Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaoo

Jaoo

Da se mormo še v teh težkih časih kregat, pa tut ni za nikamor no🙈😁

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 27.12.2024 ob 09:57

Da se mormo še v teh težkih časih kregat, pa tut ni za nikamor no🙈😁

A se ti slučajno jaz zdim antipatična?

gospa Božičkova

A dvomiš?

To nam je naredil internet!

Čisto vsak, ki uporablja splet, misli, da je (ker Google kao vse ve) nadpameten, in do nezavesti drajsa svoje, velikokrat zgrešeno, napačno mnenje.

In tako nam minevajo leta desetletja.

V NESMISELNEM merjenju moči, oziroma po moško, v merjenju, kdo ima daljšega…

Star dec, 27.12.2024 ob 10:10

To nam je naredil internet!

Čisto vsak, ki uporablja splet, misli, da je (ker Google kao vse ve) nadpameten, in do nezavesti drajsa svoje, velikokrat zgrešeno, napačno mnenje.

In tako nam minevajo leta desetletja.

V NESMISELNEM merjenju moči, oziroma po moško, v merjenju, kdo ima daljšega…

Ne to ni smo internet, to je vsesplošno zasijano v družbo. Močn poudarek na individualizmu, na js js js js, vzniki egov, tekmovanjost in ne sodeloavnje, močna polarizacija in medsebojno žganje, ki plodi sam v še večji kaos in  nemoč naroda.

crazyfrog, 27.12.2024 ob 10:07

A dvomiš?

Rada bi ti samo povedala, da ti nisem oprostila, ker si mojega moža oboževala korupcije v povezavi z multinacionalko coca-colo.

Moj mož je časten in pošten človek in si ne zasluži takšnih lažnivih obtožb.

🤶, 27.12.2024 ob 10:15

Rada bi ti samo povedala, da ti nisem oprostila, ker si mojega moža oboževala korupcije v povezavi z multinacionalko coca-colo.

Moj mož je časten in pošten človek in si ne zasluži takšnih lažnivih obtožb.

Pa ti zdaj pejt nazaj, tvoj čas se je iztekel danes je 27.

crazyfrog, 27.12.2024 ob 10:24

Pa ti zdaj pejt nazaj, tvoj čas se je iztekel danes je 27.

Zdaj imam več časa kot ponavadi. Do 1 januarja bom še tukaj, saj urejam kartoteke in zbiram podatke za Dedka Mraza, ki bo imel glavni delovni dan 31 decembra. Za podatke nam dobro in pošteno plača. Potem pa več ne bom imela časa, saj bojo naše tovarne pod arktičnim ledom na polno obratovale, saj bo treba izdelati dovolj stvari za prihodnje leto. Sem glavna nadzornica.

Pa se ti zavedaš, da je bil moj mož popolnoma skrušen zaradi tvojih lažnih obtožb? Še škratje ga niso mogli razveseliti, ko so prinesli več steklenic Božičnega likerja in ga z njim pili.

Škoda, ker si se že izpela teden dni nazaj.

tole temo si odprla iz dolgčasa?ker boljš ne bo veš 😀

pinboks, 27.12.2024 ob 11:26

tole temo si odprla iz dolgčasa?ker boljš ne bo veš 😀

Guilty as charged. S kakšnim namenom si se ti ujel vanjo?

naključno.slon karšn sm vedno izberem napačno 😀

pinboks, 27.12.2024 ob 12:49

naključno.slon karšn sm vedno izberem napačno 😀

Eh ne, nič ni napačno, če na to prav pogledaš. Za sekirat se ni. Hvala za tvoj obisk v temi,če se želiš kregati skoči zdaj v teml 2,3,4.. če želiš jamrati je zate odlična tema 8. V kolikor potrebuješ pametovat si izberi temo 10. Za dobro lastnega zdravja pa klilni raje x v zg desnem kotu. Lepo bodi

Kje pa je fajt? Sam na hitr prletim in odletim.

takle, 27.12.2024 ob 13:34

Kje pa je fajt? Sam na hitr prletim in odletim.

Ja nvem.. povsod se mi zdi, da je agresija prisotna. Si kuhala kaj? Js sm ravno zakuhala, zdj pa čakam, da pridejo domov😁🙃 moj bratran je meu  v delavnci nek problem in so mu skočli pomagat.. men pa tut paše, da mam mir.

crazyfrog, 27.12.2024 ob 13:44

Ja nvem.. povsod se mi zdi, da je agresija prisotna. Si kuhala kaj? Js sm ravno zakuhala, zdj pa čakam, da pridejo domov😁🙃 moj bratran je meu  v delavnci nek problem in so mu skočli pomagat.. men pa tut paše, da mam mir.

Sem bila v trgovini. Kot sodni dan. Sem pa mogla it, da nabavim za naše, ker jaz zdaj zdaj grem.

Kuhat pa glih začela. Golaž. Bo polenta za zraven.

Aja, še v knjižnici sem bila. Mam eno vrečo knjig za s sabo. Se moram zdaj nazaj držat, da že ne začnem zdaj doma brat. Komaj čakam, da grem. Mir bo.

takle, 27.12.2024 ob 13:50

Sem bila v trgovini. Kot sodni dan. Sem pa mogla it, da nabavim za naše, ker jaz zdaj zdaj grem.

Kuhat pa glih začela. Golaž. Bo polenta za zraven.

Aja, še v knjižnici sem bila. Mam eno vrečo knjig za s sabo. Se moram zdaj nazaj držat, da že ne začnem zdaj doma brat. Komaj čakam, da grem. Mir bo.

O pridna, v polnih pripravah.. js sm pa danes zelenjavno kosilo pripravila.. preveč vse teže v želodcu od tega  prazničnega pretiravanja.. verjamem, da se že veseliš, dt možgane na off..

New Report

Close