Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Janša toži slovenijo za 900.000 evrov!!!!

Janša toži slovenijo za 900.000 evrov!!!!

kaj pa to, ste slišali

od kje mu 200 tisoč še nič?

Odprtje te tematike je koristno za tiste analfabete, ki še zmeraj trosijo, da imamo arestanta za premierja. Bil je res arestant..ampak politični v SFRJ, kar je velik plus.
Teh 900k pa naj mu levaki za čičanje v arestu (po nedolžnem), izplačajo.

nova
Uredništvo priporoča

Ta jANŠA je ena ranjena zver. Preklet muzlar, skrit v kleti CD…. in dajal take komande, da če bi jih upoštevali Policija, TO in JLA – bi imeli krvavo vojno!! NIKOLI ne bo/š TITO!!
Takoj za dobljeno borbo zaradi ljudstva je začel krast. Plus ritopiki in fanatiki …. ala Krkovič s sinom 12 let (ki je vojni veteran, hahah in ga ni boga, da bi to izničil) …. plus vse barabe, ki so si nagrabile…. nekaj pa jih je v arestu.
OH Bavčar….. tudi ne prizna….

Vsi ti frajerji so bili leta 1990 siromaki, v škatli za čevlje so imeli par usranih gat. Pa danes poglejte njihovo premoženje…… z gobcem ustvarjeno?

Kljub vsemu ima JJ zdaj mojo podporo, kar se tiče migracij in priseljevanja. Ker sluzavih SD ne prenesem!

Mene nič ne moti, če toži tožilce in sodnike. Konkretne osebe.
Med toženimi so Branka Zobec Hrastar, Barbara Klajnšek, Milan Štrukelj, Vesna Žalik in Branko Masleša. Do tu se strinjam. Moti me pa tisti del, ko toži državo. Se pravi tudi mene. Kaj imam jaz zdaj s tem? Jaz ga nisem zaprl.
Ne vem pa v kakšnem razmerju so odškodnine glede na posamezne vpletene. OK, država naj mu plača 1 €, vsi ostali pa 899.999 €.

Kako lahko vodi in zastopa državo, ki jo toži…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Treba je razumeti gospoda Janeza Janšo. Zdaj je zelo težko najemati posojila v Bosni, ko je na rdečem seznamu. Denar pa tudi On potrebuje, da ne bo Njegova družina lačna.

Saj jih Urška preživlja.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

zaprl ga res nisi, na ogenj si pa nakladal, da bi bolj gorelo…

Na prvem mestu suspenz,pripor in zaplemba premoženja vpletenih sodnikov.V kolikor bi trebalo še kaj doplačati,pa iz državne mavhe.Za sodnika Milana Štruklja se že dolgo ve,da je duševni bolnik in norček v vlogi drugega…. .Problem Slovenije je vodenje države s strani raznih mafij,lobijev… preko vse več uradnih norčkov v črnih haljah.Po mojem vedenju sta Milan Štrukelj in Stanka Živič najbolj problematična bolnika v škodo države.Poglejte samo koliko dolgo se valjata po Tavčarjevi ulici 9.Je že kdo odgovarjal za svoje pravljice zlite na listih papirja?V starh časih bi padale glave,ne tako kot pri Goranu Klemenčiču,ampak zares, pod giljotino.

Jaz imam občutek, da določene krivice, ki jih človek tekom življenja doživi, sploh pa kakšne pravosodne krivice,šlamparije ali podtikanja, pustijo rano in kasneje brazgotino za celo življenje in je res grozen nepopisljiv občutek nemoči in groze, in  ne verjamem da sploh obstaja nek znesek, ki bi hujše krivice lahko odpravil, ker to potem človeka zaznamuje/spremlja vsak dan tudi če se človek tega ne zaveda.

Pa imam rad vse stranke in nimam proti nikomur nič ampak tudi če gledate tisti primer v Trenti. Je bil primer že zaključen, sedaj v tem mandatu, po 15 letih ali koliko letih so ga pa spet šli obnoviti… neke druge primere kjer so indici veliko večji so pa ovadbe že v štartu zavrnili ali pa nikoli naredili revizijo ali pa celo anonimno ovadili tistega, ki je hotel narediti revizijo. Torej se včasih človek, ki vsakodnevno bere novice in ni pripadnik nobene stranke, ne more znebiti občutka, da je včasih kaj politično motivirano in jaz vedno ko berem članke nekako z rezervo jemljem kar preberem oziroma je velikokrat treba počakati na epilog, preden se kogarkoli zaznamuje in obsoja… Krivice so se, se in se na žalost bodo dogajale, upajmo pa da čim manjkrat, ker konec koncev smo vsi ljudje, ki naj bi imeli čustva.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40, 25.09.2020 ob 16:49

Kako lahko vodi in zastopa državo, ki jo toži…

VOLITVE BI MORALE BITI ŽE VČERAJ!

Odgovor na objavo uporabnika
opalalaa, 23.03.2022 ob 11:36

VOLITVE BI MORALE BITI ŽE VČERAJ!

25. aprila boste spet lahko lajali po Ljubljani: “Ubi Janšu”.

Meni je tudi država uničla življenje pa nisem prejel evra odškodnine. Celo nasprotno, še naprej so me matretirali in kršili vse možno.

Dans ponoči je blo spet pri poročilih, da je za eno od mnogih stvari obsojen. Ampak je blo samo na nočnih poročilih in nahitro omenjeno.

res dobro vprasanje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7825, 24.03.2022 ob 22:56

Meni je tudi država uničla življenje pa nisem prejel evra odškodnine. Celo nasprotno, še naprej so me matretirali in kršili vse možno.

 

Odgovor na objavo uporabnika
IZ 200 TISOČ NA SKORAJ MILIJON, 25.09.2020 ob 09:21

od kje mu 200 tisoč še nič?

 

New Report

Close