Javna tribuna: Obdarovanje
Zaključek leta je čas, ko se spomnimo svojih bližnjih. Razveselite jih lahko z uporabnim darilom, zato izkoristite prednosti spletnega nakupa v E-trgovini, kjer najdete ideje za obdarovanje otrok, najstnikov, ljubiteljev športa in naprednih tehnologij, hkrati pa tudi primerna darila za babice in dedke. Do 31. 11. ujemite nore cene izdelkov v akcijski ponudbi November norih cen.
Z udobnim nakupovanjem od doma se izognete gneči in prihranite čas. Vabljeni, da se nam pridružite v Javni tribuni, kjer vam bo za vprašanja in predloge glede nakupov prek spleta na voljo strokovna ekipa svetovalcev Telekoma Slovenije.
Pridružite se nam, 28. 11. 2019, od 11. do 12. ure, morda prav tu najdete odlično idejo za najboljše praznično darilo.
31. 11.
[img]http://bestpage.cz/smiles/smajlik222.gif[/img][img]http://bestpage.cz/smiles/s0183.gif[/img]
Big Huģ.
Pozdravljeni,
zanima me ali lahko na vaši spletni strani kupim izdelek tudi če nisem vaša naročnica?
Hvala.
mojca
Zanima me, če danes pri vas kupim TV kdaj ga lahko pričakujem?
Hvala.
Mah verjem da boš prej na lotu dobil kakor kandidatko za obdarovanje 🤣😂 ki bi bila tebe vesela😝😝
Imate kakšno posebno božično ponudbo?
Imate kakšen paket za mlade s kakšnim black friday popustom?
V novembru sem zasledila posebno ponudbo Black Friday – do kdaj jo lahko ujamem? Kateri izdelki so na voljo v tej akciji?
Če kupim pri vas televizor danes, kdaj ga lahko dobim?
Kako poteka dostava kupljenih izdelkov v E-trgovini?
Lahko darilo na vaši spletni strani kupi tudi otrok oz. mladoletna oseba?
15-letniku bi rad kupu prenosnik za srednjo šolo. Kaj priporočate?
Imam več kot 800 točk, pa jih še nikol nisem unovčla. Kaj moram naredit?
Ali morm bit vaš naročnik, da sem lahku v programu zvestobe?
Kolk pik rabm, da dobim popust v E-trgovini?
Loh v eštacuni kupujejo sam vaši subscriberji?
Če se naročim na newsletter etrgovine, kako pogosto mi jih bose pošiljali? Kako se lahko potem od njih odjavim? ker če bo spem, pol raj ne…
Kok loh preverm, kolko mam zbranih točk ?
Spoštovani, lepo vas pozdravljamo v današnji javni tribuni, v kateri bomo govorili o eni izmed naših najljubših tem okoli Božiča, obdarovanju. Dobrodošli Slađana, Franjo in Mojca s Telekoma. Vabljeni, da postavite še kakšno vprašanje, strokovna ekipa svetovalcev pa bo začela odgovarjati na ta, ki smo jih že prejeli.
Forum je zaprt za komentiranje.