Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jasnovidci, vedeževalke

jasnovidci, vedeževalke

Odgovor na objavo uporabnika
Benjamin551, 29.12.2022 ob 11:21

Meni sta Bojan in Miša odlična, sploh slednja. Bojan je rekel nekaj v zvezi s številom 5, peti oktober, peti november. No v bistvu imam 5 januarja nek razgovor, je bolj ali manj zadel, upam, da se bo tam pricelo odvijati tisto, kar so že ostali vedeževalci rekli. Miša je prav tako zadela stvari, ki so jih mi isto povedali drugi vedeževalci. Za zdravje me je v dveh različnih klicih dvakrat posvarila, pa čeprav ni vedela, da sem ista oseba. Za mamo je povedala, da bo po operaciji vse boljše, in da se ni treba bati kakšne bolezni. Me pa begajo črne napovedi, ki jih je izrekla moji mami, ki bi se ji naj zgodile, ne še tako hitro, čez določen čas. Sam prisegam na takšne vedezevalce, da direkt povedo, pa čeprav si šokiran, saj da se pripravis na prihodnost in da veš kaj sledi, da veš kaj te čaka. Pa zahvalil bi se Rebeki, ki mi je odpravila družinski  karmični urok. Toliko let smole na ljubezenskem področju, končno pa se stvari pricenjajo izboljševati. Kako to, da me v toliko letih noben vedezevalec ni na to opozoril, pol pa kar naenkrat v roku nekaj mesecev, dve vedezevalki opozorita docela enako. Skoda mi je Anite, h kateri več ne bom zahajal, saj se je pričela nekako odmikati stran. Tudi ona je vse podobno povedala kot ostali, samo bolezen mame je zgresila. Sem jo večkrat opozarjal glede mame, pa je vedno govorila, naj ne skrbim, da bo vse v redu. No morda tudi bo, če gre verjeti Miši, katera trenutno pri meni zaseda prvo mesto. No tudi ona ima napako, da je ne bom prehitro pohvalil, glede mame je povedala dve različni stvari, katera drži, pa bo pokazal čas. Če še h kateri grem osebno je pa to Rebeka v Ljubljani. Še enkrat hvala za odstranitev uroka, končno se je naslo eno dekle, ki je dala besedo, da bi rada bila moja. Upam, da bo držala besedo.

Hmmm, se ne poslužujem 090: preko referenc dobim kontakt jasnovidk in ne svetovalk-študentk (ker to dejansko so). jasnovidki ne poveš ničesar.

Sama od sebe govori. Nimam FB ne IG, nikjer logirana pa je videla mojo težavo. Se ne oglašuje, zato kontakt izpustim. Povedala, da že leta ne komuniciram z bivšim, da me ima blokirano, vendar se vrača. Njegovi nameni so pristni, zato naj ga sprejmem toplo. Najin razhod je bil vse prej kot to, odtod tudi nezaupanje. Dečko se je po treh letih vrnil, skesan, z otrokom, razvezo, ter dolgovi. Vse kot je povedala.

Prvič sem poskusila pi Miši in Bojanu, vse kar sta izjavi, čisti nateg, isto Karin, Zlatka, vse nateg.

A to je Anita na 090 44 16. Meni je bila super, ker je brez ovinkarjenja povedala in skoraj vedno vse zadela. Samo je ne prikličem več. Na žalost.

Tudi meni sta oba odlična. Fascinantno mi je bilo to, da sta oba videla isto številko, ki je dejansko bila točna. Glede ljubezni sta oba pravilno napovedala. Ima pa kdo izkušnje s Sio na isti liniji?

Top vsiii.  misa …bojan in tudi sia…(bojan direkten u nulo)…misa itak meni najblizje……noro dobra

Sia tudi popolnoma enako…  .obvladajo…cas pa pokaze potem nekaj prej nekaj kasneje

Vec kot odlicna tudi andreja novak merkaba 090 44 85 … vendar ne dela vedno pogledas urnik merkaba svetovalk in so objavljene ure…tudi o.d.l.i.c.n.a ker rada preverim pri se kom da sem sigurna

Roza obleka, 29.12.2022 ob 11:55

Hmmm, se ne poslužujem 090: preko referenc dobim kontakt jasnovidk in ne svetovalk-študentk (ker to dejansko so). jasnovidki ne poveš ničesar.

