Najdi forum

Splash Forum Politični čvek janševa beketala in ostala ničvredna navlaka in

janševa beketala in ostala ničvredna navlaka in

moje globoko osebno prepričanje je, da so volilci janeza janše največja govnaška beketala kar jih je svt rodil in jih lahko nategneš še pa še pa tisočkrat na ene in iste finte pa večkrat ga boš nategnil bolj bo voljan da ga še enkrat. in vsi ti kreteni bodo še enkrat volili jj če na drugače pa se bosta z ivom zmenila da en mesec pred volitvami janšata aretirajo pa v reko vržejo namesto jorasa in pol bo mate poklical ivozta pa rekel dej zdej pa mal igre spet nardimo bom jest ene dva tanka pripeljal kele dol k dragonji ko pa bodo volitve mimo pa bomo to železje stran odpeljali ti pa boš spet naš najboljši kolega in boš delal kar boš hotel saj vsakemu normalnemu je jasno da je to vse samo in zgolj politična igra in majmuni nasedajo na polno, saj ivo pomaga janši do oblasti janša pa ivotu in zdej je ivo na vrsti komunisti so zanjdnji ki nam bodo kakšno korist nardili osebno sem prepričan da bi janša za oblsat in oblast naredil, čisto vse zagotovo pa bi svojmu fotru cvek cvv glavo zabil ali pa prodal vagino od bačivnikove. vse skupaj je zgolj fasra in blef na račun države take bi jaz osebno vse postrelil

Kaj si pozabil pripisat?
Da ne vidiš izhoda in se boš fentov!!!!

New Report

Close