jasnovidci, vedeževalke
Hm, ali pa si raje kupite svoje tarot/angelske/ciganske/dodaj ime po želji – karte in si jih začnete veselo polagati. Ker gre za pogovor z lastno podzavestjo, ki komunicira s simboli (sličice na kartah), boste marsikaj izvedeli tudi brez klicev na razne drage 090 številke.
Celo brez kart gre, naložite si aplikacijo in hop, vaša napoved je že tu.
Lahko se pa lotite dela z nihalom.
Je pa res, da nekateri verjamejo le, če fajn plačajo, ker le to odtehta.
Moč podzavesti, 14.02.2022 ob 10:21
Hm, ali pa si raje kupite svoje tarot/angelske/ciganske/dodaj ime po želji – karte in si jih začnete veselo polagati. Ker gre za pogovor z lastno podzavestjo, ki komunicira s simboli (sličice na kartah), boste marsikaj izvedeli tudi brez klicev na razne drage 090 številke.
Celo brez kart gre, naložite si aplikacijo in hop, vaša napoved je že tu.
Lahko se pa lotite dela z nihalom.
Je pa res, da nekateri verjamejo le, če fajn plačajo, ker le to odtehta.
Imaš prav, ampak jaz si kar ne zaupam.
za vse ki hodite k vedeževalkam in jasnovidkam si poslušajte par minut tega videa.
od 10. minute dalje je razlaga KAKO ZELO SI ŠKODUJETE S TEM!
Ej, saj se zavedate, da za imenom raznih vedezevalk, ki jih veselo klicete, stoji 10 studentk ane? 😀 sem delala vcasih to, ko je nekdo poslal sms/poklical, je bila vidna vsa zgodovina pogovorov ipd., morale smo se pa predstavljati kot vedezevalka ‘Ema/Ana/vstavi poljubno’ 😀 tista, ki je bila frej, je pac prevzela klic. Bejbe so mislile, da govorijo z ‘vedezevalko Emo’ v resnici je bila pa 19-letna xy studentka, ki vas je obirala za placilo 10 centov na sms. Prosm, ce nehate zapravljat kes za te bedarije. Enkrat sem imela eno, ki je reva na meni zagonila 1500e v enem popoldnevu..groza res.
V nulo, 02.06.2019 ob 12:59
Sem bla in je fenomenalna. Vidi v nulo. Mislim, da ne bo imela nič proti, če objavim kontakt: 03/56 52 500 Rečeš samo: Dober dan, je gospa jasnovidka? Je ful prijazna.
Samo tale je pa res dobra! Priporočam! Sem sama preverila in sem res dobila vse razloženo. Meni definitivno top jasnovidka!
Anonimno 8945, 14.08.2022 ob 00:58
A ma kdo kake nove izkušnje z Bojanom?
Meni sta Bojan in Miša velik nateg.
Edino kar je Miša ugotovila je, kje partner dela, drugo pa vse mimo.
Miša si je drznila trdit “ker ima 30 let izkušenj”, da bivši ni oče otroka, ki ga pričakuje. No izkazalo se je da je deklica izrezana ON…toliko o tem…
Bojan je rekel, da bova šla skrivno v posel, no nič se po enem letu ni zgodilo.
Ta njihova taktika napovedovanja ima kontradiktorni učinek-tisto kar napove je potrebno uporabiti drugače. Najprej sem ga napadala in napadala, ko pa sem spremenila taktiko in preklopila na prijazne besede, me je sprva ignoriral, potem pa se počasi ohlajal….vse je v glavi.
Sploh moških se da hitro prebrat in ne rabiš vedeževalca.
Če želiš bivšega nazaj ga zasipaj s pozornostmi, bolj ga napadaš bolj te ignorira…preverjeno. Po 2 letih se je vrnil v moj objem, tega niso napovedali-nihče. Je pa dobra ga. Duška iz Portala 8…in Horarko.si ta ti izdela življenjsko karto in je direktno brutalna resnica, ko začneš brat, ne okolišajo.
Svinjetina pokvarjena, 14.08.2022 ob 08:52
ODJEBI-TALE S ENORČUJE, TELEFONSKA JE OD BOLNIŠNICE TRBOVLJE.
