Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JANŠA – večerni nastop

JANŠA – večerni nastop

Jebene hlapce lahko gledate zvečer na nacionalki. Vsi jo plačujemo, sesuva se sama vase, vi pa si poglejte fontmana hlapcev na RTV-ju. Mi gre na kozlanje, si nisem mislil, da bom po 34 letih od plebiscita na nacionalki gledal same hlapce, bruhalce levega sranja, ostanke prežvečenega komunizna in zaslepljencev.

V istem času si lahko na privat mediju pogledam nastop Janeza Janše. Vsaj nekaj pametnega. Takega intervjuja na RTV ne noreš gledat, tam je sedaj cenzura, deluje samo za posvečene, ampak plačujemo pa vsi.

Jaz lahko govorim, kar hočem, delam pa čisto nekaj drugega.

Lepo je povedal , z enim zakonom bomo naredili kar se očitno sme !

Odgovor na objavo uporabnika
Kmalu volitve, 27.12.2024 ob 07:19

Jebene hlapce lahko gledate zvečer na nacionalki. Vsi jo plačujemo, sesuva se sama vase, vi pa si poglejte fontmana hlapcev na RTV-ju. Mi gre na kozlanje, si nisem mislil, da bom po 34 letih od plebiscita na nacionalki gledal same hlapce, bruhalce levega sranja, ostanke prežvečenega komunizna in zaslepljencev.

V istem času si lahko na privat mediju pogledam nastop Janeza Janše. Vsaj nekaj pametnega. Takega intervjuja na RTV ne noreš gledat, tam je sedaj cenzura, deluje samo za posvečene, ampak plačujemo pa vsi.

Misliš na Janševi tv vidiš njegov nastop? Nastop samohvale narcisa, ki pravno državo pojmuje kot napad nanj, ki svobodne medije pojmuje kot svoje sovražnike v rokah političnih nadzornikov, ker mu ne pojejo izključno hvalnic? ker se vse vrti samo okoli njega, sodišča so postavljena za to, da njemu sodijo, da ga politično preganjajo, mediji lažno poročajo o nhem….khm. se ima pa res za ZELO pomembnega gospoda. Ali ima pa kakšno resno psihično obolenje.

Ne vem zakaj se janšist ne upokoji saj je dovolj star. Fizicno delal ni nikoli, penzijo bo imel zelo visoko, ne pa da glumi glivu o njegovih zarotah. Ko je bil na vladi je sprejemal neživljenske  zakone (bojlerji….) za bruhat, da se morajo potem drzavljati bunit, da se kaj spremeni. Pa ta glavna za omrežnine je tudi v SDS. Govno od govna SDS.

Ma ko ga jebe prdca starega. Mi na pamet ne pade, da bi sploh pomislil na Novo tv, kaj šele, da bi prestavil na trobilo sds in gledal lažnivca starega, ki še v življenju ni nič delal. Bruh!

hu plams him, 27.12.2024 ob 18:06

Ma ko ga jebe prdca starega. Mi na pamet ne pade, da bi sploh pomislil na Novo tv, kaj šele, da bi prestavil na trobilo sds in gledal lažnivca starega, ki še v življenju ni nič delal. Bruh!

Kdo pa je po tvoje zaslužen (poleg še nekaterih) za to, da imamo svojo državo??

Tistale kura UKZ se v parlamentu obnaša kot učiteljice v šoli.  Groza.

Hmmm462, 27.12.2024 ob 19:47

Kdo pa je po tvoje zaslužen (poleg še nekaterih) za to, da imamo svojo državo??

Tistale kura UKZ se v parlamentu obnaša kot učiteljice v šoli.  Groza.

Si Jajo zdej pripenja medalje, ker se je skrival po bunkerjih medtem, ko so se drugi borili iz oči v oči z najstniki iz vseh koncev nekdanje države pod vodstvom srbskih oficirjev?

New Report

Close