Jasno kot je to, ideal je SPOSOBEN moški in LEPA ženska
Torej je zaradi takšnih primerkov ta forum tudi zelo poučne.
Ja je dober primer kaj nastane, če ni očetovske avtoritete, ki bi mu morda primazal včasih malo vzgojne z leve in desne, da bi se zresnil.
Kaj to misliš za uho?
To pa je res. Sposoben moški ima lepo žensko.
Jaz si to razlagam takole:
Lepota ženske je več vredna kot pamet ženske.
Kaj to misliš za uho?[/quote]
Originalnega avtorja vprašaj, išči “malo vzgojn” na tej strani 🙂
Kaj to misliš za uho?[/quote]
Originalnega avtorja vprašaj, išči “malo vzgojn” na tej strani :)[/quote]
Kdo pa je originalen avtor?
Originalnega avtorja vprašaj, išči “malo vzgojn” na tej strani :)[/quote]
Kdo pa je originalen avtor?[/quote]
Lepota ženske je več vredna kot pamet ženske.[/quote]
Jaz si pa razlagam pa takole:
Lepota zenske je vec vredna kot pamet moskega.
Meni je Bond živi dolgcajt. kakšne bede od filmov. In to skozi generacije, tudi oni stari z mladim Conneryjem in moorom. Ja itak, vzameš dedca, ki je mlad in ok zgleda, zrihtaš ga v obleko, potem je kao nek tajni agent, ima ful keša, vozi aston martina in pije, kaj že, martini…Živ dolgcajt.
Kerlc je mladi Nicholson recimo v Five easy pieces, ko s ekelnarca zapali za njega, on jo pa v bistvu od.jebe, ker se mu zdi prestara. Ali pa mladi Brando v A streetcar named desire ej tudi model, en tak badass madafaka iz delavskega sloja, ki babe tepe, one pa so vanj zaljubljene.
Bond je za folk brez domišljije.
Za ene dinamika, za druge pa dolgcajt. Takle mamo. ,:)
James Bond, vse zna, vse obvlada, pol pa tak superheroj pade pod tolk pod vpliv neke babe, da si komaj življenje reši. Sej štekam, babe gledajo, ker se jim zdi kul gledat, kako baba dedca obrača, dedci pa gledajo, ker je akcija, pa dobre babe in dobri avti. Samo meni to ni zanimivo. Vsi ti Bondi so mi preveč nice in preveč polizani. Jaz imam raje filme, kejr je glavni junak navadni dec, ali pa je anti-junak..
Spider, Jason Bourne? 🙂 Po uspehu Bourna so tudi Bonda začeli bol surovega delati 🙂
Eh fantje, od vseh teh fikcijskih junakov je največja faca… Homer Simpson.
Pravi “middle class hero”. Ima službo, ki jo mrzi, tri otroke, nezaposleno ženo, psa, mačko, hipoteko, gostilno in frende s katerimi se ga redno nabije kot sekira.
Dogaja pa se mu več, kot vsem Bondom skupaj v petih življenjih. :-))
Neverjeten navdih za nas bolj družinske tipe. :-))
Lepota ženske je več vredna kot pamet ženske.[/quote]
Jaz si pa razlagam pa takole:
Lepota zenske je vec vredna kot pamet moskega.[/quote]
Bravo! Tako je! Saj znate in veste:) Vendar lepota ženske je (kaj hitro) minljiva medtem ko pamet moškega je vsaj konstantna (če ni bolezni) oz. se še veča (vsaj navidezno, skladno iz izkušenostjo/sposobnostjo:)
Samo s tem se pa nočejo sprijaznit…. lepota ženske je daaaaleč največ vredna ”dobrina” na Svetu, ampak daaaaleč najhitreje minljiva….
Točno tako.
Meni tale ženska lepota deluje kot ekonomski cikel.
Ko je v konjukturi bi se vsi z največjim veseljem na njo priklopili, ko je v recesiji bi pa vsi radi, čim prej pobegnili stran.
Točno tako WATAMARO…
Mlada in lepa ženska je DARILO.
Stara pa KAZEN.
Mlada ženska ima svet med nogami, stara pa na hrbtu.
Mlada in lepa ženska + malo ubrisana = CUTE https://www.youtube.com/watch?v=Y_Z4KrmZ1Oc
Stara + malo ubrisana = SCARY SHIT, RUN LIKE HELL
*Stara je stara, lepa stara je še vedno stara 🙂 Z leti se sam še letnik gleda. Najlepša 60letnica je skret v primerjavi z grdo 20letnico. Mladost, lepota, zdravje, plodnost, prilagodljivost… grejo z roko v roki, večkrat kot ne:)
Jaz upam, da bom na stara leta fejst ubrisana, bom imela vsaj izgovor za traparije, ki jih nameravam početi.
Sej je že povedala, šla bo oglje kopat, kot prava staroevropska turistka 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.