Sama od sebe govori. Nimam FB ne IG, nikjer logirana pa je videla mojo težavo. Se ne oglašuje, zato kontakt izpustim. Povedala, da že leta ne komuniciram z bivšim, da me ima blokirano, vendar se vrača. Njegovi nameni so pristni, zato naj ga sprejmem toplo. Najin razhod je bil vse prej kot to, odtod tudi nezaupanje. Dečko se je po treh letih vrnil, skesan, z otrokom, razvezo, ter dolgovi. Vse kot je povedala.

Prvič sem poskusila pi Miši in Bojanu, vse kar sta izjavi, čisti nateg, isto Karin, Zlatka, vse nateg.

Hahaha!

In dolgove si mu plačala? Ker je bil tako “iskren”, anede.

Me prav zanima, kako je zdaj s tole butaro!

Kelly, 01.02.2022 ob 16:34

Ne kličite te Miše in Bojana na 090 44 48. Meni sta oba vse zgrešila !

SE ne strinjam odlicni vsi trije na tej liniji

Anonimno 8945, 14.08.2022 ob 00:58

A ma kdo kake nove izkušnje z Bojanom?

..ja…pove vse tudi ce kaj ne zelis slisat a ..to vseeno …ne vpliva da ni dober…

Meni je vse točno napovedal vedeževalec Blaž sicer je šlo kar nekaj denarja ampak vse je bilo do 0 natančno.

Vedeževalec Blaž, 18.04.2023 ob 06:53

Meni je vse točno napovedal vedeževalec Blaž sicer je šlo kar nekaj denarja ampak vse je bilo do 0 natančno.

Jaz sem bila na čiščenju na telefunu pri vedeževalcu Blažu ene 20 minut. Zagonila najmanj okoli 100 evrov. Povedal pa mi ni čisto nič. NIČ, ker je bila tišina, ko je čistil.

Pomagalo mi je pa res prvič, ko mi je rekel, da naj ponavljam eno afrimacijo… Sej ne, da ne bi tega prej vedela, ampak takrat sem dojela….

Potem mi je pa res pomagalo, saj sem našla pravega jasnovidca, izkušenega, starejšega, več pa ne bom. Takrat pa se je res začelo moje življenje spreminjati, ker se gre za skupnost….  ampak počasi, počasi, počasi, res počasi. Korak za korakom.

Sedaj sem začela še brati, čeprav težko berem zaradi stresa in pomanjkanja koncentracije, ampak se silim in trudim, rabim dolgo, da preberem kakšno knjigo, ki je zahtevana za brati – te knjige niso ravno ljubezenski romani.

In končno dojela….. ampak to prekleto levičarsko zlo…. to so pa majmuni, ki delujejo takole – najde knjigo, jo skuša pojesti in ker je ne more, jo uniči….. Te opice bodo pa plačevale ko buddale, v vseh naslednjih življenjih, ki jih itak že živijo, ker pač živimo v iluziji….  Dejansko dojela. Brez gobic in transa in drugih bližnjihc, ki jih uporabljajo brezmožganske opice, da lahko delajo neprapravljivo škodo, ko uničujejo knjige, ker ne dojamejo, da so knjige….

nik1, 26.01.2023 ob 09:17

Tudi meni sta oba odlična. Fascinantno mi je bilo to, da sta oba videla isto številko, ki je dejansko bila točna. Glede ljubezni sta oba pravilno napovedala. Ima pa kdo izkušnje s Sio na isti liniji?

Zanimivo. Na tej povezavi

https://old.slovenskenovice.si/lifestyle/astro/vecino-caka-velik-padec-standarda

je intervju z neko Mišo. Sicer je stvar že stara več kot deset let, mogoče tudi ne gre za isto Mišo, o kateri je tukaj govora. Ampak ženska se pohvali z 90 % uspešnostjo napovedovanja, potem pa v čisto zadnjem odstavku reče: “Največkrat zgrešim pri vprašanjih o ljubezni, kajti ljudje delajo po svoje …”.

Videti je torej, da če vedeževalke ne ubogaš, pač nima prav.

Misa   top od the top…hitra….ne zavlacuje…..toplo priporocam…v naprej pripravis vprasanje in dobro poslusas……norooo dobra

Miša je dobra in res hitra, vendar ne pove dejanskega stanja. Vidi stvari, ki so se že zgodile, tiste, ki se dogajajo NE, in isto pove kar vidi za prihodnost.

