Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janša še čaka na položnice

Janša še čaka na položnice

Glede na to, da si se že in se še boš naslišal sladkih obljub o boljšem življenju če boš glasoval za njih, pa me zanima kakšen polog bi zahteval od strank, ki bi ga lahko uveljavil v primeru, da stranka nebi izvršila predvolilnih obljub?

pa kaj misliš zakaj sem volila JJ, pa ja ne misliš, da zato, ker sem bila zadovoljna s prejšnjo, ampak prejšnje oblasti vsaj niso obljubljale velikih sprememb v tem sistemu, JJ in njegovi so jih in to take taprave, hmmm pa nič, še manj od nič.

veš kaj me zanima, zakaj gledate vseskozi nazaj, volili ste JJ in on mora opravičiti vaš glas, pa ga je, življenje gre naprej in ne nazaj, mojega ni in zato si nikakor ne zasluži moje ponovne podpore, bo pa naslednji , ki mu bom dala glas, zopet pod mojim drobnogledom, če me ne bo njegovo delo zadovoljilo, bom ravno tako opozarjala na njegove napake, veliko bolj, kot na napake tistih, ki jih še povohala nisem.

JJ je prevzel identičen vzorec prejšnih vlad.

pa kaj misliš zakaj sem volila JJ, pa ja ne misliš, da zato, ker sem bila zadovoljna s prejšnjo, ampak prejšnje oblasti vsaj niso obljubljale velikih sprememb v tem sistemu, JJ in njegovi so jih in to take taprave, hmmm pa nič, še manj od nič.

veš kaj me zanima, zakaj gledate vseskozi nazaj, volili ste JJ in on mora opravičiti vaš glas, pa ga je, življenje gre naprej in ne nazaj, mojega ni in zato si nikakor ne zasluži moje ponovne podpore, bo pa naslednji , ki mu bom dala glas, zopet pod mojim drobnogledom, če me ne bo njegovo delo zadovoljilo, bom ravno tako opozarjala na njegove napake, veliko bolj, kot na napake tistih, ki jih še povohala nisem.

JJ je prevzel identičen vzorec prejšnih vlad.[/quote]

Zakaj gledamo nazaj, le zato, da lahko primerjam delo. Sigurno me boš napadla, vendar, kljub napakam, je vlada začela delati. Če bi virantu uspelo spravit pod streho kolektivno pogodbo za negospodarstvo, bi dobili temelj za, tako gospodarsko,davčno in socialno politiko. Naslednje vlade bi lahko svojo energijo posvetile perečim problemom.
Veš kaj pa mene moti! Da ne znamo nadgrajevati začeto delo. Samo rušimo namesto da bi dobro ohranili slabo pa popravili ali pa dodali manjkajoče dele. In tu dela tudi Janša napako.

JJ je prevzel identičen vzorec prejšnih vlad.[/quote]

Zakaj gledamo nazaj, le zato, da lahko primerjam delo. Sigurno me boš napadla, vendar, kljub napakam, je vlada začela delati. Če bi virantu uspelo spravit pod streho kolektivno pogodbo za negospodarstvo, bi dobili temelj za, tako gospodarsko,davčno in socialno politiko. Naslednje vlade bi lahko svojo energijo posvetile perečim problemom.
Veš kaj pa mene moti! Da ne znamo nadgrajevati začeto delo. Samo rušimo namesto da bi dobro ohranili slabo pa popravili ali pa dodali manjkajoče dele. In tu dela tudi Janša napako.[/quote]

končno si nekaj priznal.:)

Virant si je že v prejšnji vladi nasavil temelje, kot prvi svetovalec ministra in grem stavit, da takšnega strokobnjaka ne bo odslovila nobena nova vlada.

Ja končno je nekaj priznal, ti pa si tako zaverovana v svoj komunajzarski sistem, da tega nisi zmožna. NA ŽALOST! Ampak tvojo:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hahaha, pa naj še kdo reče, da ni vredno tole brat, res se lahko nasmeješ.

daj frančišek, še ti kaj priznaj in si olajšaj svojo ranjeno dušico.

tisti trn v peti si pa čimprej zdri, ti bo veliko lažje, res! :)))

Glede na to, da si se že in se še boš naslišal sladkih obljub o boljšem življenju če boš glasoval za njih, pa me zanima kakšen polog bi zahteval od strank, ki bi ga lahko uveljavil v primeru, da stranka nebi izvršila predvolilnih obljub?[/quote]

