Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Japonska metoda vrisovanja obrvi

Japonska metoda vrisovanja obrvi

se jo je katera poslužila? Kako ste zadovoljne? Zakaj ste se odločile zanjo?

Meni so te obrvi res lepe, popolne in neizumetničene. Zato razmišljam o tem, da bi pisala bozičku,da mi preskrbi darilni bon nekega, za to usposobljenega kozmetičnega salona 😉

Glavno da mislite, da so vsi ti umetni dodatki lepi, ko bi se bile sposobne zavedat kake prismode zgledate od narisanih obrvi dalje, tega ne bi zagotovo nikoli počele.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

je tudi grdo.

Boli ko nevem kaj 😀

neizumetničeno?
pa kaj si to videla od blizu kje na kaki?
v leclercu je blagajničarka s takimi obrvmi in prisežem, jaz jo vedno gledam samo v obrvi
ker so tako čudne, da boh pomagi

ne mi rečt, da je ta gosenica nad očmi naravna, no

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-59NV7bm-q6w/VSyUEyaeFZI/AAAAAAAADTg/4To2dH8SHT0/s800/tattoo-eyebrows-pictures.jpg[/img]

Če imaš delno uničene svoje obrvi in bi želela manjši popravek – potem priporočam, če nimaš skoraj nič svojih obrvi – bo izpadlo zelo nenaravno. Naj pa to opravi kak profesionalec, saj je s tem kot s tatujem, vrisane obrvi ne izginejo kar čez noč.

o jezus.

Jaz si jih sama občrtam in narišem, zgleda naravo in 2 minuti traja. Ne vem zakaj bi plačevaka astronomske vsote za to, da ti jih nariše en brez talenta. Aja drugač zgornha fotka je ponesrečena kolkr sem videli to drugač čist ok zgleda če ti znajo naredit.

Če res ni nujno (če so ti izpadle), ne stori tega. To je grdo. Res vsak samo tiste čudne, umetne obrvi vidi, nikakor pa ne celega obraza.

Meni so tudi te umetne narisane obrvi prav grde. Na 100 m se jih vidi, totalno umetno izgleda in prav nič lepo. Odsvetujem

Eno je gledati te obrvi na slikah, drugo pa na cesti. Meni so grde, ker se vidi, da je vse skupaj narisano in brez dlak, spominja me na klovne, ki si pobelijo obraz in potem narišejo obrvi.
Ne predstavljam si, kakšna mora zgledati taka ženska na primer zjutraj, ko se zbudi brez makeupa in ji te obrvi “tolčejo” iz čela..

če ti je všeč look, ko imaš dve gosenici obešeni na čelu… ti kar

Avtorica “poslužit” ? Daj v Sloveniji po slovensko, prosim….. Torej počastit, privoščit si?

Tole vrisovanje obrvi je pa nekaj najbolj nagraužnega v zadnjem času – tako umetno, nenaravno deluje, kot da bi imele ženske nabrite moške kocine od brade gor naflikane. Ai pa da bi te tank z gosenicami po kosteh obrvi povozu pa pustu svoje odtise….

Dobro, če si tak tip ženske, pa da si kopija neke Kardašijanke ali pa kakšne druge starlete resničnostnih šovov, da jo imaš za vzor, ti je pač oproščeno – naj ti sonce na nebu pomaga 🙂

neizumetničeno?
pa kaj si to videla od blizu kje na kaki?
v leclercu je blagajničarka s takimi obrvmi in prisežem, jaz jo vedno gledam samo v obrvi
ker so tako čudne, da boh pomagi

ne mi rečt, da je ta gosenica nad očmi naravna, no

Ahhhahaha, ja -cel kup je takih tam- med prodajalkami, ker se tako hitro menjajo; se furajo na imidž Kardašijan 😛 LOL! Pa ko bi vedele, kako so grozne v živo, da jih ljudje buljimo in gledamo, da bi dojele, kako so grozne v obrvi čudne, nenaravne, ne pa lepe 😛 Đe su vam breskice gospođice? :))))

Sem morala tebi prvo odgovoriti, glede na zbadljiv komentar. Sonce naj opravlja svoje poslanstvo, k pameti ste me spravli pa vi.

Glede glagola “poslužiti se” pa, glej ga zlomka, imaš ga v SSKJ, ( se pa morda ne uporabja tako pogosto, se oproščam):http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=poslu{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEiti+se&hs=1

Ok, hvala za info. Sem si premislila, čeprav so tako lepe, vsaj na spletu in Nataša Beklavac ima lepe, niso pa vse lepe, kot je rekla Ellas, morajo znat naredit…

Ja te so grde, niso pa vse take. Blagajničarka upam, da misli, da jih občuduješ, (njene obrvi mislim) da nisi tako očitna. 😉

Evo, sem se na srečo s pomočjo tega portala zavedam močneje, da sem prismojena, zlasti, ker mojim urejenim obrvem nič ne manka, samo sosedova trava je navadno bolj zelena… 🙂

Popravek,
se na srečo s pomočjo tega portala zavedam močneje, da sem prismojena, zlasti, ker mojim urejenim obrvem nič ne manjka, samo sosedova trava je navadno bolj zelena… 🙂

Nisem pristaš umetnih zadev na telesu. Toda, tista ki obvlada estetiko, lahko to zelo lepo naredi in resnično poudari obraz z izrisanimi obrvmi. Včasih bruhnem v smeh, ko zagledam kakšno frčafelo, ki si sama nariše obrvi. Izgleda kot, da bi imela krila in o vsak čas poletela. Sem pa že videla te izrisane obrvi po japonski metodi, ki jih znajo naredit profesionalke in da, izgleda naravnost čudovito. Imam čut za lepoto, si znam sama oblikovat obrvi, ampak se mi jih res ne da risat vsak dan. Grem jih naredit, ampak profesionalki. Tudi tebi avtorica želim podobno.

Res zelo boli? Kam pa greš, če ni skrivnost in narediš reklamo? 😉
Drugače pa hvala za lepo željo. Morda pa res, nekoč…

https://www.facebook.com/privestudio?ref=ts&fref=ts

Čekiraj tukaj in preveri, če tudi tebi ustreza. Če boli, ne vem, ampak pravijo, da je za lepoto potrebno potrpet ;). Mislim pa, da ti prej skicirajo obrvi in ti jih ne grejo nekaj na pamet vrisovat, brez tvojega privoljenja.

Ooo, hvala lepa za link! 🙂 Zelo prijazno od tebe. Lp.

Obrvi, ki jih objavljate na sliki nosijo predvsem ženske iz Emiratov in Turkinje, ki svoje obrvi zatem brijejo. Njim pašejo, enako ženskam iz Balkana, medtem ko so za obraz Evropejke, glede na svetlo polt pregrobe.
Japonska metoda pomeni, da vrišejo med tvoje obrvi le posamezne dlačice. Izgleda precej naravneje, kot te zapolnjene obrvi zgoraj. Osebno bi svetovala salon Ajna za Bežigradom in ne preko kupljenih kuponov Kuponka. Bo dražje, a estetsko.
Permanentni make up je lahko zelo lep, a to zahteva roko strokovnjaka in dobre barve.

Uuuu, najlepša hvala za tole, pa ravno preko kupljenih bonov sem hotela realizirati svojo zeljo in bi se zafrknila…

Še link;čeprav je t.i. Balkanka nima grdih obrvi kot ta na sliki tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=Gu3P1YCX6yw

New Report

Close