Jasnovidka Sara Memić – je bil kdo v zadnjem času pri njej
Kje točno jo najdem? Živim namreč blizu.
Dragi moji, vse to je en blef. Jasnovidni so ljudje kot je Teresa Caputo. Ampak oni se ne ukvarjajo z vedeževanjem. Tele naše prevarantke, ki gledajo v karte pa so daleč od tega. Vsak lahko gleda v tarot, zelo lahko se ga je naučit. Imate možnost, da se vam nekaj celo posreči ugotovit. Tako kot sari, selmi itd… niso nič boljše od vas pa tudi nobenih “magičnih” sposobnosti nimajo 😀 Povejte jim to v obraz, pa se bodo zelo nesramno odzvale.
Jaz sem šla enkrat k njej. Naročila me je ob taki uri, da ko sem prišla do avta, mi je en kreten na avto metal led in sneg – tisti, ki se naredi ob cesti, na šipo, pleh – je bila zima in so kidali cesto. Ta kreten ni mogel vedeti, da je avto moj, ker je bilo to ob cesti. Kako je izbuljil oči, ko sem ga zalotila sredi dejanja.
Na šipi se še vedno vidi, da je rajsa gor.
Sara Memić xy, 03.06.2019 ob 05:17
Vprašanje je v naslovu.
Živi še vedno v Šiški? Koliko računa?
Hvala.
Spoštovana Jasnovidka Sara. Jaz sem Darko rojen 06.06.1965 v Ljubljani. Moram vas vprašati kako se bo končale moje težave. Vceraj sem zaprosil sem pri Adiko bank za kredit. 9000 evrov. Z tem denarjem bi poravnal vse dolgove in obveznosti. Zato mi prosim povejte kako se bo vse to odvijalo in a se bom končno rešil vseh teh težav. Jaz sem skrbnik za težko invalidno mamo, ki srbim za njo. Težko je in na momente tudi hudo. Saj je mama že 95% Naglusna 90% slepa in se skoraj popolnoma oslepela. Sedaj pa preboleva se za demenco. Zato vas prosim pomagajte in mi poglejte kako se bo vse to dogajalo in ali bomo rešili finančne težave. Hvala za vaš odgovor.