Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Janša s policijo meče brerzdomce na cesto pri minus 10°C!!!!

Janša s policijo meče brerzdomce na cesto pri minus 10°C!!!!

Zadnja tožba je padla junija 2019, se pravi trenutno naseljenci že leto in pol vedo, da so jim ure štete. Jokajo, da niso dobili papirjev. Vedo že več kot eno leto, da je treba 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ven. Vedo, da živijo na tuji zemlji. Komu naj MOL karkoli kaj pošlje, če niti ne ve kdo biva v stavbah, ker se skrivajo?

MOL se trudi že od 2007 nekaj naredit na tej lokaciji, a jim ne uspe, ker se je peščica ljudi odločila, da je pa Rog njihov, čeprav niso oni tisti, ki bi stavbo kupili od NLB.

Zadnji čas, da se situacija zrihta, vsak normalen Ljubljančan to pozdravlja.

Edino za živali upam da poskrbijo. Sicer ne vem zakaj si jih ljudje vlačijo tja notr v tisto smetišče, ampak ok.

Sama pišeš, da problematike Roga ne poznaš, zakaj potem trdiš, da gre za izživljanje nad šibkejšimi? V Rogu ne živijo brezdomci, niti reveži brez strehe nad glavo ne.

Mucki nista bili prostoživeči – živeli sta znotraj stavbe, na toplem, skrbno oskrbovani, cartljivi in hranjeni. Zunaj bosta izgubljeni.

Kaksni sibkejsi? Kaksne clovekove pravice?
Se pravi, jaz se naselim v tvojo lastnino brezplacno , in ti pripeljem se ene 10 prijatlov, pa malo brenkamo na kitaro, pohamo travco, pijemo…se sklofamo se deremo, galamimo , razbijamo , navlecemo se ene 10 ton smeti …In potem ko nas imas dovolj nas hoces nagnat. Se upremo, nocemo it. Protestiramo. Uveljavljamo clovekove pravice. In ko dosezes z sodno odlocb, se ne gremo. Mi smi revezi, mi smo sibkejsi kulturniki.

Me zanima kolk bi zagovarjala v takem primeru.
Clovekove pravice…. pha.. kva vse ne preberes tle na monu..

Pravnomočna še zadnja 8 tožba, maj 2019

MOL po požaru ne sme v Rog
Janković: Ponujali smo jim 500 kvadratnih metrov
“Mi smo bili v postopku mediacije tudi tako daleč, da smo ponujali 500 kvadratnih metrov v uporabo uporabnikom tovarne Rog,”

Zagorela peč na drva – Kot je znano, je v noči s sobote na nedeljo območje tovarne Rog zajel požar. Po neuradnih informacijah je zagorelo pri peči na drva v prostoru, v katerem je bil nemški državljan.

Obnova Roga – plan

Mednarodno zasnovan program Centra Rog bo tako vzpostavil 20 novih produkcijskih prostorov, ki bodo dani za krajša ali daljša obdobja v brezplačen najem različnim produkcijskim skupinam. Sodobno tehnično opremljen Rog Lab bo kot valilnica projektov s področja kreativnih industrij (arhitektura, oblikovanje, sodobne tehnologije itd.) zagotavljal tehnično infrastrukturo. Ta bo na voljo široki paleti izvajalcev na teh področjih.

Meščani Ljubljane bodo v tem delu mesta dobili sodobno splošno knjižnico, ki pa bo v enem delu delovala tudi kot specializirana knjižnica za arhitekturo, oblikovanje in kreativne industrije. Center Rog bo razpolagal z novo večnamensko dvorano za potrebe razstavne, glasbene, intermedijske ali predavateljske in prezentacijske dejavnosti.

In vsi ki jokate o kapitalistih… a ljudje, ki so si prisvojili Rog pa niso kapitalisti, ko v žep pospravljajo nobdavčene vstopnine za razne koncerte, prodajo piva, ipd?

Se pravi, jaz se naselim v tvojo lastnino brezplacno , in ti pripeljem se ene 10 prijatlov, pa malo brenkamo na kitaro, pohamo travco, pijemo…se sklofamo se deremo, galamimo , razbijamo , navlecemo se ene 10 ton smeti …In potem ko nas imas dovolj nas hoces nagnat. Se upremo, nocemo it. Protestiramo. Uveljavljamo clovekove pravice. In ko dosezes z sodno odlocb, se ne gremo. Mi smi revezi, mi smo sibkejsi kulturniki.

