Javna uprava – delo od doma
Javna uprava – ali se še izvaja kje delo od doma? Kakšne so izkušnje?
Jaz sem zaposlena na enem od Ministrstev in trenutno imamo še možnost dela od doma, nam zelo ustreza.
Zanima me kako je drugje v javni upravi, ali imate še to možnost ali je to postala stalnica ali vam počasi ukinjajo možnost dela od doma?
Plavi, 12.06.2024 ob 09:16
Tisti, ki ni navajen delati, na svojem delovnem mestu, bo doma delal še manj, oziroma popolnoma nič. Delo od doma, je v glavnem dober izgovor za lenuhe. Pametnemu popolnoma dovolj!
Ne sodi vseh po sebi. Nekateri radi delamo od doma, ker s tem prihranimo na času za vožnjo, imamo več miru in v resnici delamo in naredimo od doma več kot v pisarni.
Če pa ti doma lenariš, pa tega ne projiciraj na druge.
Korenček189, 12.06.2024 ob 09:42
Ne sodi vseh po sebi. Nekateri radi delamo od doma, ker s tem prihranimo na času za vožnjo, imamo več miru in v resnici delamo in naredimo od doma več kot v pisarni.
Če pa ti doma lenariš, pa tega ne projiciraj na druge.
Še to : pridi si pogledat moj vrtiček, je v nulo.
Še vedno imamo to možnost.
Kadar kdo iz vodstva začne namigovat, da ni naklonjen temu in da ni več razloga, zelo jasno povem, da službe, kjer delo od doma ne bi bilo možno, ne bom nikoli več imela.
In glede na to, da lahko v javni upravi dobim novo službo v treh minutah, če se za to odločim, je s tem debata zaključena.
Veliko delam od doma in res delam, še bolj, ker nimam motečih faktorjev pisarniških fikosov kot jim eni pravite. Kdor je navajen delat dela, ostali pa se itak slepajo kot v pisarni. Tisti, ki to obsojate in mečete v en koš vse javne uslužbence, sodite po sebi. Tudi v gospodarstvu so zaposleni pridni in zabosanti, sem videla na lastne oči, iz prakse po 10 letih v gospodarstvu. Vsepovsod se najdejo cvetke, ki bi bilo boljše, da bi bili doma in dali delovno mesto tistim, ki so navajeni delat.