Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Javna dela – začetek dela konec novembra

Javna dela – začetek dela konec novembra

Pozdravljeni,

Obračam se na forum, ker na Zavodu vsakič, ko vprašam dobim različne informacije in me zanima, če ima morda kdo podobno izkušnjo in iz prakse ve kako je s tem. Skratka..
Dobila sem možnost opravljanja javnih del (VII stopnja izobrazbe), vendar sem to možnost dobila šele sedaj, ko se leto praktično izteka. Zanima me ali to pomeni, da bom to delo lahko opravljala le do konca decembra, nato pa bo pogodba potekla?
Ali lahko v tem primeru v naslednjem letu, torej z januarjem 2020, pričnem opravljati javna dela pri drugem izvajalcu ali mi bo to onemogočeno zaradi opravljanja javnih del v tem letu, četudi bom to opravljala zgolj en mesec?
Na zavodu sem namreč od ene svetovalke dobila informacijo, da se pogodba sklene do konca tega leta in je v naslednjem letu možnost podaljšanja, od drugega svetovalca pa da se naslednje leto ne morem več vključiti v javna dela pri istem izvajalcu, ker sem jih že koristila letos…sedaj sem iskreno zmedena glede teh pogojev in opcij, ki jih imam na razpolago.

Če morda kdo ve kaj več v zvezi s tem bo vsaka informacija dobrodošla. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close