[/quote]
Zakaj bi morali biti prebivalci Roga ki so baje brezdomci depriviligirani v primerjavi z Romi ki so tudi brezdomci, naseljeni na tujih zemljiščih?

[/quote]
Spremljam te novice danes, pa me zanima, kaj je s tem Rogom? Kdo so pravzaprav bili ti prebivalci, oziroma “prebivalci”? Je tam res kdo živel stalno, ali so le občasno prihajali razni “umetniki”, drogeraši, brezdomci? Najbrž bivša tovarna ni bila preurejena v stanovanja, in kar tako ne bi nikogar metali na cesto?

Zakaj bi morali biti prebivalci Roga ki so baje brezdomci depriviligirani v primerjavi z Romi ki so tudi brezdomci, naseljeni na tujih zemljiščih?
[/quote]

Pa jih prezente iz privat zemljisc. Kdo vam brani ? Zakon ne!

Spremljam te novice danes, pa me zanima, kaj je s tem Rogom? Kdo so pravzaprav bili ti prebivalci, oziroma “prebivalci”? Je tam res kdo živel stalno, ali so le občasno prihajali razni “umetniki”, drogeraši, brezdomci? Najbrž bivša tovarna ni bila preurejena v stanovanja, in kar tako ne bi nikogar metali na cesto?
[/quote]

Gre se zato, da bo Janković pokasiral še par milijončkov v svoj žep, preden bo zapustil funkcijo. Samo zato se gre. In sedaj je treba ljudi v največjem mrazu vreči na cesto. Hudoben človek je.
S tem je dokazal, da bi za denar vse ljudi pobil ali jih spravil pod most ali v grob.

S tem je dokazal, da pač ni človek ampak zver.

Ni ponudil alternative, nič od nič, zakaj, ker niso ciggani, ker njim bi, drugemu pa ne. Dvojna merila pač.

Pa jih prezente iz privat zemljisc. Kdo vam brani ? Zakon ne!
[/quote]

Ni tole PRIVAT Jankovićeva tovarna, ampak zaslužil bo pa toliko kot bi bila, zaot pa to dela.

ON PA LAHKO ZASTONJ PROFITRA MILIJONE, KI NISO OD NJEGA.
ON LAHKO KRADE, KER JE PRIV, OSTALI PAČ NE SMEJO, A NE.

VSE ZA TAJKUNA, ostali na istem, kot tajkun, naj pa pocrkkajo, ker je bil tajkun prvi? On bo dobil 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od posla, ko bo drugim ukradel, ki je ravno tako njihovo. od MOL:

ZAMISLITE SE.

Gre se zato, da bo Janković pokasiral še par milijončkov v svoj žep, preden bo zapustil funkcijo. Samo zato se gre. In sedaj je treba ljudi v največjem mrazu vreči na cesto. Hudoben človek je.
S tem je dokazal, da bi za denar vse ljudi pobil ali jih spravil pod most ali v grob.

Ni ponudil alternative, nič od nič, zakaj, ker niso ciggani, ker njim bi, drugemu pa ne. Dvojna merila pač.
[/quote]

janković mi sicer ni blizu, a tu mu dam popolnoma prav. ne drži, da jim ni ponudil alternative, ponudil jim je 500 m2 v novonastalem objektu, ki bo zrastel na tem območju. Pa so odklonili.

Torej, osnove: vseljeni v tuje prostore, iz katerih nočjo ven. Sabotirajo in podirajo gradbišča, ko so se trudili na tem mestu že nekaj naredit. odklonijo ponujene prostore za nadaljnje delovanje.

kaj naj jim pa še dajo? odškodnino?

Ni vse, kar se ti zdi, da bi imel, človekova pravica. Torej je človekova pravica tudi to, da se vselim v tvoj vikend, se razpasem in nočem ven, ko ga ti hočeš uporabljati?

janković mi sicer ni blizu, a tu mu dam popolnoma prav. ne drži, da jim ni ponudil alternative, ponudil jim je 500 m2 v novonastalem objektu, ki bo zrastel na tem območju. Pa so odklonili.

