Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janša Vebru,da je BUTL

Janša Vebru,da je BUTL

Ali kdo govori o obveščevalnih komunikacijah? Smrkci naj kar uporabljajo svoje zveze, ampak varnost države nista samo vojska in vohuni.

Pa še en vidik uporabe OVS-a (obveščevalno-varnostne službe Ministrstva za obrambo in NE vojaške obveščevalne službe) v primeru Telekoma: nekaj pametnega pa tudi lahko naredijo za svojo plačo, kajne.[/quote]

Seveda, vendar je treba o tem, kaj je pametno, presojati skupaj s predpisi, ki opredeljujejo naloge te službe.[/quote]

Predpise so v tej zgodbi različne strani interpretirale diametralno nasprotno. Očitno imamo takšne predpise, da se jih da razumeti, kakor pač kdo želi. In pri takšnih dilemah (različnih interpretacijah) obvelja zakon močnejšega. Žal. Ali pa tudi ne žal.

Jaz sem ob izbruhu afere zakone preletela. Po mojem mnenju je točno tako: možne so različne interpretacije.

Povem še, da sem precej občutljiva za brskanje vojakov po zadevah politike in civilne družbe, prav tako me izjemno motijo preširoke pristojnosti obveščevalnih služb (npr. v ZDA), ampak v primeru Veber&Telekom nisem prepričana, da je dejansko šlo za katerokoli od teh stvari. Nisem prepričana; resnice seveda ne poznam.

Očitno imamo takšne ljudi, ki ne želijo razumeti predpisov, kadar to njim ni v prid.

Očitno imamo takšne ljudi, ki ne želijo razumeti predpisov, kadar to njim ni v prid.[/quote]

Jaz sem korektna (vsaj skušam biti) in govorim o različnih možnih interpretacijah. Če nekdo razume predpis drugače kot jaz, še ne govorim, da ga ne razume in mu tudi ne odrežem glave.

To, da so pa mnogi ljudje barabe in interpretirajo zakone v skladu s svojimi osebnimi koristmi….to pa najbrž ni neka novost.

Očitno imamo takšne ljudi, ki ne želijo razumeti predpisov, kadar to njim ni v prid.[/quote]

še huje je: imamo tako nespodoben in nesposoben JU/JS & “svetnike”, ki ne znajo pisati spodobne zakonodaje.
Vsi so ali sami iz časov Yuge ali pa njihovo potomstvo, ki se še vedno drži zaključnega dela vsakega Yugo predpisa: ” … ako se drukčije ne odredi” ☻

Janko se je uštel v tem, da je šalabajzal tam, kjer mu ni mesto.
Je pač menil, da bo “rešil” državo sam ☺ – pa ga je “revolucija” prehitro požrla, bogo dete ☺

Jap. Dobro si opozoril, Paco.

Me prav zanima, kako bomo reševali zaščito naših za državo pomembnih komunikacijskih linij, ko bo Telekom v tujih rokah. Verjetno se bo kdo od tistih, ki so sedaj najbolj tolkli po Vebru, sprožil pozive h kaznovanju tistih, ki niso upoštevali varnostnih vidikov prodaje kritične infrastrukture. Ker mnogi imajo zeloooo kratkoročen spomin (kadar jim tako ustreza).[/quote]
Opozoril?? Bemu sunce, saj se jeCmerar sam hvalil na TV o tem!
Samo VOLilci Cmerarjevi “novincev” tega niso slišali, vključno z mojo mamo! Zdaj bo pa ministriral Židan, ki sem ga že nekajkrat na laž postavil na tiskovkah!
Heheheheheheh, minister za kmetijsko obrambo, pa droni za koloradskega hrošča preč spravljat!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jap. Dobro si opozoril, Paco.

Me prav zanima, kako bomo reševali zaščito naših za državo pomembnih komunikacijskih linij, ko bo Telekom v tujih rokah. Verjetno se bo kdo od tistih, ki so sedaj najbolj tolkli po Vebru, sprožil pozive h kaznovanju tistih, ki niso upoštevali varnostnih vidikov prodaje kritične infrastrukture. Ker mnogi imajo zeloooo kratkoročen spomin (kadar jim tako ustreza).[/quote]
Opozoril?? Bemu sunce, saj se jeCmerar sam hvalil na TV o tem!
Samo VOLilci Cmerarjevi “novincev” tega niso slišali, vključno z mojo mamo! Zdaj bo pa ministriral Židan, ki sem ga že nekajkrat na laž postavil na tiskovkah!
Heheheheheheh, minister za kmetijsko obrambo, pa droni za koloradskega hrošča preč spravljat![/quote]

He he, tvoja mama se ti očitno ne pusti vplivati. 😀

Ja, ta izjava je bila hecna. Najprej reče, da o tem nič ne ve, potem pa izjavi, da je sam spodbujal Vebra k preiskavi. Ženske baje nimamo logike, ampak tukaj meni dejansko marsikaj ni logično.

Točno tako!

New Report

Close