Janševcem ni uspelo – Marta Kos
Mushroom, 07.11.2024 ob 13:54
Kako moraš biti pokvarjen, da sorojaku hodiš v zelje in obožuješ neresnične zadeve. Marta Kos je dobila podporo.
Jaka muda…
K sreči je prišel Trump, ki bo Evropi končno pokazal kam jo peljejo ti zblojeni, koruptivni in pokvarjeni politiki… Zastonj ni bila Kos-ova vpisana na seznam tajnih služb, ima pa dar govora, da je sposobna vsakega idiota prepričati v nasprotno!
Meni se je sanjalo, da je Marta Kos prišla v moje sanje in naročila mojo likvidacijo. Prejšnji mesec. In od tedaj gre začuda moje življenje resnično zelo hitro navzdol. Čeprav tudi takrat ni bilo idealno.
Tudi sanje so grozne od tedaj.
Marta Kos je del prostozidarske naveze, v kateri je Janković in cela naša levica, s Kučanom na čelu, povezani so pa s Putinom… pa s Turčijo, tistim Erdoganom.
Od tu jim moč!
Kako vem, ker sem čarovnica,… gledam v stekleno kuglo, tarot karte, vizije, branje misli,….
Vse, pa mi te preklete hudičeve spake še vedno škodujejo….
Mushroom, 07.11.2024 ob 14:07
Marta Kos je rojena 1965, udba je bila ukinjena leta 1966, torej malo verjetno. Še enkrat ni uspelo. Veliko ljudi iz SDS so pa res komunisti Zver, Janša, Gorenak
Kaj drugega, kot da dobi podporo od levističnih fašistov, ki sedijo na stolčkih EU.
V Ameriki so korak dlje, levake so hvalabogu že odnesli migranti, zeleni deal, transmoški in prerekanje o splavu. Upam, da tudi v Evropi čim prej.
“Marta Kos je del prostozidarske naveze, v kateri je Janković in cela naša levica, s Kučanom na čelu, povezani so pa s Putinom… pa s Turčijo, tistim Erdoganom.”
Pa še to. To so na astralu, tako kot čarovnice…. tam se srečujejo imajo srečanja itd., zato so tako močni.
Tko kot čarovnice v srednjem veku.
SEveda pa ne mislite, da so na astralu samo čarovnice, prostozidarji itd…. tam je še vse drugo, od vaših pokojnih sorodnikov, ki tavajo, ker ne najdejo miru, duš,… pa še vse drugo…..
“Vse, pa mi te preklete hudičeve spake še vedno škodujejo….”
Pa na bradavičarki sem tudi. Kaj češ, vse. Pa so te preklete hudičeve spake še vedno tako močne in uničevalne, da jim uspe vse sproti uničiti….
To vam normalnim govoriti,… vam se še sanja ne….. Kakšen znanstveno fantastičen film že vidite, še sanje se vam ne, da je to nekje realnost….
A ni Šarc najboljš povedal, da edini komunist, ki je kdajkoli bil v komunistični partiji od trenutnih slovenskih politikov je Janša. Ta pa je sproduciral vso to gonjo priti Kos, ki smo jo danes lahko spremljali od Zvera (wtf kako pa ta model zgleda???) do nekih polskih in madžarskih skrajnih desničarskih trolov.
No men Kos ni preveč pri srcu, je pa dobra za funkcijo in sposobna, vsaj sodeč po odgovorih se je res dobr priprvila na vse.
“Lahko si bolj zabit. Če si janševiška ovca.”
Strinjam se samo s tem, da so desničarji neumni, ker pa ne poznajo več… Levaki so pa zlobni, ne samo neumni…. čisto iz islama ven, ker so prišli sa juga, kjer so zlobni muslimani imeli te ljudi, da so se izživljali nad njimi in jih kradli… Sedaj pa sami isto delajo in zatirajo vse druge, seveda ko imajo moč. Ker islam je zatiranje nevernikov…. na vse možne načine in to vpliv islama na Balkanu… Sedaj pa hlapec in suženj ni sposoben drugega kot posnemati zlobnega nekdanjega gospodarja….
