Janša s policijo meče brerzdomce na cesto pri minus 10°C!!!!
Ne vem kako je z desnimi, ampak preostali pa smo za to, da se zadeva končno uredi. Ker tako skvotanje pač ni za nikamor. Ideja (utopična) nekoč ni bila slaba in v začetku je še bilo kaj res kulturnega tam. Samo tega že dolgo ni več. Najnevarnejši del LJ je ravno tam okoli.
Pa, mimogrede, vprašanje koliko je res sodržavljanov tam.
Sicer pa se lahko javiš, da jim boš nudil nastanitev.
Meni je samo to grozno, ko sem pred nekaj min prebrala, da so v teh objektih, ki jih sedaj podirajo, mucike, ki so jih ti ljudje hranili in nihče nikogar ne spusti tja, da bi jih lahko vsaj ven spustili! 🙁 Za te uboge živalce mi je dosti bolj groza kot ljudi, ki itak niso tam stanovali. One pa so prostoživečke in zdaj niti nimajo kam, če so še not zaprte, ko se objekt podira, potem je res grozno :(((((
Ma ja, ne vem sploh kaj sem pričakovala. Ne poznam ravno problematikre Roga. Vem samo, da gre za ljudi. vaši komentarji so poden od podna, ko ne skrivate, kako uživate, ko se oblas izživlja nad šibkejšimi. brez besed. Vem pa, definitivno vem, da bi pri tako široko zastavljenih javnih službah, morali najti ustrezno rešitev, ki ne bi bila teptanje najbolj osnovnih človekovih pravic in bi temeljila na solidarnsti. Aja, potem raja ne bi imela svoj del naslajanja, kajne?