike. Kdo to zdaj plačuje?[/quote]
Ja, ja, saj vem, vse kar se je slabega dogajalo od leta 1991 se je v času ne-LDS-ove vlade, a ne? Zakaj pa v treh mandatih ni popravila napak, če se je smatralo, da je Peterle s svojo vlado naredil napake (seveda, če je bila uzakonjenna v njegovem času), ampak so se nekateri fino 12 let okoriščali s to napako (?). In še to: vsa ta leta so se upokojevali relativno mladi (celo pod 45. letom) in ne samo takrat – jih pa jaz poznam kar nekaj. No, kdo potem to plačuje?
Daj, bodimo realni – niso vsi samo slabo delali in ne vsi samo dobro. Narobe pa je, da se nekoga etiketira samo z enim pridevnikom, kar je zelo nekorektno do onega drugega.
JJ je prav patetičen ko ga gledam sedajle na RTV. tip je zgleda zapadel v melanholijo, čakam kdaj se bo zjokal. po mojmu sam sebi deluje kot največji svetnik…..in tak vodi našo državo??? zakaj je v tem fohu, če sam ve kako je? kaj je delal sam v opoziciji se pa zgleda ne spominja več.
dejansko sam počne to,da manipulira na programu in blati vse ostali ter kako so vsi gldi gldi….
bljek
Kdo je že včeraj na tem forumu pisal o načelnosti JJ in kako se nikoli ne zlaže in kako vedno stoji za svojimi besedami???
Najbolj podla (in lažniva) izjava v današnjem intrevjuju je bila pa ta, da tisti fant pred Globalom ne bi umrl, če bi državni svet ne bil proti predlaganemu zakonu. Kako si drzne!!!
G.blef!
Kaj pravimo?
Da lažeš kot pes teče.
1400 € je 2800 bivših DEM. Tud približno nisi imel takšne plače 40 let.
Hehe… kumunizma ne bi nikol hudič vzel, če bi imel take plače..
Podatki z moje plačilne liste za avgust ……Bruto plača 320.491,30 SIT.Koliko je to DEM oz.EUR?.Prispevek za pokojnino se računa ob bruto plače, če ne veš,a verjetno ne veš.Kdo sedaj laže.1400 EUR sem napisdal, da je povprečje,imel sem tudi več.
Če nimaš kaj za povedati oz.za napisati, je bolje da si tiho.
Očitno je janša besedo snedel in ne bo odstopil ne on ne vlada, ampak se bo poskušal održati na oblasti preko t.i. zaupnice.
Glasovanje o zaupnici je pa farsa: ve se, da bodo za njegovo vlado glasovali poslanci koalicije, kar pomeni večino in zadošča. Torej bo vladajoča koalicija sama sebi dala zaupnico. Tako, da ne vem , kje je problem.
Edino, če Janša skrbi DeSUS ali SLS – ampak to je pa interni problem njegove vlade in vladajoče koalicije in nima nobene zveze z opozicijo in Pahorjem.
Ne vem, ali ta vlada misli, da državljani ničesar ne razumemo?
Prav nasprotno, pravi politik. Manipulator. Janša se ne smili samemu sebi, ampak dela zdrahe. Ker si od njih obeta koristi. Čeprav mislim, da mu tudi to ne bo pomagalo, ker ga imajo volivci poln kufr.
Saj, prav volitev se Janša najbolj boji. Bolj kot hudič križa. In zato si je kar zamislil, da je treba narod zamenjat. Ali pa ga disciplinirat. Da bo lahko vladal, tako kot si je zamislil. Ko sem včeraj poslušala njegove govorance, ….človeka kar strah postane…[/quote]
Pa kje si to trditev našla, o zamenjavi folka?
Saj, prav volitev se Janša najbolj boji. Bolj kot hudič križa. In zato si je kar zamislil, da je treba narod zamenjat. Ali pa ga disciplinirat. Da bo lahko vladal, tako kot si je zamislil. Ko sem včeraj poslušala njegove govorance, ….človeka kar strah postane…[/quote]
vrabček, to je rekel Peče. Pobral pa verjetno na forumu od Žogce.
Opozicija, pa si ne želi, da bi bile volitve sedaj, ampak po predsedovanju. ker se zavedajo, da mora podpora Janši še malo pasti, padla pa mu bo, če se kriza še malo bolj poglobi.
primož
Kdo kaj trdi in če nimaš dokazov, ne bi smela govoriti, ker to pomeni, da lažeš.
primož
Kdo kaj trdi in če nimaš dokazov, ne bi smela govoriti, ker to pomeni, da lažeš.
primož[/quote]
Misliš nanjo? Jaz nikoli nisem trdila, da sem zaposlena na MON-u, ker nisem. Moj direktor ima zasebno letalo. Primož ga, kolikor vem, še vedno nima.
Nič jasno, kater Primož bi ti pa moral potem nakazati plačo?
Hecala sem se. Mar nisi razumel? Da mi mora Peče nakazati honorar, ker si rekel, da je menjavo naroda pobral od mene. In potem se se hecala še z Jz (osebo, ki se podpisuje kot Jz), ki je v soboto tukaj trdila, da sem jaz zaposlena na MON-u.
No, če bi bila bolj spravna med vsemi, se pravi, da bi malo več balansirala med eno in drugo opcijo in poiskušala biti nevtralna, bi se še lahko kaj zmenila. ker pa si pa vedno samo na eni srani, pa te žal ne sprejmem v koalicijo.
primož