Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jasno kot je to, ideal je SPOSOBEN moški in LEPA ženska

Jasno kot je to, ideal je SPOSOBEN moški in LEPA ženska

Popravek. Premog… Njene sanje so na stara leta iti premog kurit 🙂 coalburner

LMAO

Aja, želja (fejst ubrisana) ji je že sedaj uslišana, na starost bo samo še bolje;)
Potem samo še tega mlajšega vajenca vpraša, če je fejst al grda, na odgovor oboje, fejst grda, ji je življenje popolno:D

bistvo 007 je v tem, da isti tip igra v več filmih … bejbe pa menjajo ☺

Am ne, ne igra isti tip v več filmih. Samo kako bi ti starec to vedel…

Valda. Tipi gledajo avanturistično življenje polnega jajc in vrhunskih jajčec. To kar bi si vsak vezan moški želel. Gledajo tudi ženske, ki fantazirajo, kako bi jih tak pravi dec zdominiral, kljub kljubovanju:)

samo eden je igral v samo enem ☺

http://didyouknow.org/slovenija/bondslo.htm

No, da ne bom sam žensko lepoto.

Moška pamet men deluje kot diktatura. Čeprav več glav več ve, je tukaj tisti mali “diktator,” ki diktira lajf, dokler je pri močeh. Kakor se njemu dvigne…laufi za to kiklo, oblaji tisto joškasto…
Šele ko “diktator” crkne lahko druga glava začne misliti.
Ampak najhuje je, ker potem v vsej svoji pameti dedci objokujemo “diktatorja” in slavimo njegove “junaške podvige”.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Sanjska služba moškega je biti razdevičevalec ali pa oplojevalec. Sedaj naj pa pove kater fegt neb devičke uvajal vsak dan. Vsaj malo polizal, če drugega ne. Ali pa kaj je lepšega kot žensko oplodit?

Ce resno mislis vse, kar tuki pises, potem skoda, da te nisem spoznala pred kakimi 20 leti. ;)))

Ce resno mislis vse, kar tuki pises, potem skoda, da te nisem spoznala pred kakimi 20 leti. ;)))[/quote]

Seveda resno… več ali manj.

Sicer pred dvajsetimi leti… ah sem bil mlad in lep skratka ni da ni. Ampak srečna si lahko, da si me zamudila. Ker danes nisem več lep, mlad tudi ne… najslabše je pa, da bi me pa morala še vedno po 20. letih gledat in prenašat ker jaz se ne predam kar tako.

[b]Gibonni – Ne odustajem[/b]

PS
moja me prenaša že več kot 25 let, tko da se ji vedno lahko samo priklonim za jeklene živce. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ko je baba dovolj stara, ji je jasno, da so dedci bolj ali manj podobni in da ni nič naredila, če menja enega za drugega. resna zveza je na dolgi rok itak bolj ali manj sostanovalstvo. Če si kot sostanovalec ne preveč naporen, ni nekega razloga za menjavo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti pa ne dopuščaš prav veliko možnosti, da ima kdo lahko tudi drugačne izkušnje, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne. ker jih nima. še vsak, s komer sem se menil in je v vezi 20+ let, mi je isto rekel.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zanimivo, že tu se pokaže razlika v izkušnjah…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close