Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jasnovidka Olivia

Jasnovidka Olivia

Pozna kdo jasnovidko Olivio? Kar se mene tice, odlicna. Zadane vsebinsko in casovno, pac zna. Se kdo z izkusnjami?

Kje jo dobim

Na 090 6888. Cenim,ker je hitra,natancna. Fajn je ce si zravn pises,ker v kratkem casu veliko podatkov pove. Meni zadela vse.

ZadAne??

0906888 1,99 € MINUTA VEDEŽEVANJE, ASTROLOGIJA

https://www.a1.si/documents/10179/2451178/Cenik_klicev_na_090_komercialne_stevilke_A1.pdf/91dd88f9-9aea-4288-8594-45c41aefc5ff

Verjetno si ti ta Olivia in si sama s tem delas reklamo, ko objavis stevilko 090. In seveda stranke s problemi, ki bodo zdaj povecano klicali. Tebi pa € padali v zep. In nekaj pa tvojemu operaterju.

Zadane?
Omg!
Kaj to cilja v tarčo, da zadane? Pa saj niste resni, no!
Ljudje, ki VIDIJO, ne zadanejo … ampak imajo VIDENJA!
Nisem jasnovidka, ampak se mi za določene ljudi, prikažejo videnja/dogodki v prihodnosti, (pogledam človeka) in se potem tudi vedno uresničijo (materializirajo).

Torej ne zadanem, ampak vidim!

No, videnja ima odlicna. Tko.

Tudi v tarčo ZADENEŠ, nikakor ne zadAneš. Dobiš ZADETEK in ne zadAtek.
Nekdi je lahko edino PRIZADET in ne prizadAt.
Od kod, hudiča, sra med ljudi prišla ta nelogična “zadane” in “prizadane”?

Zadane in to…je bolj pogovorno. Se uporablja ravno pri takih temah. V bistvu je res bolj pravilno navajanje videnja.

Zastonj reklama.

Odgovor na objavo uporabnika
a to je, 05.04.2021 ob 18:54

Zastonj reklama.

A že spet ste ji fauš?

Nekateri pač kličejo vedeževalce in jasnovidke in so z njimi zadovoljeni karkoli že sprašujejo. Jaz sama sem dve leti klicala vse mogoče, vsaka je malo nakazala, trdila, da bo in se v trenutkih pričakovanja ni uresničilo nič. Ko pa sem dala zadevo malo na stran pa se je začelo dogajat vse kar so dejansko napovedale. Časovnice so težava pri vedeževalkah, jasnovidke pa so dokaj blizu reale (z malo zamiki).

Ne poznam delo Olivije, poznam pa delo Zale jasnovidke.

Te šarlatane bi bilo treba aretirat in ključ vršt stran… Lešinarijo nad neumnimi, nebogljenimi in naivnimi, ponavadi starejšimi srotleki, Eleen aka Olivia… sram te nej bo tvoje rabote… lopov en…

poden, sem jo klicala enkrat, nabijala je 20 min, zgodilo se ni nic.

Nikad se ne promoviram sama, a ako nešto i napišem, onda je i potpisano s moje strane. Volim iskrenost i ljude koji ne lažu. Budući da sam slučajno ovo vidjela, moram odgovoriti, jer je izjava dotične osobe ponižavajuća, niska i primitivna. Primitivizam dolazi od latinske riječi primitivismum, a znači ponašanje koje nije u skladu sa odredjenim okvirima ponašanja mentalno zdrave osobe u medjusobnoj komunikaciji. Da li poštujemo civilizacijske vrijednosti i da li se ponašamo po normativima civilizacijskih vrijednosti? Za mene osobno nekulturan, neciviliziran, neugladjen čovjek predstavlja primitivca velikog kalibra. Epitete kojima me obdajate su niske i bezvezne, ali ja ovo ne radim da se opravdavam nekome, nego iz vlastite želje da dokažem kako dotični ljudi žele namjerno uništiti jedni druge. Kao prvo, radim preko biopolja i nemam pripomoćke za gledanje, druga stvar je da je to odgovorno i jako jako naporan posao je, koji u krajnjem primjeru upozorava osobe na njihovo zdravstveno stanje, njihove finančne i poslovne poteze itd….treće..kako netko može reći da sam izvlačila i podaljšavala minute, kad taj netko, ako je na liniji 090 može odmah spustiti slušalicu i ne dozvoliti nadaljnji potek dogadjaja odnosno prekinuti poziv kad njemu odgovara. Ako je netko razgovarao samnom 20 min, a zanimljivo je da ja obično upozoravam ljude na minutažu da ne troše mnogo, znači da je taj netko na drugoj strani, koji je dobivao informacije, svakako bio mnogo zainteresiran za to što sam mu rekla. Razgovor obično počnem sa prošlošću i povezujem osobu do osobe, što znači da stranka na drugoj strani linije meni apsolutnu ništa ne kaže o sebi, čak ni svoj datum rodjenja, osim njenog osobnog imena. Dotična koja u svojem rječniku se epitetno izražava s rječju kao što je poden, opisuje samu sebe i molila bi je da javno napiše kad je samnom razgovarala, znači datum i ime, a ja ću sve provjeriti i ako je toliko poštena, možemo moliti Telekom, da nam osnutak razgovora posreduju i da kaže u kojem segmentu pogovora nije bila zadovoljna. Osim toga, način na koji je dotična odreagirala, opisuje osobu kojoj sam vjerovatno probila Ahilovu petu i rekla golu istinu, a istina zna napraviti mnogo rana na srcu i duši. Lijep pozdrav i naučite se komunicirati, poštovana. Bog vas blagoslovio!

Te šarlatane bi bilo treba aretirat in ključ vršt stran… Lešinarijo nad neumnimi, nebogljenimi in naivnimi, ponavadi starejšimi srotleki, Eleen aka Olivia… sram te nej bo tvoje rabote… lopov en…

poden, sem jo klicala enkrat, nabijala je 20 min, zgodilo se ni nic.

Kao prvo, svi me poznaju da pišem u svojem materinjem jeziku, što je za mene pravilo broj 1.

Kao drugo, osobe koje su se predstavljale sa SimonaL in Nezadane, zapravo je jedna te ista osoba, usporedjujući datume i satove pisanja (razlika je samo u 1 min).

Nisam nikakva Eleen, ja sam Olivija i moderator ove stranice može to dokazati, jer nikad u životu nisam se samopromovirala, a da me netko naziva pogrdnim imenima kao lopov i lešinar, je stvar kazenskog zakona zaradi izgovorenih laži i pogrdnih riječi koje ne spadaju u civiliziranost društva u kojem živimo.  SimonaL odnosno Nezadane, ja nisam kao TI i sebi ne dozvoljavam takav način komunikacije niti natezanja bilo koga, ali možda o podizanju tužbe za uvredu časti mene kao osobe, o tom bi nas dvije trebale raspravljati jer neću nikad dozvoliti da me netko blati po nepotrebnom. Pozdrav

Balkanka hudičeva, spizdi nazaj tja, od koder si pršla!! Kaj delaš tle v Sloveniji, proklet ološ balkanski!! Marš!!!! In drekaj s svojo balkanščino tam v svoji vokujebini zahojeni balkanski, v Sloveniji se govori slovensko, prokleta gamad čefurska!!!

New Report

Close