Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Janša zopet pokleknil pred lastniki vikendov na HR

Janša zopet pokleknil pred lastniki vikendov na HR

Če mi je pa kaj žal je to da ni Hravška nacionalizirala teh slovenskih vikendov.

Cela Slovenija je že 30 let talec teh nepremičninarjev.

Brez testa, brez cepljenja bodo vikendaši lahko neomejenokrat rinili dol s celo familijo do 48 ur v kosu zaradi ‘vzdrževalnih del’.

Janša fak of!

Nism tega še nikjer zasledila, pa vseen. Ne sam za 48h, to vse skup ni nič. Moral bi to nardit neomejeno. VSAK IMA PRAVICO do svoje nepremičnine, ne glede na to kje se nahaja.

Nism tega še nikjer zasledila, pa vseen. Ne sam za 48h, to vse skup ni nič. Moral bi to nardit neomejeno. VSAK IMA PRAVICO do svoje nepremičnine, ne glede na to kje se nahaja.
[/quote]

Glede na situacijo pri HR, je še 48 ur. Preveč. Čisto brez veze ukrep.
Korone se na ta način ne bomo rešili.

Glede na situacijo pri HR, je še 48 ur. Preveč. Čisto brez veze ukrep.
Korone se na ta način ne bomo rešili.
[/quote]

Ja itak.
Ah, briga me, mi gremo dol, pa če najdejo še ne vem kolk kao pozitivnih.

Ja itak.
[/quote]

Aha, tudi če jo ima v Afriki v samem žarišču ebole?

Spet ti vikendaši! Kacinu se najbrž mudi postaviti bazen pred prvomajskimi, pa je Janša odprl meje.

UUUUuuu kakšen gnev, ljubosumnost. A ker si na socialni ali pa na minimalcu in ker nisi nič ustvarila v življenju tudi drugim privoščiš bedo? Debili ste, ki nikoli ne boste nič imeli, mi bomo pa vsak vikend hodili na Hrvaško in uživali.

Spet ti vikendaši! Kacinu se najbrž mudi postaviti bazen pred prvomajskimi, pa je Janša odprl meje.
[/quote]

Ne, letos Kocine ne bo na Krk. Se ne upa.

Ja itak.
[/quote]

Pametno je to.Pojdi dol, zabavaj se, druži se, obvezno brez maske. Samo ne hodi več nazaj. Si že slišala, da lahko virus prenese tudi zdrava oseba? Zato je bilo jeseni tako hudo.
Ne bi razumela?

Ne, letos Kocine ne bo na Krk. Se ne upa.
[/quote]

Si ne upa? Zakaj? Se je preveč važil dol okrog in ga sedaj ne marajo?
No, zaradi tega si bo še vseeno upal iti.

UUUUuuu kakšen gnev, ljubosumnost. A ker si na socialni ali pa na minimalcu in ker nisi nič ustvarila v življenju tudi drugim privoščiš bedo? Debili ste, ki nikoli ne boste nič imeli, mi bomo pa vsak vikend hodili na Hrvaško in uživali.
[/quote]

podpis

Aha, tudi če jo ima v Afriki v samem žarišču ebole?
[/quote]

Kaj zdej Afriko pa ebolo petljaš sm? Mene Afrika ne zanima. Če pa ima kdo tm nepremičnino al željo tja it, naj gre.

Se ne bojim te, zame izmišljene korone in to je to. Zato tud grem na Hr. V čem je problem? Ti pa, če te je strah, ostan doma. Lahk se tud zašvasaš nekam.

Jst temu NATEGU pač ne verjamem.

Pametno je to.Pojdi dol, zabavaj se, druži se, obvezno brez maske. Samo ne hodi več nazaj. Si že slišala, da lahko virus prenese tudi zdrava oseba? Zato je bilo jeseni tako hudo.
Ne bi razumela?
[/quote]

Uff, spet.
Se čist normaln zabavam, družm in to brez maske, to nosm sam tist cajt dokler sm v trgovini…že cel ta je.ben let, pa lej, sm še zmer živa in zdrava. Še več, še zmer od vseh teh s katerimi se družmo… ne poznam nobenga ki bi bil sploh kakorkol bolan v tem cajtu. Še več, tud oni nobenga ne poznajo.

Aja, pa po 1.majskih praznikih pridm za 2 al 3 dni domov, potem pa spet nazaj 😉

Ti boš men govorilo ne hod več nazaj LOL

[/quote]

No, ali je zaradi Kacija in podobnih tako, je meni vseeno. Mi imamo v Istri vikend in bomo šli takrat, ko se bomo mi varno počutili dol. Sedaj pa, če bodo meje za nepremičninarje 1 mesec prej odprte, ali ne, nam nič ne pomeni.

[/quote]

Ne gre za ljubosumnost, ampak za neenakopravnost. Nekateri pač ne vlagamo v zidove in si dopust privoščimo bodisi z najemom, hotelom, avtodomom, …. Nam pač ne ustreza vedno prihajat na isto mesto. Pač nismo take budale kot vi.

