Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JANŠA ZALJUBLJEN!

JANŠA ZALJUBLJEN!

Štefka je bila predsednikova žena, ne pa priležnica.

hahahahahahahahaaaa

Dandanes je to po zakonu ena in isto.

Saj vendar nimate Janše za tako neumnega , da bi se dajal v zobe in svojo spremljevalko jemal s seboj na stroške davkoplačevalcev ? Že tako ali tako ga kontrolirajo na vsakem koraku.
Res je kot je neka deklica pred menoj napisala , najprej jočete ker ni spremljevalk za visoke politike , ko pa le- te so , spet ni prav.
Človek je kot jaz , ti , vi…
Pustimo mu živeti in ljubiti !

Samo, če dva živita v skupnem gospodinsjtvu, drugače pa ne.

Potemtakem si bila tudi ti le priležnica, dokler te mož ni oženil.

*****Saj vendar nimate Janše za tako neumnega , da bi se dajal v zobe in svojo spremljevalko jemal s seboj na stroške davkoplačevalcev ? ******

Imamo ga za tolk požrtega, da menimo, da je šla priležnica na stroške davkoplačevalcev. Si upam stavit.

Je pa pameten dovolj, da bo to upravičil s kakšnim zakonom ali vsaj prakso, če se bi slučajno glih kdo upal v to vtikat.

Človek se čudi, koliko enega gneva in sovraštva je lahko v nekom. Smo pač različni. Eni ne morrejo s svoje kože in se dobesedno hranijo s tem, da zlivajo jezo, zavist, užaljenost na tak način iz sebe. Dobro, da ne živim v tvoji bližini.

****Človek se čudi, koliko enega gneva in sovraštva je lahko v nekom. ****

Ti komunistom še po 60-tih letih ne moreš nič oprostit. To mora šele bit sovraštvo.

Mi pa govorimo o nekom, ki je domnevno naš davkoplačevalski denar zapravil za ljubico. Pa se ne sekiramo preveč, ker je to le kaplja v morje.

No že s tistim, kar je samo meni Janša z novimi davki in predpisi vzel (v primerjavi s prejšnjimi leti) je ljubico lahko peljal v Dubai. Kje so pa še drugi?

Aja, jest še kar čakam na pocenitev RTV naročnine A ti tudi?

Pa tudi na nove programe, saj so obljubljali, da ne bodo več ponavljali še stokrat videnih jajc, pa jih še kar vrtijo in vrtijo.

:)))))))))))))))))))))))))) so se mi kar oči zasolzile :))

Malo preveč na lahko uporabljaš besedico “domnevno”.
Ponavadi je ta beseda na jeziku opravljivih in zavistnih babnic:-))
Ta pravi možaki ne govorijo tako.

Da ne morem komunistom oprostit po 6o letih je tvoja trditev. Pisal sem, da se naj vendar že nekdo najde od predsednikov države, da bi se to uredilo na kulturen način in prenehalo s to tematiko na državni ravni.

A bi bil zadovoljen, če bi se TV naročnina pocenila za en tolar, samo za to, da bi ti to videl na računu za TV? Do sedaj že dolgo ni šla gor, nazadnje je šla še v prejšnji sestavi vlade. Kje si bil pa takrat, da bi napisal koliko ti Rop vzel.

Kaj ti je Janša vzel? Konkretno, prosim.

Mene pa moti, da Slovenijo predstavljajo ljudje, ki so plešasti. Potlej cel svet, ko jih vidi, misli, a tam so pa vsi taki, kot izpostavljeni radiaciji.

Janša je verjetno s to rožico povzročil, da ne gledajo njegove grde lobanje.

Da o pedru Drnu, Drašku Veselinoviču, Gantarju, Bajuku fuku niti ne govorim….

O ti Janez Kranjski, morda imaš zares lepe in goste lase kar pa ni tvoje delo ali zasluga, pač geni. Pa ti nekaj povem, ker očitno ne veš. Sploh ni pomembno kaj je nekomu zraslo ali ima na glavi ampak tisto kar je v glavi. Po tem kar si napisal sklepam, da nosi tvoja glava goste, lepe lase…….

A ti si pa ne le mal mem, temveč tudi plešast? Marš nazaj v Mauthausen, Dachau, Treblinko, Goli otok za gole plešce….

Pederčina! A si bil danes v K4, ko je predstava za take, kot si ti!?

Janez

Zakaj pa misliš, da sem za v K4.

Ker so ti plešasti všeč!

Tvoj prejšnji psevdonim je bolj pristajal k Tvojim umotvorom.

Janez Kranjski napisal:

> Mene pa moti, da Slovenijo predstavljajo ljudje, ki so
> plešasti. Potlej cel svet, ko jih vidi, misli, a tam so pa vsi
> taki, kot izpostavljeni radiaciji.
>
> Janša je verjetno s to rožico povzročil, da ne gledajo njegove
> grde lobanje.
>
> Da o pedru Drnu, Drašku Veselinoviču, Gantarju, Bajuku fuku
> niti ne govorim….

V zvezi z radiacijo je najbolj žalostno dejstvo,da nekateri izgubijo lase,drugim vpliva na možgane.

Živiš v bližini nuklearke?

Enim je najprej na možgane, potem pa še na lase udarlo, ja.

Še ena napisal:

> Enim je najprej na možgane, potem pa še na lase udarlo, ja.

neverjetna ugotovitev!

Janše ne maram, ga pa sedaj, ko je zaljubljen vsaj lažje gledam.Ljubezen je na njegov obraz priklicala vsaj malo mimike, pa še kakšen neciničen nasmeh mu uide.Zdi se mi da tudi govori manj zajedalsko.
Ljubezen gore premika.BRAVO URŠKA!

Janez je čedalje bolj fejst fant. Zadnji čas je Drobniču dal dvojko. sedaj je še meni ful kul.

Prosim lepo, kako nedostjno se obnaša – kaj pa poroka, kup otrok za zvišanje rodnosti, pa to , to pa nič….

no zares pa lušna sta…

New Report

Close