Vse je logika.
Nisem ne levičar ne desničare, čeprav me vsi deklarijo za desničarja. Desničarji so za moje pojem res preveč neumni. Ker spletke in zarote dolgo ni bilo v EU, kao ni mogoča, ker njihova mentaliteta tega ne dojame, ker po sebi sklepajo. V islamu pa kontra, vse sumijo takoj, ker oni tudi po sebi sklepajo. Ravno kontra.
Levičarji so pa zlobni. Cela juga je bila pod islamom, muslimani so pa vedno zlobni do nevernikov, točneje sužnjev, ker več ne morejo biti. In sedaj ti zabiti osvobojeni sužnji furajo idiotsko islamsko menteliteto dalje…. ker drugega ne poznajo, ker je cel balkan tak, ker tak moraš biti. To je tako kot bi živel med tropom opic – če se jim ne boš prilagodil, te bodo pač pokončale, oni se tebi ne bodo…. Zato se pač družba PRIMITIVIZRA S PRIMATI…. Ker pametenjši se lažje prilagodi iddiotu kot kontra.
ZAME NI nobena stran. Take, ki bi jaz volila – TAKIH NI.
anonimnemu 90..
Na tem seznamu so skoraj vsi iz SDS in kar nekaj iz NSI poleg ostalih. Skoraj vsi imenitneži, ki se pojavljajo na Kdo vam leže so tudi tam, tako, da so prav vsi iz enega koša.
Kanarčkov vrhovni je tik pred osamosvojitvijo jokal in moledoval, ker so ga zamislite si iz partije vrgli.
Pa tudi v Jajce so maširali pod njegovo taktirko.
Danes se pa vsi delajo, da imajo najmanj 3 svetniške kroge nad glavami.
“Wolfgang Riedl je podkupil slovenske politike, verjetno ne samega sebe. Koga le…”
WTF… Pa koga misliš idiot da farbaš?
Janković odkrito zahteva 10 %, odkrito. Odkrito fuka Slovenke v zameno za službo in stanovanje , tisto stanovanje, ki jim ga je prej s svojo politčno mafijsko navezo ukradel….
Nam mafija odkrito vlada, tle bo pa en pametnjaković idiotski omenjal enga tujca… fakkkkkkkkkkkkk
Kolk je ta narod prizadet…
Dobesedno imajo Slovence za sužnje, sužnju lahko kradeš,…. kao normalno…. in ga fukkkaš, ko kaj hoče…. čisto normalno….
DOBESEDNO NAS IMAJO ZA SUŽNJE, suženj ne sme nič,.. . A ON ODKRITO KRADE IN FUKA, on lahko, suženj ne sme nič…
Denar pa talaš med svoje… med koga pa… Slovenec naj pa da 300 čukov za eno stanovanje….
pa kako so nabijali s to udbo, čist se jim je zmešalo…..
tista kača tomčeva je bila v preži ko kobra… kletna trolovska lažniva propagandna SdS nora24tv greznica bo danes imela naslov teme v tisti oddaji v kateri sedita dva pedrosa, ko en kima drugemu na vsako besedo…
spet smo spustili dim, strici iz ozadja so nas zjebali.., pa so naši pingo sendvič troli dali vse od sebe na vseh slovenskih forumih.., čista zguba časa je trolanje janšističnih trolov na forumih…, ne samo na tem…, izgubljene tekme od vseh referendumov naprej so klasika SdS nora24tv greznice na vseh področjih….
Kje se zbirajo zamaški za jajota? Imam jih eno veliko vrečko. Še tiste 3 jogurte iz hladilnika bom spila, da bodo 3 zamaški več. Jogurti so pa jagodni, navadni, gozdni sadeži- to je podatek za Škrinjarjevo, da ne bo pozabila kaj se da kupiti v trgovini, ker je jokala, da v 80-tih ni bilo sadnih jogurtov. Jaz sem jih pa hčeri kupovala in jih je prav rada imela.