Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JANŠA ZAČEL POMETATI S SVOJIMI

JANŠA ZAČEL POMETATI S SVOJIMI

http://24ur.com/novice/slovenija/sest-poslancev-ne-bo-na-listi-sds.html

Ples se je začel!!!

PODGANE ZAPUŠČAJO LADJO KI SE POTAPLJA.

hja, men se pa ne zdi čudno, da se kandidira nove ljudi…poglejte LDS ali SD, eni in isti kandidati na vsakih volitvah (še prebežniki se bodo pojavili na novih listah)….nobenega novega človeka. Kot za časa yu, gledamo (v določenih poslanskih skupinah) zmeraj ene in iste obraze…

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

zakaj pa tega Grimsa ne zamenja, pa tistih par butlnov, ki v parlamentu govorijo po njegovem diktatu.

To pa morš njega vprašat….al pa vrabčka, ona ma zveze z Urško baje…..boš dobila odgovor iz tretje roke:)))))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

mah, saj ga itak vem, odgovor mislim!!!:)

Najprej je Pučniku ukradel stranko, sedaj le nadaljuje čiščenje pred volitvami!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, to je point. JJ gre preko trupel. Vse za zmago.

Pesek v oči, kot vedno, trenutno nabira samo točke.

Hočeš reči podedoval? Kot vem je Pučnik že dolgo blagopokojni.

jajaja, ko bi Pučnik vedel………………

zopet moja nevednost..
očitno je 24kur neke vrste fakt..če je pa tako, imajo pa sodniki/kateri se bunijo nad vlado/ sploh napačnega sovražnika, saj iz tega izhaja, da jih sploh ne potrebujemo..
tak ti je to..
24kur in pika!

zbrane informacije na enem mestu, obišči kdaj pa kdaj to stran, pa boš malo več vedel, res!!!:)))

pa jst to vse vem..
saj veš.. kapital iz USA.. desničarji..
to mi pišemo prispevke..
tak da smo z vsem na tekočem..
me pa veseli, da berete desničarske informacije in da so relevantne! čudno je le da “un” cajtng pa ni šel za tak med??

hehehe, beremo vse kar je vredno prebrat, nič bat!:)))

New Report

Close