Polog? Ne potrebujem pologa, potrebujem besedo, katero se bo nekdo, ki bo izvoljen držal! Če pa svojih obljub ne bo izpolnil, ga ne bom nikoli več volil in mi je malo mar, če vsake 4 leta posatvimo drugega na oblast, dokler seveda strankam ne bo potegnilo, da dejansko če želijo ponovni mandat, bojo morali svoje oblube izpolniti….simpl k pasulj…Na tak način bomo protestirali, sej strankam bo potegnilo, če ne prej pa čez 20 let…glavno da jim bo…Če se gremo demokracijo, se jo bomo pa šli…

Glede na to, da si se že in se še boš naslišal sladkih obljub o boljšem življenju če boš glasoval za njih, pa me zanima kakšen polog bi zahteval od strank, ki bi ga lahko uveljavil v primeru, da stranka nebi izvršila predvolilnih obljub?[/quote]

Polog? Ne potrebujem pologa, potrebujem besedo, katero se bo nekdo, ki bo izvoljen držal! Če pa svojih obljub ne bo izpolnil, ga ne bom nikoli več volil in mi je malo mar, če vsake 4 leta posatvimo drugega na oblast, dokler seveda strankam ne bo potegnilo, da dejansko če želijo ponovni mandat, bojo morali svoje oblube izpolniti….simpl k pasulj…Na tak način bomo protestirali, sej strankam bo potegnilo, če ne prej pa čez 20 let…glavno da jim bo…Če se gremo demokracijo, se jo bomo pa šli…[/quote]

Hja, saj ne vem, ali si tako naiven ali se samo delaš, da si. Ko si enkrat na oblasti gledaš z drugimi očmi in dejanja so drugačna od tvojih obljub.

Ja potem pa naj ne jamrajo, zakaj jih javnost ne podpira.Ni rezultatov, vsaj tistihkatere so obljubili.

Polog? Ne potrebujem pologa, potrebujem besedo, katero se bo nekdo, ki bo izvoljen držal! Če pa svojih obljub ne bo izpolnil, ga ne bom nikoli več volil in mi je malo mar, če vsake 4 leta posatvimo drugega na oblast, dokler seveda strankam ne bo potegnilo, da dejansko če želijo ponovni mandat, bojo morali svoje oblube izpolniti….simpl k pasulj…Na tak način bomo protestirali, sej strankam bo potegnilo, če ne prej pa čez 20 let…glavno da jim bo…Če se gremo demokracijo, se jo bomo pa šli…[/quote]

Hja, saj ne vem, ali si tako naiven ali se samo delaš, da si. Ko si enkrat na oblasti gledaš z drugimi očmi in dejanja so drugačna od tvojih obljub.[/quote]

ja in pozabiš na predvolilne obljube, ki si jih dal svojim volilcem.

a veš, da sem jaz iskreno mislila pred 4 leti, da si bo JJ upal, vsaj tako podobo je kazal 10 let, pa nič, še slabše od nič, potem pa verjemi kateremkoli politiku. Ja ni kaj oblast je slast.

Hja, saj ne vem, ali si tako naiven ali se samo delaš, da si. Ko si enkrat na oblasti gledaš z drugimi očmi in dejanja so drugačna od tvojih obljub.[/quote]

a veš, da sem jaz iskreno mislila pred 4 leti, da si bo JJ upal, vsaj tako podobo je kazal 10 let, pa nič, še slabše od nič, potem pa verjemi kateremkoli politiku. Ja ni kaj oblast je slast.[/quote]

Ja, tudi jaz sem upal, da bodo dejanja radikalnejša. Sam razočaral pa me je do konca SLS. Edino upanje je koalicija SDS-SD. Samo dve stranki dovolj glasov.

a veš, da sem jaz iskreno mislila pred 4 leti, da si bo JJ upal, vsaj tako podobo je kazal 10 let, pa nič, še slabše od nič, potem pa verjemi kateremkoli politiku. Ja ni kaj oblast je slast.[/quote]

Ja, tudi jaz sem upal, da bodo dejanja radikalnejša. Sam razočaral pa me je do konca SLS. Edino upanje je koalicija SDS-SD. Samo dve stranki dovolj glasov.[/quote]

eh, sicer naju ne bo nihče vprašal, ampak jaz za to koalicijo ravno nisem, sploh še ne vem komu bom dala glas, sem pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričana, da SDS spada v opozicijo, tam igra zelo pomembno vlogo za razvoj Slovenije.

Vprašal naju res nobeden ne bo, a imela bova možnost z oddajo svojega volilnega glasu soodločati pri nastanku bodoče koalicije.

Upokojenci že tik pred katastrofo
http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/aktualno/322374/

New Report

Close