Avtor – glede na to kakšen jamr je bil, da ne morejo it položnice plačat, je JJ še dolgo zdržal. Še vedno pa bo treba naredit hiter test (če nisi bil cepljen ali nisi prebolel Covid). Očitno to kar naenkrat ni več problem.

Ne gre za ljubosumnost, ampak za neenakopravnost. Nekateri pač ne vlagamo v zidove in si dopust privoščimo bodisi z najemom, hotelom, avtodomom, …. Nam pač ne ustreza vedno prihajat na isto mesto. Pač nismo take budale kot vi.

Avtor – glede na to kakšen jamr je bil, da ne morejo it položnice plačat, je JJ še dolgo zdržal. Še vedno pa bo treba naredit hiter test (če nisi bil cepljen ali nisi prebolel Covid). Očitno to kar naenkrat ni več problem.
[/quote]
JJ dolgo zdržal? ;). Ni nič zdržal, to je objavil, ko je njemu pasalo in nič prej.

Mož, žena in otroci? Tudi vnuki? Tudi partnerji od otrok?
Lani, ko je bi ta famozen odlok sprejet, smo bili priča 20 ali več članskim “družinam” :).

Tudi meni JJ bi prav nič všeč, ampak ti povem, da bi bilo tako, ne glede na to, kdo bi bil premier in katero vlado bi imeli – levo, desno, rumeno, sivo, zeleno, rdečo ali črno!
Gre za ogromno število ljudi, ne samo navadnih ljudi, ki so s poštenim varčevanjem zgradili skromen vikend ali kupili kakšno stanovanje, med njimi je tudi polno politikov, gospodarstvenikov, takih in drugačnih vplivnežev in bogatašev. Vsej tej množici se potika ne sme zameriti, pa če je leva ali desna.

Tudi meni JJ bi prav nič všeč, ampak ti povem, da bi bilo tako, ne glede na to, kdo bi bil premier in katero vlado bi imeli – levo, desno, rumeno, sivo, zeleno, rdečo ali črno!
Gre za ogromno število ljudi, ne samo navadnih ljudi, ki so s poštenim varčevanjem zgradili skromen vikend ali kupili kakšno stanovanje, med njimi je tudi polno politikov, gospodarstvenikov, takih in drugačnih vplivnežev in bogatašev. Vsej tej množici se potika ne sme zameriti, pa če je leva ali desna.
[/quote]

Zdravje tukaj sploh ni pomembno? Ne igra nobene vloge.

[/quote]

Ravno zaradi teh vikendašev nas Hrvati držijo za jajca.

Ravno zaradi teh vikendašev nas Hrvati držijo za jajca.
[/quote]
Zakajže?
Malo logično razmišljaj, 120 000 nepremičnin na Hrvaškem v lasti Slovencev pomeni najmanj 300-400 000 turistov, ki večkrat letno preživljajo svoj prosti čas na Hrvaškem komu je v interesu, da ti ljudje pridejo, Hrvatom ali Slovencem, če že kdo potem bi jih mi lahko držali za jajca samo bolj rigorozni ukrep za VSE bi morali uporabit pri prestopu meje in tudi tranzitu pa bi hrvati tenko piskal, mi že lani nismo mogli celo leto na hrvaško temveč zgolj neko obdobje, ko se je meja odprla in se jim je krepko finančno poznalo, nič se ne spomnim, da bi se slovenci kaj veliko razburjal zaradi tega ja posamezni prepotentni primerki so na Monu pizdakal ampak se ni bilo za obremenjevat.

Po moje bo MON moral predno avtor odda novo temo, preveriti pismenost avtorja in osnovno razumevanje člankov, ki jih je očitno avtor tolmačil po svoje.

Vlada je sprejela nekatere spremembe glede prestopa državne meje, med drugim morajo po novem lastniki nepremičnin, ki prestopajo mejo zaradi vzdrževalnih del na zasebnem objektu ali zemljišču, predložiti tridnevni in ne več sedemdnevni negativni test.
Vaš link

Kolk bv pisanja.

Kaj so pa sploh kej tazga spremenil? Skor NIČ. Še zmer rabš test.
VSAK lastnik nepremičnine pa ima PRAVICO BREZ kakršnikol OMEJITEV do nje.
Evo, za to se borimo lastniki nepremičnjn, BREZ OMEJITEV!

Če si cepljen ne rabiš tudi, če si samo enkrat greš lahko, samo 3 tedne mora miniti od prvega cepljenja.

Zelim, da cim lepse, sprosceno, zdravo, dobrovoljno, veselo, zadovoljno,… Prezivijo svoje dneve, vikende, pocitnice in potovanja.
Ne glede na to ali imajo vikend, ali placajo app ali hotel, ne glede na to ali imajo denar, ali nimajo, naj si vsaj privoscijo sprehode v naravo, k jezeru ali v hribe. Vsakomur privoscim vse dobro in vsakemu odsvetujem zavist, slabo in negativno.
Upam, da ta pandemija poci in izgine. Ljudje bi imeli svobodo in poceli bi tisto, kar jih osrecuje.
Do takrat pa naj vas spremlja veliko pozitivnih misli in narava. To je zdravje.

New Report

Close