Torej, osnove: vseljeni v tuje prostore, iz katerih nočjo ven. Sabotirajo in podirajo gradbišča, ko so se trudili na tem mestu že nekaj naredit. odklonijo ponujene prostore za nadaljnje delovanje.

kaj naj jim pa še dajo? odškodnino?

Ni vse, kar se ti zdi, da bi imel, človekova pravica. Torej je človekova pravica tudi to, da se vselim v tvoj vikend, se razpasem in nočem ven, ko ga ti hočeš uporabljati?
[/quote]

KAM NAJ GREDO PA SEDAJ? Pod most ali kako? PONUDIL BO NAJEM ZA DENAR, KI GA NE BO MOŽNO PLAČATI, če bi lahko plačali, bi bili kje v najemu.

Človek je hudoben, zato pa je ponudil nemogoče rešitev.

Človek je res hudoben, bolan na denar.

Zaradi tega je boljše imeti kraljevino s kraljem na čelu, ker v demokraciji, ko pride na oblast mafijski oligarh, je huje kot v vsaki kraljevni. To so Sokratove ali Platonove besede.

Če bi Sokrate poslušali iz antičnih časov, bi bolje živeli kot živimo.

Cela ciganska naselja so črna gradnja in leglo kriminalcev, drog, orožja…. Pa se ne spomnim, da bi kdaj koga vrgli na cesto.

Saj so to isti psihoti, ki zagovarjajo izživljanje nad ljudmi v imenu korone.

Bravo. Končno.

Cela ciganska naselja so črna gradnja in leglo kriminalcev, drog, orožja…. Pa se ne spomnim, da bi kdaj koga vrgli na cesto.
[/quote]

Ocitno da vas ze ne motijo prevec.
Je treba kaj nardit ne samo skovikat.
Iz Ambrusa so jih pognal.
U Franciji so tud za mrezam.

PRAVILNO!!! In najmanj 10 let prepozno!! Kdor ima karkoli drugega za lapat pa naj pusti naslov kjer se mu lahko ti đankiji zastonj naselijo. Ne? Potem pa gobce zaprite! Sploh nezaposlena sodrga, ki jih MI ki delamo živimo.

KAM NAJ GREDO PA SEDAJ? Pod most ali kako? PONUDIL BO NAJEM ZA DENAR, KI GA NE BO MOŽNO PLAČATI, če bi lahko plačali, bi bili kje v najemu.

[/quote]

Ponudi jim svoj dom! Noben najem ni zastonj!
Skrajni čas, da so ukrepali.

Sem bolj desen kot levi volivec in ta ukrep zelo podpiram. Tam je ubistvu smetišče, ki so si ga nekateri prisvojili in niso bili niti toliko, da bi malo pospravili. Sramota da mediji to podpirajo.

Avtor, tukaj pa nima Janša nič zraven. Janković je župan in to je stvar Mestne Občine Ljubljana.
Torej vaš človek!
Pa verjetno jih tudi niso brez opozorila metali ven.
Nekdo pač mora narediti red, tudi če katerim ni povšeči. Sicer vlada anarhija.

[/quote]

Gredo kamor hočejo, so vedeli, kaj se bo zgodilo že neki časa nazaj

Ponudi jim svoj dom! Noben najem ni zastonj!
Skrajni čas, da so ukrepali.
[/quote]

Blaznež. Ravno toliko je od Jankovića, kot od vseh ostalih.

Samo zato, da bo lahko nekdo zaslužil in mastno služil. Vse za denar. Ta bi vse prodal za denar.

Blaznež. Ravno toliko je od Jankovića, kot od vseh ostalih.

Samo zato, da bo lahko nekdo zaslužil in mastno služil. Vse za denar. Ta bi vse prodal za denar.
[/quote]

V bistvu je vse, kar Janković dela krade državno lastnino ali občinsko (nič ni njegovo) in jo prodaja, on pa dobi provizijo v svoj žep. Svinjjarija brez primere.

[/quote]

Da so tam imeli centralno kurjavo in vročevod, mi pa do zdajle ni bilo znano.
Eno ste res čukjeni.

New Report

Close