jasnovidci, vedeževalke
Prehitro sem vse te vedeževalce pohvalil. Miša, tako, tako. Žal se zdravstveno stanje, o katerem sem govoril, ni izslo. Oseba je umrla. Miša je napovedala, da bom spoznal zensko, obstoječo zvezo. Ampak se vedno nič. Nič ne de, so mi isto napovedali, Nal, Anita (Betnava), Suzana z Ruš, in nenazadnje tudi Blaž, in sicer obstojeco zvezo ter otroka – fantka. Če vsi isto rečejo, pol že nekaj bo na tem. Miša je popolnoma zgrešila o ženski z uniformo. Kjerkoli sem delal, ni nobene ženske z uniformo bilo, da bi jo spoznal. Sicer pa iščem osebo, ki bi stopila na prste osebi (osebi, ki izvaja crno magijo, kliče demone, neke indijske in egipčanske demone. Treba jo je ustaviti, nujno, smo v nevarnosti. Zaradi te osebe so ljudje umirali. Če gre verjeti namigom Miše, to osebo čaka ustanova kot je Ljubljana Polje. Upam, da ima prav. Sicer pa tudi sam vedezujem preko kart, in lahko povem, da se tej satanisticni osebi ne piše dobro. In karte mi isto kažejo, prav tako kakor so ti vedeževalci napovedali. Aja se nekaj. Rebeka ni nobene magije odstranila, k večjemu je samo pobrala denar, naredila pa nič. In to več kot 300 evrov. Pa še do nekih prstanov je hotela priti, češ da od mrtvih oseb ne prinašajo nič dobrega. Samo izognite se ji.
Uniforma je lahko sprevodnica, medicinska sestra, oseba, ki sicer ne nosi uniforme, temveč ima uniformiran poklic. Šoferji, strojevodje ne nosijo vedno uniform….Osebno v črno magijo oz. posledice verjamem, ker sem se prepričala in tudi vem kdo je to sranje poslal name, bitka za dediščino je bila oz. kako priti do moje dediščine. Sama sem bila pri nekem tipu na začetku Banja Luke, kdo, kje ne znam povedati. Nato delaš neke rituale.