Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janseva nova ministrica

Janseva nova ministrica

Se mi niti ne da brat. Bolj me grize to, da nima pojma kje ima pisarno…

vse ostane v družini! LOL

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Jaz bi dal Mića Mrkaića za ministra za zdravje.

A na takem položaju bi se mu morda zmešalo, ker bi bil obkrožen s samimi dezintegriranci.

Briga njo za pisarno, važno ji je le to, da ve številko svojega transakcijskega računa, če ne dobi še kaj pod roko.

Kaj pa vem, morda se je g. MM zmešalo že brez ministrskega stolčka.

A ste gledali, kako je bila smesno, ko ni vedela, kdaj mora sedeti, kdaj stati? In sploh ni nicesar vedela. Povsem diletantsko. Je bil tisto Adidasov znak na majici? Pod kostimom. To gre res izjemno dobro skupaj, eleganten hlacni kostim in Adidasova majica.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Čakaj malo, ko bo dobila ministrsko plačo se bo že oblekla.

Ona ni bila oblecena poceni, samo ceneno. Ali v prevodu. V dragih oblekah, vendar neokusno.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Kaj pa pregovor, da obleka ne naredi človeka.

Saj potem bo imela stilistko, kot Janeza in Dimsi in Borut in ….

Čakaj, saj že iščejo stilistko, da jo bodo plačali iz proračuna, beri davkoplačevalskega denarja, samo tako na hitro ne morejo dobiti tako drage stilistke.

Iz Diareje …

-Kaksne so vase kvalifikacije za vodenje Ministrstva za zdravje?
-Eeeee, zdrava sem.

Skratka, gre enostavno za žensko faušijo.Ženke boste vedno metale polena pod noge uspešnejšim ženskam.

Ženksa..mlada…ministrica???? Pih, dajmo jo sesut, kaj si pa bjonda domišlja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tale sploh ni mlada. Razisci, katera od novih ministric je mlada in katera stara.

Tale ministrica je pa mlada in lepa tudi!

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/273118/

In, kolikor berem, zelo povezana s Cerkvijo.

Tudi jaz sem brala.

Ob enem, kaj misliš ti, bo kaj z majicami “žleht babe”???? Videti je, da ne bo nič iz tega. Obljubiti je lahko, dati težko.:-))

Kajne? Jaz se vedno cakam to majico. Jo bom rada nosila.

Ministrica je že v raziskovalnemu laboratoriju, že dela.
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/273953/

Izpraznjeno poslansko mesto bo dobila NSi, malo so se že prepirali, z SDS
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/274323/

New Report

Close