Japonska metoda vrisovanja obrvi
Glavno da mislite, da so vsi ti umetni dodatki lepi, ko bi se bile sposobne zavedat kake prismode zgledate od narisanih obrvi dalje, tega ne bi zagotovo nikoli počele.
neizumetničeno?
pa kaj si to videla od blizu kje na kaki?
v leclercu je blagajničarka s takimi obrvmi in prisežem, jaz jo vedno gledam samo v obrvi
ker so tako čudne, da boh pomagi
ne mi rečt, da je ta gosenica nad očmi naravna, no
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-59NV7bm-q6w/VSyUEyaeFZI/AAAAAAAADTg/4To2dH8SHT0/s800/tattoo-eyebrows-pictures.jpg[/img]
Eno je gledati te obrvi na slikah, drugo pa na cesti. Meni so grde, ker se vidi, da je vse skupaj narisano in brez dlak, spominja me na klovne, ki si pobelijo obraz in potem narišejo obrvi.
Ne predstavljam si, kakšna mora zgledati taka ženska na primer zjutraj, ko se zbudi brez makeupa in ji te obrvi “tolčejo” iz čela..
Avtorica “poslužit” ? Daj v Sloveniji po slovensko, prosim….. Torej počastit, privoščit si?
Tole vrisovanje obrvi je pa nekaj najbolj nagraužnega v zadnjem času – tako umetno, nenaravno deluje, kot da bi imele ženske nabrite moške kocine od brade gor naflikane. Ai pa da bi te tank z gosenicami po kosteh obrvi povozu pa pustu svoje odtise….
Dobro, če si tak tip ženske, pa da si kopija neke Kardašijanke ali pa kakšne druge starlete resničnostnih šovov, da jo imaš za vzor, ti je pač oproščeno – naj ti sonce na nebu pomaga
neizumetničeno?
pa kaj si to videla od blizu kje na kaki?
v leclercu je blagajničarka s takimi obrvmi in prisežem, jaz jo vedno gledam samo v obrvi
ker so tako čudne, da boh pomagi
ne mi rečt, da je ta gosenica nad očmi naravna, no
Ahhhahaha, ja -cel kup je takih tam- med prodajalkami, ker se tako hitro menjajo; se furajo na imidž Kardašijan LOL! Pa ko bi vedele, kako so grozne v živo, da jih ljudje buljimo in gledamo, da bi dojele, kako so grozne v obrvi čudne, nenaravne, ne pa lepe
Đe su vam breskice gospođice? :))))
Sem morala tebi prvo odgovoriti, glede na zbadljiv komentar. Sonce naj opravlja svoje poslanstvo, k pameti ste me spravli pa vi.
Glede glagola “poslužiti se” pa, glej ga zlomka, imaš ga v SSKJ, ( se pa morda ne uporabja tako pogosto, se oproščam):http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=poslu{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEiti+se&hs=1
Nisem pristaš umetnih zadev na telesu. Toda, tista ki obvlada estetiko, lahko to zelo lepo naredi in resnično poudari obraz z izrisanimi obrvmi. Včasih bruhnem v smeh, ko zagledam kakšno frčafelo, ki si sama nariše obrvi. Izgleda kot, da bi imela krila in o vsak čas poletela. Sem pa že videla te izrisane obrvi po japonski metodi, ki jih znajo naredit profesionalke in da, izgleda naravnost čudovito. Imam čut za lepoto, si znam sama oblikovat obrvi, ampak se mi jih res ne da risat vsak dan. Grem jih naredit, ampak profesionalki. Tudi tebi avtorica želim podobno.
https://www.facebook.com/privestudio?ref=ts&fref=ts
Čekiraj tukaj in preveri, če tudi tebi ustreza. Če boli, ne vem, ampak pravijo, da je za lepoto potrebno potrpet ;). Mislim pa, da ti prej skicirajo obrvi in ti jih ne grejo nekaj na pamet vrisovat, brez tvojega privoljenja.
Obrvi, ki jih objavljate na sliki nosijo predvsem ženske iz Emiratov in Turkinje, ki svoje obrvi zatem brijejo. Njim pašejo, enako ženskam iz Balkana, medtem ko so za obraz Evropejke, glede na svetlo polt pregrobe.
Japonska metoda pomeni, da vrišejo med tvoje obrvi le posamezne dlačice. Izgleda precej naravneje, kot te zapolnjene obrvi zgoraj. Osebno bi svetovala salon Ajna za Bežigradom in ne preko kupljenih kuponov Kuponka. Bo dražje, a estetsko.
Permanentni make up je lahko zelo lep, a to zahteva roko strokovnjaka in dobre barve.
Uuuu, najlepša hvala za tole, pa ravno preko kupljenih bonov sem hotela realizirati svojo zeljo in bi se zafrknila…
Še link;čeprav je t.i. Balkanka nima grdih obrvi kot ta na sliki tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=Gu3P1YCX6yw