Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JANŠA ZACRAL DRŽAVO

JANŠA ZACRAL DRŽAVO

DA BI O MENI TO PISALI TO GOVORILI TO ARGUMENTIRALI DA ZAFURAŠ CELO DRŽAVO DA LAŽEŠ KOT CIGAN DA MANIPULIRAŠ DA ZAVAJAŠ DA SI KOMUNIST EJ PA TUD ČE SE FENTAŠ JE PREMAL TA PA KAR GONI SVOJE BEDARIJE. POLITIKA ME SPLOH NA ZANIMA NIČ VEČ SAM ŠE TO ČASKAM DA DOBI JANŠA BRCO V RIT

LDS SE JE PA RES ZAMERIL VOLILCEM DA SO ŠLI TACGA VOLIT TA JE TAKO SRAMOTO SLOVENIJI NAREDIL DA ŠE STO LET NA BOMO NAZAJ UGLEDA DOBILI

LDS SE JE PA RES ZAMERIL VOLILCEM DA SO ŠLI TACGA VOLIT TA JE TAKO SRAMOTO SLOVENIJI NAREDIL DA ŠE STO LET NA BOMO NAZAJ UGLEDA DOBIL

Re: kresalova ga kresne
Napisal: malo v razmislek
Datum: 13.01.08 14:19

Tudi sam se pridružejem čestitkam Kresalove.

V stranki SDS je tudi naš predsednik, tako, da ne vem več kaj je res in kaj ne. Hmmm ne vem, ne vem kam to pelje in kje je prava resnica???

a

b

razstava psov,,danes. Krasni so .

Kako kratkega spomina je ta narod! Mar bi raje še vedno živel v SFRJ kot v samostojni Sloveniji?

Od kje pa tebi ideja, da je Slovenija samostojna?

Od kje pa tebi ideja, da je Slovenija samostojna?[/quote]

ne ga srat, megaboy.

b
razstava psov,,danes. Krasni so .[/quote]

naj bo:

z

“zdravje” Ljudje naj usodo vzamejo v svoje roke.

http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/292653/

Kdo bo šel prvi po žerjavici? Ali bomo šli kar po vrsti vsi???

Slovenija je samostojna ravno toliko kot je recimo samostojen moj 18 letni sin. Papirje ima, pa volilno pravico tudi. Ampak, odvisen je od denarja staršev, tisto kar zasluži preko študenta zapravi za zunanji izgled,…..

Nismo vsi v istem čolnu, ti JJ imaš 10000 evrov plače drugi po 250 evrov penzije.
Tvoje trobezlanje o tem, da en procent povečanja plač pomeni 0.2 procenta inflacije so tipično tvoja komunistična, ker si ravno ti govoril da gospodarsker rasti zaradi inflacije na boš žrtvoval. Tvoj poziv k razumu je brezrazumen,ker mi smo razumni ravno zato zahtevamo več denarja,katerega nam je požrla inflacija za kateri je kriva vlada. Ja lahko je srati s polno ritjo in govoriti kako nič stavkati. Dajmo mi zamenjat plačo,ti daj meni tvojo plačo pa bodi prepričan, da—————————————————————————————————————————————————————————————————–9+4nbj bi se men jebal za stavko Nič me na čudi da so te celo komunisti ven vrgli saj si po mojem globoko osebnem prepričanju totalno govno.
Ogrožanje konkurenčnosti in napredka slovenije je še ena bleferska gesta, ja kakšnega napredka, saj slabše kot je ni bilo v zadnjih 19 letih pa te vlade že 15 let govorijo da bo čez 10 let pa bolše,na pa imamo katastrofo v obliki siromakov pa revežev razen seveda učiteljev ki imajo 1500 evrov plače za kozlat.
fuj bljak

Spoštovani Primož…

..očitno so tvoje besede zgolj besede, ali pač imaš za različne ljudi, različne vatle…
Tale Svetilnik01 nima pogojev za objavo člankov v forumu, NE po izažanju, NITI po strpnosti.
V kolikor želi komunicirati z JJ naj mu osebno napiše kaj ga teži, monologi v smislu gornjega sestavka ne sodijo v ta forum!

Hvala
lp

ravno taki sestavki sodijo v ta forum da vam odpiram obzorja in pokažem kje vse ovlast laže pa krade če in ko krade ab ti raje argumntiraj proti vsebini

New Report

Close