Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jao meni

Jao meni

Sem imela zvečer frizerko na domu….

Sem htela, da me na blond nazaj pofarba in naredi trajno….. pa je neki zjebala in mi skurla lase….. iz dej mam kratke…. o kriza!

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…a to dol.. :))))))))))))))))

************************************** "ništa kontra splita" :))))

sam sem se pol spomnila, da je prvi apriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil!!

hehehehehehe

The best in life is free

Sam to je pa čist res…..

Sem pašto naredila….. mislim…. prow nardila…. domačo, integralno…. kumi čakam, da bom lačna… :)))

Pa sojino pašteto….

Še omako za pašto nardim…. pol pa dost za danes…. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

… OK – pridem pogledat … :)))

… in potem dobiš Laro z enim velikim paninom z mortadelo in pivom zraven … :))))

Pridi pogledat!!!

Sej vem, da bi tist pir ti rad…. ma ga nimam… :)))

Ma jst bi rajši kofe – če pa bi ti pivo kr povej – ga prinesem s sabo … :))))

Mene je danes moja roža tudi malo na mmnm…. ;-))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

No, zdej je že prepozno za obiske…. drugič… :))

Pir… Ne, ne… :))))

Tebe sem sanjal Maksica nocoj!!!!
Ni blo nobenega sexa, če si kdo že sline cedi, da bom o tem pisal.
Bila je ena sama taka strahotna privlačnost.
Poudarjam pa, da sem sanjal!

opa………… :)))
kak te nič sexa? :)))

Uf…
Strahotna privlačnost – kaj ne pelje to do sexa?

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Najbrž, da bi…..če…………ne bi bilo že proti jutru. ;-))
Sploh pa je bilo samo spogledovanje v globino oči.
🙂

New Report

Close