Bivši je trpel je videla, žena ga je varala tudi, ni pa Videla, da jo bo vseeno kljub lažem, varanjem, neiskrenostjo poročil, ker se je to dogajalo, ko sem klicala.

Videla pa je  kom ga vara, kako naj ga rešim in da se bo ločil.

No danes se ločuje! Poroke ni videla. Otroka tudi NE, ker je zanosila z drugim.

Miša , ja res, to kar se dogaja zadane, da te res preseneti, pri napovedi pa vsaj pri meni nekaj sicer se je uresnučilo, nekaj pa časovno zagotovo ne, če se bo, pa bo pokazal čas.

OSEBNI OBIS, ima kdo predlog koga obiskati, lokacija ni pomembna?

Kako prideš do te gospe iz Trbovelj? Hvala

Pokliči in se najavi na 071-151-179

RB1, 30.03.2021 ob 12:28

Meni je največ pomagala Miša, ki dela na 0904448. Je zelo hitra in je imela vse prav, kar mi je povedala.

Nic ni blo res.

Krneki307, 14.09.2023 ob 11:36

Zanimivo. Na tej povezavi

https://old.slovenskenovice.si/lifestyle/astro/vecino-caka-velik-padec-standarda

je intervju z neko Mišo. Sicer je stvar že stara več kot deset let, mogoče tudi ne gre za isto Mišo, o kateri je tukaj govora. Ampak ženska se pohvali z 90 % uspešnostjo napovedovanja, potem pa v čisto zadnjem odstavku reče: “Največkrat zgrešim pri vprašanjih o ljubezni, kajti ljudje delajo po svoje …”.

Videti je torej, da če vedeževalke ne ubogaš, pač nima prav.

Ne vedo velik. Bojan zadane 50 odst.   Najvec. Nekaj vidjo, situac8je so pa nato drugacne.  Zenske brez grama pameti  je lazje sofirat. Ker jim je sam to pomembno kako desca dobit nazaj.   Te jim nalozijo denar. Skoda centa.

Gia327, 15.02.2024 ob 21:13

Pokliči in se najavi na 071-151-179

[/quote

Kaja, smo ti že rekli, da so razpisi v Lidlu in še kje drugje.  Only Fans pa mogoče tudi ni slaba izbira, menda je vsaka dobra.

čudo vseh čudes, 15.02.2024 ob 22:03

[/quote

Kaja, smo ti že rekli, da so razpisi v Lidlu in še kje drugje.  Only Fans pa mogoče tudi ni slaba izbira, menda je vsaka dobra.

Tale Kaja je hujša kot Herta. Iz vsake konzerve že tolče njena reklama.

Znanka mi je priporočala Bojana, in sem sprva na liniji dobila Mišo. Bila sem šokirana, kakšne stvari mi je povedala, za katere vem samo jaz. Kasneje sem poklicala tudi Bojana in sem prav tako bila zelo pozitivno presenečena. Zagotovo priporočam oba. Sem pa zasledila, da z njima dela tudi Sia in Vanja. Ima kdo z njima izkušnje?

Jaz sem lansko leto poleti pisala Aleksandri (aleksa.tarot44@gmail).

Dogovorili sva termin in se slišali, še preden sem jaz uspela kaj povedati, je ona mene opisala in moje situacije. Sem bila na prvem vpogledu kar malo šokirana in potem niti nisem vedela več vprašanj.

Dogodki so sledili, kot je povedala

Sem se pa potem v drugo pripravila in vprašanja zapisala na list, če bi me slučajno spet kaj stirilo lol

Sedaj se slišiva vsak mesec – zase si pač privoščim en termin ker je izjemno topla ženska in mi je ogromno pomagala v tem času. Veliko sem naredila na sebi.

Ima tudi fb stran: https://www.facebook.com/tarotinnumerologija

Pozdravljeni,

Ima kdo izkušnje z Nesso?

Meni pa je zakon se vedno Maruša. Hodim k njej že več let. Deluje pa tudi na številki 090 44 00

Avtorica prvotne objave, po vseh teh letih imam drugačno mnenje. Ni potrebno vse vedet in niso imeli bistva prav.

New Report

Close