Jasmina Kandorfer
Zelo rada gledam oddajo na TV3 Klepet ob kavi, všeč mi je tudi voditeljica. Zanima me, kakšna je ta punca v resnici, je res tako poduhovljena, ali je vse skupaj le igra in gre samo za keš?
No, na misel mi je prišlo tole razmišljanje, ko sem gledala včerajšnjo oddajo in ko se je en gost trudil z mikserjem in je komentirala, če sem prav slišala, “dejmo, dejmo, drki ga”…
Zdelo se mi je zelo neokusno in neprimerno…
Je še kdo opazil???
Meni je bila na začetku simpatična, potem sem videla, da ženska to le igra za denar. Pred leti je vodila erotične sejme v Celju, potem veš da ni zares poduhovljena. Enkrat je imela enega ayurvedskega zdravnika za gosta in njena angleščina je bila tako slaba, da te glava boli. Mislim le kako je prišla na tv? Njen fant je baje nek producent in ima veze.
Meni je bila na začetku simpatična, potem sem videla, da ženska to le igra za denar. Pred leti je vodila erotične sejme v Celju, potem veš da ni zares poduhovljena. Enkrat je imela enega ayurvedskega zdravnika za gosta in njena angleščina je bila tako slaba, da te glava boli. Mislim le kako je prišla na tv? Njen fant je baje nek producent in ima veze. Pa tudi kar bogat je njen fant. Toliko o njeni “poduhovljenosti”. Smešno je, da se oddaji reče Klepet ob kavi, ona pa gostom postreže smuti.
Bila sem na oddaji, zato dajem še povratno informacijo. Jasmina je daleč boljša oseba, kot je videti po tv. Dobra po srcu in pozitivna. Ne bom delala reklame, ker ne smem, pa vseeno izkušnja je pozitivna, tudi splača se, če imate kako dobro delo ali izdelek za ponudit, se lahko pomaga večim ljudem.In kako so mnogi hvaležni. Izjemno pozitivna izkušnja, izjemno. Težko je sodit preko tv, in kot vse ostalo težko je presodit ali podat mnenje brez iskušnje. Moja je 1a. Priporočam.
Tale Klepet ob kavi je en sam nateg s cenami. Ne gledam na TV ,ampak jih imam na FB. Obup. Vsi izdelki , iste primerljive kvalitete, se drugje kupijo za najmanj 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje. Že večkrat sem preverjala. Najhujša je pa ta zadnja reklama za odejico proti WIFI sevanju. Vidim pa po komentarjih na FB, da jo sploh noben več ne jemlje resno, ker ji ljudje direktno rečejo, da samo nategujejo s cenami
Ti ponudniki morajo drago plačati svojo prisotnost na oddaji. A ste mislili da je to zastonj, da nekdo svojo ČAGO predstavlja ali pa karkoli že. Ne, to se drago plača. In potem vidiš, da gre samo za eno prikrito oddajo. Enkrat sem videla na FB od Eme Kurent, ko je rekla, da so jo vabili v oddajo in da sploh ni pomislila na to, ker je tako drago, da to ceno nikoli ne bi notri prinesla.
Zame bi bila oddaja zanimiva, če bi Jasmina izbirala teme. Tako pa v oddaji nastopajo samo tisti, ki so plačali da predstavijo svoje izdelke. Zato so tudi ti izdelki tako dragi.
Spozna se na duhovnost in s tem se preživlja. Včasih se človek vpraša, kaj bi želeli vse brezplačno? Naj človek pride na delo, plača ne vem kamermane…ostale in potem naredi vseeeee brezplačno. Nekateri bi delali brezplačno, drugi pa bi samo imeli in nič dali…pa še šinfali bi, če ne bi vse brezplačno dobili. Nekateri bi res le imeli, pa kdo bi pa delal, če lahko dobiš kar tako, drugi pa naj delajo, se bodo že znašli kako preživeti….se vidite? Ponudbo ima, kakršno ima, če ustreza ustreza, vzemi ali pusti…dela pošteno…za denar dela in ne fehta zastonj nekaj….gara.
Meni je bila na začetku simpatična, potem sem videla, da ženska to le igra za denar. Pred leti je vodila erotične sejme v Celju, potem veš da ni zares poduhovljena. Enkrat je imela enega ayurvedskega zdravnika za gosta in njena angleščina je bila tako slaba, da te glava boli. Mislim le kako je prišla na tv? Njen fant je baje nek producent in ima veze.
[/quote]
A erotika pa ni del “duhovnosti”? Kakšen je “poduhovljen človek”, verjetno tak, ki uspešno preko medijev plasira oz. prodaja definicijo “duhovnosti”, ki je najbolj sprejemljiva za karseda čim več ušes raznih sledilskih ovac.
Da si duhoven, ne rabiš brati nobenih “duhovnih” knjig niti romat v Indijo in poslušati guruje, duhovnost ni nič otipljivega, stvarnega, objektivnega, če je ne doživljaš na izrazito subjektivni ravni. Duhovnost ni nič drugega, kot samo v lep papir zamotana ideja o nečem, za čimer kaže interes “kupec duhovnosti” in jo po lastni predstavi nekritično konzumira in pretvarja še v eno potrošniško dobrino, misleč, da je pa sedaj bolj “duhoven”, verjetno bolj prazen…
A z wi fi odejico pokriješ router, preden greš spat?
Dej povej v čem je fora?
Kej tko butastega pa še res nisem slišala!
Pa, če prav razumem moraš plačati, da se pojaviš v oddaji “Klepet ob kavi”?
Očitno imajo nekateri to zakupljeno kar za celo leto, saj se več ali manj isti pojavljajo notri!
Zadnjič sem gledala enega zdravnika v tej oddaji , ki je pozdravil nekoga, ki je imel že metastaze, zdaj pa ima ta zdravnik kliniko v Srbiji … a je res tako dober ta zdravnik?
Kdo ve?