Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Javna tribuna: Nad sezonske in druge alergije na naraven način

Javna tribuna: Nad sezonske in druge alergije na naraven način

Pri alergijah gre za preobčutljivo odzivanje telesa na določen alergen. Imunski sistem se v tem primeru pretirano odzove in upre cvetnemu prahu, nekaterim živilom, živalski dlaki, pršicam.

Ljudi, ki se spopadaj s temi težavami je vedno več, že skoraj vsak peti človek se sooča s takimi težavami.

V tokratni Javni tribuni bomo govorili o reševanju in odpravi težav z alergijami na učinkovit in naraven način.

Pridružite se nam v ponedeljek, 7.3.2022 ob 10.uri., ko bodo na vaša vprašanja odgovarjali strokovnjaki iz Planet zdravja.

Uredništvo Med.Over.Net

Mene vsako leto bolj daje alergija na cvetni prah…kaj svetujete?

 

Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
Cvetlicka, 07.03.2022 ob 09:06

Mene vsako leto bolj daje alergija na cvetni prah…kaj svetujete?

 

Hvala.

Lepo pozdravljeni. Zahvaljujemo se za Vaše vprašanje. Vsekakor Vam svetujemo obravnavo – torej pregled pri nas, kjer bomo imeli na vpogled delovanje celega telesa, ne samo imunskega sistema v času alergije. Do takrat Vam pa svetujemo uporabo Olja 1 in Olja 77, in sicer Olje 1 3 x na dan 3 kapljice v 2 dcl tople vode, Olje 77 pa 3 x na dan 1 žličko – oboje 15 minut pred jedjo. Svetovala Irma Ogorevc

Planet zdravja https://www.planetzdravja.com/

Pozdravljeni.

 

Kaj pomeni spospadanje z alergijo na naraven način? To sploh deluje?

Hvala.

Zdravo.

Jaz že nekaj časa/mesecev čutim (kdajpakdaj) hlad/pekočino/čuden občutek v grlu, požiralniku,…ne znam točno opisat.

 

Je možno, da sem alergičen? Sicer bi bilo čudno, ker pozimi nič ne cveti? Nikoli prej nisem imel probleme z alergijami…

 

Hvala za odgovor.

Malo sem prebrala vašo spletno stran …ali pri vas tudi dokazujete alergije in kako?

Hvala

Ali se lahko alergije kdaj popolnoma znebiš?

S CBD smolo s polnim spektrom sem sama popolnoma odpravila senen nahod in alergijo na dlake (urin živali).

Kaj pa alergije na cepivo? Zdi se mi, da sem po cepljenju proti gripi dobil alergijo..tri dni po cepljenju so se pojavili izpuščaji. Mislite, da je povezano? Zdravnik pravi da ne.

Pozdravljeni,

že nekaj časa, približno pol leta so se mi po rokah pojavili izpuščaji, ki srbijo, nato to vse popoka in je razdraženo. Bila sem na testih, ki so pokazali alergijo na borovnice, jajca in kazein. Nekaj časa je bilo v redu, sedaj pa spet in ne znam več razvozlati, kaj bi bilo. Ali pri vas s kakšnimi testi ugotovite alergije na določen alergen?

Kaj se lahko razvije nova alergija, ki je nikoli nisi imel? Zakaj se to pojavi?

Pozdravljeni,

zdi se mi, da se mi po določeni hrani na spodnjem delu obraza pojavljajo mozolji. Prav tisti vnetni, boleči. Nič od krem iz lekarn ne pomaga. Bi morda pomagala kakšna eterična olja?

Hvala za odgovor!

Spoštovani,

po zaužitju določenih živil, kar še ne znam določiti točno (sumim na kaj kupljenega, kjer je lahko kaj skrito), se mi pojavlja napihnjenost in vetrovi. Je tudi to alergija? Kaj mi svetujete?

Hvala

Pozdravljeni, alergijo na cvetni prah imam že od kar pomnim. Jemljem predpisane tabletke Flonidan, ki jih začnem jemati že kakšen mesec pred “uradno” sezono cvetnega prahu, da čim bolj omilim alergijo. Tablete mi sicer pomagajo ampak samo do določene mere, še vedno pa imam rahlo pekoče oči in pa izcedek iz nosu. Kako si še lahko pomagam? Bi lahko tablete kombinirala s kakšnim naravnim pripravkom? Čeprav imam bolj mile simptome me namreč vseeno zelo utrujajo..rada bi se jih čisto znebila. Hvala

Ali alergije lahko izginijo, izzvenijo? Brez zdravil, tablet, sirupov? Ne bi žlela v telo vnašati kemikalij, sem mnjenja, da je treba zdravit vzrok, ne samo utišat posledico.

