Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jasnovidci, vedeževalke

jasnovidci, vedeževalke

No, pa da še jaz povem svojo izkušnjo z vedeževalkami in ločeno jasnovidci. Da jih ne bomo skoz po forumih kritizirali. Moram reči, da je meni večina vedeževalka pravilno napovedala (v nadaljevanju jih bom tudi naštela) tiste, ki niso jih pa ne bom omenjala. Sicer gre res nekaj denarja, vendar so mi pomagale v najtežjih trenutkih in se je obrestovalo. Ugotovila sem, da moraš znat tudi “brati” odgovore in ja v vsebini so bila med njimi manjša odstopanja, vendar bistvo in končni cilj so pa napovedovale vse več ali manj isto. Pohvala gre vsem ( ne glede na vrstni red) : Anita (090/4416), Eva in Ema (090/44 30, 090/44 06), Dea (090/4244), Nessa (090/4340), Suzana (090/4333), Elena (090/4170).
Prava jasnovidka, katere videnja so neverjetna in ki ne dela za denar, vredna vse pohvale še število kdaj se bo zgodilo je videla pravilno in mi dala neverjeten vpogled v marsikatero zadevo, gospa iz Trbovelj. Ime in telefon bom izpustila, ker se ne oglašuje.
Zahvala tudi neverjetnemu gospodu jasnovidcu Srđanu, s čigavo pomočjo in videnjem sem lažje preživljala težke trenutke. Bistvo vseh ključnih dogodkov je videl prav. Vseh.
Oba jasnovidca se v nobeni stvari nista zmotila (vsebino sta mogoče malo drugače videla ), ampak ključne zadeve sta imela prav.
Vsem hvala in prav ste imeli…

in zakaj rabiš vnaprej vedet, kaj se bo zgodilo??

Glej, če ti je to pomagalo, da si laže živela, potem je itak vse ok. Denar je tvoj in z njim lahko počneš, kar te je volja.

Oprosti, ampak to je malce butasto vprašanje, “zakaj rabiš vnaprej vedet kaj se bo zgodilo”: – zato ker se sekiraš ali se bo določena stvar izpletla pozitivno ali negativno, pa naj bo to služba, ljubezen … in če ti dajo pozitiven odgovor in te spodbujajo v težkih trenutkih, ko se vse sesuva in to traja daljše obdobje, ampak pravijo, da se bo na koncu vse dobro končalo, je lažje.

se pravi ti malo tolažbe naložijo in je lažje. Kaj pa kadar je stvar negativna?
Ker na koncu vse zemlja pokrije.

:-))))))

Drag špas za preverjanje verjetnostnega računa v praksi. Raje poskusi z metanjem kovanca.

jaz pa bi pohvalila Medium Gorre. Res se mu je dobro vrtel film in vse se je uresničilo, ja lažje je bilo čakat na lepše dni ob njegovih besedah. HVALA! Upam, da se še kaj oglasi in še komu pomaga.

Jaz bi predvsem rada zase vedela, kam se je pametno sploh v življenju “obrniti”, ker nekako že nekaj let ne vem, v kaj se naj fokusiram, kajti mene zanima veliko stvari in potem kar tavam od ene k drugi, leta pa gredo mimo, a jaz sem nestalna, nisem pri eni stvari. Tudi službe posledično nimam, ker sploh ne vem v iskanje česa točno naj grem, ali naj se ukvarjam z nečim čisto svojim.

Do sedaj sem edino od 2 ljudi dobila neke nasvete, da jaz nisem človek, ki bi lahko imela nad sabo šefa. Ampak, kaj več pa ne. Ne vem s čim se ukvarjat, kje začeti.

A bi v mojem primeru tudi lahko to vedela kakšna vedeževalka ali vedeževalec? Klicala jih ne bi, ker mi je boljši osebni stik, tako da vsi tisti telefonski odpadejo.

Ne. V tvojem primeru bo to najbolje vedel tisti, ki te preživlja, da se lahko špogaš. Če bo on malo razmislil, kako te spraviti do stanovitnosti, bo šlo, prej pa ne. Okej no, lahko menjaš tudi vedeževalce kolikor hočeš. Tudi to je en način prelaganja odgovornosti in izgovora za stopicanje na mestu.

meni pa je najbolj vedeževala prijateljica, ki se z vedeževanjem ukvarja le za hobi, no to je enepar let nazaj, šlo se je pa za vprašanje glede ene službe. Ko mi je govorila, kako se bo zadeva odvijala, ji kar nisem verjela, pa se je vse dogajalo tako kot je rekla.

Pozdrav vsem,ja jaz pa sem obiskala jasnovidko, ki dela s pomočjo kart ,tudi zdravit zna s svojo energijo. Odlična je, vsakemu jo svetujem ,g. je iz Lenarta, njen mail je eli.homec1

gmail.com

Kako priti do jasnovidke iz Trbovelj?