MRŠ DOL Z MONA
Ta pod nickom: Podpišm je prava svinjetina, kurbetina…
tiste ki imajo res dar prav iz tega razloga ne oglašujejo svojih storitev, ker se najdejo take pokvarjene cvetke, ki lažejo in disturbajo njihov posle…
MIŠA IN BOJAN STA NATEG. HORARCI SO BOLJŠI…
Kaja181, 14.08.2022 ob 08:11
Meni sta Bojan in Miša velik nateg.
Edino kar je Miša ugotovila je, kje partner dela, drugo pa vse mimo.
Miša si je drznila trdit “ker ima 30 let izkušenj”, da bivši ni oče otroka, ki ga pričakuje. No izkazalo se je da je deklica izrezana ON…toliko o tem…
Bojan je rekel, da bova šla skrivno v posel, no nič se po enem letu ni zgodilo.
Ta njihova taktika napovedovanja ima kontradiktorni učinek-tisto kar napove je potrebno uporabiti drugače. Najprej sem ga napadala in napadala, ko pa sem spremenila taktiko in preklopila na prijazne besede, me je sprva ignoriral, potem pa se počasi ohlajal….vse je v glavi.
Sploh moških se da hitro prebrat in ne rabiš vedeževalca.
Če želiš bivšega nazaj ga zasipaj s pozornostmi, bolj ga napadaš bolj te ignorira…preverjeno. Po 2 letih se je vrnil v moj objem, tega niso napovedali-nihče. Je pa dobra ga. Duška iz Portala 8…in Horarko.si ta ti izdela življenjsko karto in je direktno brutalna resnica, ko začneš brat, ne okolišajo.
Torej, sta ti vse zgrešila? Kako pa misliš s tem kar sta ti napovedala… Da nisi uporabljala njihovih nasvetov v smislu, če sta ti povedala da bivšega kontaktiraš itd?
Meni sta Bojan in Miša odlična, sploh slednja. Bojan je rekel nekaj v zvezi s številom 5, peti oktober, peti november. No v bistvu imam 5 januarja nek razgovor, je bolj ali manj zadel, upam, da se bo tam pricelo odvijati tisto, kar so že ostali vedeževalci rekli. Miša je prav tako zadela stvari, ki so jih mi isto povedali drugi vedeževalci. Za zdravje me je v dveh različnih klicih dvakrat posvarila, pa čeprav ni vedela, da sem ista oseba. Za mamo je povedala, da bo po operaciji vse boljše, in da se ni treba bati kakšne bolezni. Me pa begajo črne napovedi, ki jih je izrekla moji mami, ki bi se ji naj zgodile, ne še tako hitro, čez določen čas. Sam prisegam na takšne vedezevalce, da direkt povedo, pa čeprav si šokiran, saj da se pripravis na prihodnost in da veš kaj sledi, da veš kaj te čaka. Pa zahvalil bi se Rebeki, ki mi je odpravila družinski karmični urok. Toliko let smole na ljubezenskem področju, končno pa se stvari pricenjajo izboljševati. Kako to, da me v toliko letih noben vedezevalec ni na to opozoril, pol pa kar naenkrat v roku nekaj mesecev, dve vedezevalki opozorita docela enako. Skoda mi je Anite, h kateri več ne bom zahajal, saj se je pričela nekako odmikati stran. Tudi ona je vse podobno povedala kot ostali, samo bolezen mame je zgresila. Sem jo večkrat opozarjal glede mame, pa je vedno govorila, naj ne skrbim, da bo vse v redu. No morda tudi bo, če gre verjeti Miši, katera trenutno pri meni zaseda prvo mesto. No tudi ona ima napako, da je ne bom prehitro pohvalil, glede mame je povedala dve različni stvari, katera drži, pa bo pokazal čas. Če še h kateri grem osebno je pa to Rebeka v Ljubljani. Še enkrat hvala za odstranitev uroka, končno se je naslo eno dekle, ki je dala besedo, da bi rada bila moja. Upam, da bo držala besedo.