Imam AD in me zanima, če lahko pomagate naravno? Kortikosteroidi na dolgi rok me bodo ugonobili.

Dober dan,

sem Anica, stara 65let in imam reakcije na pike mušic. Ko delam na vrtu pridem domov vsa popikana in otečena, včasih je oteklina res velika in traja predno izgine.

Hvala

Upam, da ne bo narobe. Imam malega kužka, terierja, ki je izredno občutljiv. Probali smo res vse, revež je samo kuhano hrano. Ali lahko pomagate tudi živalim.

Zdravo!

Nikoli nisem imel alergij, prejšnji vikend pa sva šla z ženo na daljši sprehod in me je kar precej prepihalo. Naslednji dan sem imel popolnoma otečene spodnje veke, oteklina se je razširila skoraj do polovice lic. Imel sem tudi zelo rdeče oči. Bil sem prepričan, da je prišlo do vnetja zaradi pihanja, ampak osebni zdravnik pravi, da je to alergija na cvetni prah?? Dal mi je neke tablete proti alergiji in mazilo z antibiotikom, ki pa ga ne smem uporabljati več kot en mesec. Zdaj po enem tednu uporabe je že precej bolje, je pa še ostalo malo otekline. Res me je zadelo, ker nikoli nisem imel alergij, tudi nisem imel ostalih znakov – recimo zamašen nos itd. Obstajajo kakšni testi, da bi preveril, če je to res alergija?

Od katerega leta naprej lahko pridemo k vam? je primerno za otroke/dojenčke?

Prihaja pomlad, poletje….in s tem sonce. Zadnja leta imam težavo z alergijami na sonce. Kaj svetujete?

Pozdravljeni.

Mogoče je vprašanje čudno, ampak ali je možno, da alergije, za katere sploh ne vem, da jih imam, vplivajo na kandido? Torej se ne morem znebiti kandide, če sem alergična npr na kakšno hrano, za katero ne vem? Izogibam se sladkorju, mleku in vsem, kar priporočajo članki na internetu, pa se je kar ne morem znebiti.

 

Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
MalincaBinca, 07.03.2022 ob 09:30

Pozdravljeni.

 

Kaj pomeni spospadanje z alergijo na naraven način? To sploh deluje?

Hvala.

Lepo pozdravljeni. Tako kot obstajajo sintetični antihistaminiki obstajajo tudi naravni antihistaminiki, Planet Zdravja že 20 let uporablja enega najmočnejših antihistaminikov, ki je prisoten v Olju 1. Deluje na istem principu kot sintetičen, s to razliko, da deluje hitreje in je neškodljiv ter brez stranskih učinkov. V vednost – poznal ga je že Hipokrat, ki je zapisal, da je to zdravilo tisočletja, deluje pa še danes. Lep pozdrav Irma Ogorevc

Planet zdravja https://www.planetzdravja.com/

Pozdravljeni.

 

V preteklosti sem bila že na bioresonanci za odpravo alergij in moram priznat, da je bilo nekaj časa kar OK. Alergije so se po nekem času vrnile, najbrž na druge alergene. Zanima me, kako se pri vas spopadate s to nadlogo? Kakšen je postopek pregleda in potem terapije? Je možno, da se s pomočjo vaše metode za vedno znebim alergije? Imate možnost odkriti, na kaj sem pravzaprav alergična? Ker mi je vaša metoda neznana, bi prosila za kratek opis zdravljenja pri vas. 🙂

Hvala.

lp

Odgovor na objavo uporabnika
Alergik?, 07.03.2022 ob 09:34

Zdravo.

Jaz že nekaj časa/mesecev čutim (kdajpakdaj) hlad/pekočino/čuden občutek v grlu, požiralniku,…ne znam točno opisat.

 

Je možno, da sem alergičen? Sicer bi bilo čudno, ker pozimi nič ne cveti? Nikoli prej nisem imel probleme z alergijami…

 

Hvala za odgovor.

Lepo pozdravljeni. Glede na opisano opažam, da imate motnje v cirkulaciji grla. V Planetu Zdravja uspešno odpravljamo takšne in podobne motnje z Oljem 84. V tem primeru lahko uporabimo tudi Olje 36 ki vsebuje žajbelj in je velikokrat velika pomoč pri kroničnih vnetjih grla, žrela in požiralnika. Obe olji uživamo po žlički 3 x dnevno pred obrokom. Lep pozdrav Irma Ogorevc

Planet zdravja https://www.planetzdravja.com/

New Report

Close