Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Jasna Kuljaj samska??

Jasna Kuljaj samska??

Zdravo. Mene pa zanima ali je Jasna Kuljaj samska? Na vseh slikah je vedno sama tako da me zanima ali nima nobenega partnerja?

This is an intriguing subject. I came upon your website while conducting an unexpected Internet search fnaf game.

Travel far enough you meet yourself. You’re unique, nothing can replace you.
coin stock

a bi ti jo imel ali kaj ?

najboljše da ji pišeš na facebooku.

😀

Komu mar.

se nov svet podru če je sama ko jo šiša

Janšisti navalite, zgodbe o Janši in Dolfeju jo vzburjajo.

plešasti so ji všeč

Ne ni samska njen partner je nek nogometas in imata puncko. Njega nikoli ne izpostavlja javnosti.

Mislim da sta sla narazen zaradi Tomaza Gorca. Naj bi neki z njim pletla zadnje case. Tako mi je povedala sestricna od Tine Gaber. No ce laze ona meni, lazem tudi jaz vam. nevem tocno

Poki is the ultimate boredom buster 🔥 I always end up spending way more time than I planned https://aking.io/free-online-games

One of my go-to sites for browser games right now is crazy games. Whether you’re into casual games or something more competitive, there’s a solid variety.

With clean visuals and a sleek interface, Speed Stars keeps players immersed in the race, eliminating distractions so they can focus solely on the movement, speed, and flow of their run.

Odgovor na objavo uporabnika
Koki🐔, 04.06.2025 ob 07:09

Vedo dobro, 04.06.2025 ob 06:58

Koki🐔, 04.06.2025 ob 03:54

Edini, 03.06.2025 ob 18:22

Način življenja sta sta sprava in mir. Smrt in vojskovanja sta nasprotje življenja in nikoli nimata smisla.

Kako to razložiti Rusom?

Rusi dobro vedo kaj je prav in kaj ni. In ravno zaradi tega so morali v vojno za to kar je prav.

Kaj je prav, to da varujejo svoje družinske in tradicionalne vrednote, tako da se ločujejo trikrat več kot v zahodni Evropi? Ruska statistika je jasna, jo tudi Rusi sami delajo.

Kot je jasno da se tudi ruski moški 3x več oblacijo v babe naskrivaj za 4 stenami, kot v zahodni evropi. Sem vse razložil, če nisi bral tvoj problem.

Če kaj veš o družbi in psihologiji veš, da Ruski očitki lgbtq ideologiji iz zahoda in njihovo branjenje tradicije stojijo na trhlih nogah.

Kaj je prav? A to da se je leta 1968 v Češkoslovaški dodajala prava intelektualna, kulturna in umetniška renesansa in jo je Rusija(sovjetska) brutalno zasedla in uvedla enoumje in bedo?

To je prav?

Poslušaj komunajzar, Rusija lahko začne prati Stalinovo ime in mu lepšati njegovo podobo kokr želi, ampak TO NI PRAV!

In nikoli ne bo prav, tako kot ni prav pobijanje novinarjev itd.

Vzhodna Evropa na lastnih izkušnjah ve zakaj noče Rusije.

Ti pa kar podpiraj zlo. (pa ne jokati kaj je zahod počel, ker vse vemo in to nikakor ne opravičuje Rusije, ki dela zlo in napake)

.

New Report

Close