[Kako priti do jasnovidke iz trbovelj?
quote=”prav so imele” post_id=11105731 time=1466146363]
No, pa da še jaz povem svojo izkušnjo z vedeževalkami in ločeno jasnovidci. Da jih ne bomo skoz po forumih kritizirali. Moram reči, da je meni večina vedeževalka pravilno napovedala (v nadaljevanju jih bom tudi naštela) tiste, ki niso jih pa ne bom omenjala. Sicer gre res nekaj denarja, vendar so mi pomagale v najtežjih trenutkih in se je obrestovalo. Ugotovila sem, da moraš znat tudi “brati” odgovore in ja v vsebini so bila med njimi manjša odstopanja, vendar bistvo in končni cilj so pa napovedovale vse več ali manj isto. Pohvala gre vsem ( ne glede na vrstni red) : Anita (090/4416), Eva in Ema (090/44 30, 090/44 06), Dea (090/4244), Nessa (090/4340), Suzana (090/4333), Elena (090/4170).
Prava jasnovidka, katere videnja so neverjetna in ki ne dela za denar, vredna vse pohvale še število kdaj se bo zgodilo je videla pravilno in mi dala neverjeten vpogled v marsikatero zadevo, gospa iz Trbovelj. Ime in telefon bom izpustila, ker se ne oglašuje.
Zahvala tudi neverjetnemu gospodu jasnovidcu Srđanu, s čigavo pomočjo in videnjem sem lažje preživljala težke trenutke. Bistvo vseh ključnih dogodkov je videl prav. Vseh.
Oba jasnovidca se v nobeni stvari nista zmotila (vsebino sta mogoče malo drugače videla ), ampak ključne zadeve sta imela prav.
Vsem hvala in prav ste imeli…
[/quote]

Lp prosil bi za kontakt jasnovidke iz Trbovelj

Sem bla in je fenomenalna. Vidi v nulo. Mislim, da ne bo imela nič proti, če objavim kontakt: 03/56 52 500 Rečeš samo: Dober dan, je gospa jasnovidka? Je ful prijazna.

Sem bla in je fenomenalna. Vidi v nulo. Mislim, da ne bo imela nič proti, če objavim kontakt: 03/56 52 500 Rečeš samo: Dober dan, je gospa jasnovidka? Je ful prijazna.
[/quote]

A to greš osebno tja? Je ta gospa iz Trbovelj? koliko se ji plača?

..še število kdaj se bo zgodilo..je videla pravilno..

In ti jo nisi vprašala za tistiih ubogcanih sedem številk Eurojackpota..?!?

Pa kaj je narobe s tabo, ženska..?!?

[/quote]

Da ne bo kdo res klical te številke. Številka je od Splošne bolnice Trbovlje. (Nisem klicala, ker živim tu in jo znam na pamet.)

Če mi ne misliš pomagati mi tudi škodovati ni treba , ker se hitro lahka obrne proti tebi.

Prihodnost z Ireno TOP sicer ne sprejema osebnih obiskov , vecinoma dela preko fb je pa kar za cakati na odgovor ker je zasedena. Cene nima se pa nakaze prispevek in potem odgovori.

Meni je največ pomagala Miša, ki dela na 0904448. Je zelo hitra in je imela vse prav, kar mi je povedala.

Nazadnje sem bila pri vedeževalki 30 let nazaj. Osebni posvet. to je bilo takrat, ko sem spoznala tudi svojega bodočega moža. Veliko je uganila prviČ. Vsaj nekaj je zadela. Drugič pa vse kiksnila, glede službe je napovedala da bom zamenjala in našla top službo,. hahahah, našla sem službo, v kateri sem skoraj znorela. Mobing, šikaniranja, delala do noči za majhen denar, od stresa težave z zdravjem. Ko so mi rekli, da mi ne podaljšajo, je bilo olajšanje, prav srečna sem bila.Sem šla nazaj k njej kot reklamacija, je skoraj skupaj padla. Sem rekla, da sem plačala toliko in toliko za šloganje in če lahko reklamiram izdelke v trfgovini, bom tudi napačno šloganje.
No, od takrat me je pamet srečala. Sedaj sama sebi vedežujem. Z angelskimi kartami in angelsko ploščo. So stvari, za katere vem, da bom imela težave kasneje. Na primer po smrti staršev bodo težave s sestro. Na to se pripravim drugače, da starši uredijo premoženjske težave čim bolj. Da razdelijo že za čas svojega življenja na enake dele in to zapišejo v oporoki. Nima tukaj kaj šlogarca. Za otroke ne bom spraševala, ker je to njihovo življenje. So pridni, neproblematični. Zdrava sem. MOža imam v redu, kaj naj sprašujem o tem. KO smo kupovali stanovanje, sem videla tisto jutro polno peres okoli hiše, to je bil jasen znak, da bo tisti dan dober nakup. In je bil ,fenomenalen, ugodna cena, odlično stanovanje.
Skratka, zakaj bom spraševala šlogarce, če najdem sama odgovore. Kaj bo ena šlogarca meni lahko povedala, če pojma nima, kdo sem? Kaj naj jo sprašujem?Ne vidim smisla. Sama najdem odgovore.

Ta Miša je iz Litije? Najboljša vedeževalka, sicer ji včasih težko sledim, ker govori hitro, ampak v nulo napove stvari, celo napove točne številke oz. datume.

Z Mišo iz Litije sem se pred kratkim slišala na 0904448 in se je vse odvilo, kot je napovedala. Zame najboljša.

New Report

Close